Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet11

CO JEST ZE MNĄ NIE TAK

Polecane posty

Gość facet11
lbn dla wszystkich pytających .Jednak zamiarem takich pytań nie było pisanie tych postów - chciałem się po prostu poradzić . To tak dla tych mądrych kilka postów wyżej

Gość gość
"nie jestem idealny mam wady , ale nie zadzieram nosa i chamem czy burakiem na pewno nie jestem ." x no to niestety tym gorzej i w życiu i w pracy i w szczególności u kobiet. takie są fakty ze ludzie wrażliwi, nieśmiali i delikatni nie bardzo dobrze na tym wychodzą. trzeba to zmienić albo zaakceptować.

Gość gość
i nie słuchaj pierdół które opowiadają kobiety. bo one będą twierdzić że takiego jak ty "szukają" ale tak go jakoś szukają żeby tylko nie znaleźć. a każdy z facetów z którym dotychczas poszły do łóżka bynajmniej taki nie był. taki mógł być co najwyżej "przyjaciel" któremu się żaliły "dlaczego ich chłopak nie jest taki jak on". tymczasem odpowiedź jest oczywista - bo gdyby taki był to byłby ich "przyjacielem" a nie chłopakiem.

Gość dobra ide spac
bo się nie dowiemy skad jestes. a kilka chetnych na spotkanie bys miał.... sam nie wiesz czego chcesz

Gość gość
ciepła klucha to ciepła klucha. taki nie korzysta z każdej okazji żeby "zamoczyć", poderwać jakąś pannę. jak zobaczył chętne na umówienie się z nim to przestraszył się że jak się spotka to się skompromituje a one potem obsmarują go na kafeterii w tym samym temacie w którym zadawał obłudne pytanie "co jest ze mną nie tak". on doskonale wie co jest z nim nie tak i nie chce żeby wiedzieli o tym inni. doskonale gościa rozumiem.

Gość facet11
Czyli reasumując : jaki jestem: w srodku -wrażliwy ,czuły, bardzo empatyczny,ciepły charakter- bardzo emocjonalny,( lecz trudno wyprowadzić mnie z równowagi ), z poczuciem humoru ,lubię poznawać ludzi,otwarty,gniewam się przez parę minut,lubie się dobrze bawić/zabawić z zewnątrz- twardy facet ,dobrze ubrany,energiczny, nie brzydki staram się być: oparciem, miłym,pocieszać ,dbać o siebię Lubię: słuchać i pomagać lecz introwertykiem nie jestem wady : palenie, zbyt emocjonalnie podchodzę do wszyst.,czasem klnę(troszkę),niska samoocena ,czasem zrobię coś głupiego Nie jestem materialistą nie zależy mi na seksie tylko uczuciu nawet nie wiem co to jest uczucie bo nikt mi tego nigdy nie dał z żadnej strony dlatego tak bardzo tego pragnę

Gość gość
ale nie powiesz skad jeses? :P

Gość facet11
pewnie parę wad by się jeszcze znalazło chyba już wszystko wyjaśniłem jak bym chciał zamoczyć to bym na dziw** poszedł

Gość goscinnnnna
ja p*****le no! My o niebie ten o chlebie! Chłopie Ty czytasz nas w ogóle!!??? Skądżeś jest??? Co nam po opisie Twojej metryczki. O wadze i wzroście zapomniałeś.

Gość gość
sorry chłopie ale chyba tylko ty sam możesz o sobie pisać "na zewnątrz twardy facet". zejdź człowieku na ziemię, "znam" cię od kilkudziesięciu minut i na pewno "twardy facet" to ostatnie co bym o tobie pomyślał. jesteś przeciwieństwem twardego faceta.

Gość facet11
a jestem z lublina trzeba szczerze przyznać ze chyba za bardzo biorę wszystko do siębie i za bardzo się staram chciałbym miec kogoś komu by zależało na mnie ale do tej pory nie mam i nie mogę znaleść starał bym się tej osobie dać od siebie jak najwięcej ale widocznie dzisiejsze panie mają to w ... a panowie się śmieją i mądrzą co to nie oni bo puste pany zaliczają pff..

Gość goscinnnnna
dokładnie! coś masz z głową! Gąbka a nie twardy facet....

Gość facet11
a jednak dwie przeciwności zewnątrz twardy a w środku c*p*** a widzisz można ale widze ze nie przyjmujecie tego do waszych jakże mądrych główek

Gość goscinnnnna
dobra ja spadam bo zaczyna się robić dziwnie. Facet11 swoje, reszta swoje. Ale on wie najlepiej co i jak. Tylko jest jedna sprawa: ludzie nie postrzegają nas tak jak my sami siebie. I druga: człowiek ocenia siebie około 5 razy pozytywniej niż jest w rzeczywistości. Trzecia: chyba masz o sobie zbyt duże mniemanie Czwarta: Zyczę Ci bys wreszcie znalazł tą jedyną, która Cię zrozumie, pokocha i będziecie szczęśliwi. Amen.

Gość Ależ Milordzie
"człowiek ocenia siebie około 5 razy pozytywniej niż jest w rzeczywistości." A jak to zmierzono ? I kto jest powiernikiem rzeczywistości ? :)

Gość facet11
1.bardzo dobrze o tym wiem 2.staram się być asertywny i nie przesadzać może to się dziś wydawać dziwne ze jeszcze tacy są haha jestem tego przykładem 3. mam niską samoocene piszę już któryś z kolei raz 4.dziekuje za słowa otuchy Wnioski : facet jak ja jest postrzegany-pierwsze wrażenie fajny gość ale gdy się przed kimś otworzy to wychodzi że c**a żal! Trzeba być bardziej fiute*** niż czułym ,wrażliwym facetem

Gość goscinnnnna
nie wiem, pewnie psychologowie jakimis sztuczkami:P. Ale serio

Gość gość
autorze nie przejmuj sie - tutaj ludzie gnoją innych i satysfakcje im sprawia pisanie o sobie w superlatywach a o innych,że mają uwaga cytuje "cyrk" z mózgu - to jest mało adekwatne forum. Szukaj a moze ktoregos dnia znajdziesz dziewczyne,z którą sie dopasujesz. Powodzenia

Gość rozepchane słoneczko
lubię sztuczki z rodzaju ...jest ptaszek /nie ma ptaszka ! :)

Gość rozepchane słoneczko
i znów jest ! :)

Gość gość
takiego faceta to ja chce miec ! :)

Gość gość
"a jednak dwie przeciwności zewnątrz twardy" x taki jesteś "twardy" jak kocie g***o.