Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w laktacycie

na basen

Polecane posty

Gość w laktacycie

"Mam pytanie. Może wydawać się głupie, ale dla mnie jest dość ważne by poprosić o rade. Od jakiegoś czasu spotykam się z pytaniem "Idziemy na basen?". I szczerze chcę iść, ale trochę się obawiam bo ostatnio na basenie byłam w wieku 7 lat. Nie wiem jak się zachować. Jak to wszystko wygląda, po kolei. Najpierw się rozebrać, potem prysznic (w stroju?), mokra na basen i z powrotem znów pod prysznic (znów,w stroju?) i do przebieralni ? Tak samo z sauną. Najpierw kąpiel czy tylko po? Pytam bo nie chcę z siebie zrobić głupiej."

Gość gość
klapki ręcznik suszarka do włosów mydło szampon czepek prezerwatywy jak by co

Gość gość
myć sie i przed i po z chloru

Gość gość
szlafrok nie byłby lepszy?

Gość gość
szlafrok nie bo to nie sypialnia

Gość gość
chodzi mi o płascz kąpielowy, no...

Gość gość
a ja jutro idę na basen i też nie w iem nawet co zabrać. Ktoś wyliczy??

Gość ktoś z forum
1 oddajesz buty, i kutkę do szatni 2 płacisz w kasie za bilet i dostajesz kluczyk od szafki 3 idziesz do przebieralni, przebierasz się w strój kąpielowy, a ciuchy które masz na sobie wkładasz do szfki i ją zakluczasz, po czym kluczyk przypinasz do ręki na pasku . 4 idziesz na basen w klapkach i zabierasz ze sobą ręcznik na saune, 5 masz do syspozycji basen i saune, 6 wychodzisz z basenu 7 idziesz pod prysznic 8 jak już skończysz opłukiwać się pod prysznicem idziesz do szatni 9 w szatni zabierasz rzeczy z szafki 10 ubierasz sie w przebieralni w normalne ciuchy a mokry strój wyciskasz z wody i wkaładasz do reklamówki 11 idziesz wysuszyć włosy pod suszarką 12 kierujesz się do kay by oddać kluczyk i zapłacić 13 idziesz do szatni ubrać buty i kurtke

Gość gość
hahaa dzięki, detalicznie jak krowie ma rowie:D O to chodziło, dzięki :D

Gość ktoś z forum
są pływalnie na których wymagają czepka i takie na których nie trzeba go zakładać . Ja chodzę na taką na której nie trzeba zakładać czepka na głowę

Gość Smutaseekk
A w saunie obowiazkowo bez kostiumu...w samym reczniku lub bez:-) ale recznik trzeba miec:-)

Gość gość
a czy na basenach są jakieś leżaki, żebym mogła odpocząć?

Gość gość
Na Termavh Maltańskich jest inaczej. Kupujesz bilet, dostajesz opaskę elektroniczną na rękę, która jest jednoczesnie zamknięciem szafki.

Gość gość
Sauna zawsze bez stroju kąpielowego.Jeśli nie wstydzisz się swojego ciała to rozkładasz ręcznik na ławce w saunie tak aby stopy też na nim były i siadasz wygodnie.Jeśli się wstydzisz to jeden ręcznik rozkładasz na ławce a drugim owijasz swoje ciało.