Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja historia28

Usunelam ciaze 8 lat temu

Polecane posty

Gość gość
skoro to tylko zlep komórek to po co go usuwać , wszak nie jest dzieckiem :-) Boże czy naprawdę to takie trudne do zrozumienia , życie ludzkie zaczyna się od poczęcia , aż do śmierci . Po prostu wy nie dajecie mu nawet szansy , po co ma żyć przecież każda co się skrobie wie że życie jest nic nie warte :-) No i żadna nie była nigdy zlepkiem dla swej MAMAY . no z wyjątkami kiedy miały matki k/u/r/w/y

Gość gość
Dziecko w 1 miesiącu to dziecko ale 1 tydzień od zapłodnienia to zygota więc nie piszcie że to dziecko!Tabletka 3 dni po to nie aborcja ale zabieg 1 miesięcznego płodu już tak

Gość gość
a na przykładzie autorki :-D :-D hipokrytki do nieskończonej :-) Piszę teraz mam dziecko i KOCHAM JE poważnie kocha hmmm te co zabiła i nie dała mu szansy też kochała ? wszak kochała chłopaka ? a on jej nie kazał tego robić ? Autorka wie co to jest miłość . No nie ma syndromu , bo jej egoizm i skłonność do wygody ruszania piczką bez konsekwencji wziął górę Jak zwykłej /k/u/r/w/i/e którą ktoś zalał nie chcący i się wyskrobała O jakiej ona piszę miłości do siebie , do bliźniego

Gość gość
17 32 tłumacz sobie to tak tłumacz Ale życie już się zaczyna nie w pierwszym tygodniu , miesiącu Tylko w momencie połączenia się PLEMNIKA z KOMÓRKĄ JAJOWĄ i tak uczą podręczniki , szkoła i lekarze Tylko na kafeteria jak zwykle inna rzeczywistość , ale mnie to nie dziwi wyobrażam sobie taki bez mózg mówiący Usunęłam Zygotę a nie życie poczęte :-D co za błyskotliwa yntelygencja

Gość gość
Ja mam 38 lat i dobra prace i własne mieszkanie z mężem ale usunęłam gdy miałam 36lat bo po prostu nie chciałam być w ciąży i się męczyć 9 miesięcy a na końcu przezywać poród. Nie mam wyrzutów sumienia i guzik kogos obchodzi moje życie ... niech się nie wtrąca i pilnuje swojego a ja będę robiła co mi się podoba

Gość gość
ja bym zapytała po co usunęłaś zygotę to tylko zygotę a ta by mi powiedziała NO TAK ALE ZAMIENI SIĘ W CZŁOWIEKA Nie ja się nie dziwie że one się skrobią , no czego wymagać od ameb umysłowych OJP no padam na tej cafe cafe

Gość gość
gość dziś Napisałam prawdę a kk uczy że życie jest od poczęcia głupi trollu :D Tabletka 3 dni po to nie aborcja idioto

Gość gość
17 40 i chwała ci za to mnie to wali , ale nie mów że usunęłaś Zygotę amebo tylko dziecko BAAAA i to dziecko poczęte z miłości podczas tego jak R/U/C/H/A/Ł/A/Ś się ze swoim starym Musisz strasznie kochać męża , ze bez skrupułów zabiłaś coś z niego :-)

Gość gość
Plemnik to nie dziecko

Gość gość
17 43 nie zgadłaś jestem agnostyczką :-) , ale nie debilem Tak jak ty , która chce mi wmówić , że życie zaczyna się od 1 miesiąca ciąży , a nie od pierwszej chwili ŁOOO matko jaki debilll ,weź idź rozpędź się ściana cię znajdzie wszak ty nie jesteś człowiekiem uwierz , tylko IDIOTĄ

Gość gość
Ja poronilam dwa razy i zupelnie tp mnie splynelo. Zdawal sobie sprawe, ze we wczesnej ciazy to sie zdaza, i akurat wypadlo na mnie. Nawet nie plakalam, nie mowiac juz o cyrkach typu "mama aniolka". Dodam, ze jestem bardzo uczuciowa i emocjonalna osoba, ale akurat to mnie nie ruszylo

Gość gość
gość dziś 17 40 i chwała ci za to mnie to wali , ale nie mów że usunęłaś Zygotę amebo tylko dziecko BAAAA i to dziecko poczęte z miłości podczas tego jak R/U/C/H/A/Ł/A/Ś się ze swoim starym Musisz strasznie kochać męża , ze bez skrupułów zabiłaś coś z niego usmiech.gif x On sam się zgodził :D bo nie lubimy dzieci

Gość gość
napisałam PLEMNIK + KOMÓRKA JAJOWA = ŻYCIE POCZĘTE OD PIERWSZEJ CHWILI nie po pierwszym miesiącu DEBILU

Gość gość
Gosc 8:34 Dokladnie tak, ale co mogą o tym wiedziec "nowoczesne" feministki

Gość gość
kochanie dla mnie to możecie się zapładniać i skrobać jak lubicie taki fetyszyzm Nikt nie wie co do kogo i kiedy wróci . Tak , że miłego rochanka :-)

Gość gość
17 48 jesteś głupia To tak jakby napisać Guz piersi to nie Rak :-D , ale tu siedzi beton :-D dawno się tak nie ubawiłam :-D

Gość gość
Weź prawiczku skończ pisać o rozrodach,rodzinach i płaceniu podatków bo to śmieszne. Twoje życie jest prymitywne skoro upierasz je tylko na jednym schemacie żeby mieć rodzinę.Każdy ma czas na nauke,zabawe,dzieci i wszystko z umiarem.A od poczęcia to się puknij w łeb.Ja nie jestem feministka a zanim dojdzie plemik do komórki jajowej mija kilka dni więc tabletka po tego nie zabija tylko hamuje

Gość gość
zrozumcie , Mnie to wali , dla mnie możecie się tak skrobać , faszerować tabsami i robić co wam się podoba , aż macice wam wypadną Ale prawda jest jedna życie zaczyna się od poczęcia :-) i nikt i nic tego nie zmieni :-D nawet wy na cafecyku

Gość gość
Nie wiem co tu robie ale jestem przeciwniczką aborcji.gość dziś jedyny mądry wpis,co innego hamowanie dojścia do zapłodnienia a skrobanie sie

Gość gość
Nie gadaj głupot ze Cie to wali bo pewnie niezle gul ci skacze :P

Gość gość
17 52 :-D kilka dni OMG ty masz mózg . Poważnie ciekawe jak ty wyglądasz , jak masz z 20 kilo i chłop ci się spuści w kolana , czego następstwem jest walka plemnika o dotarcie do komórki wow To prawie równe migracji łososia na tarło :-D Uwierz u normalnych kobiet jest to odarzu podczas sexu

Gość gość
17 55 kochanie nie pochlebiaj sobie , mnie może ruszyć tylko to co mnie dotyczy i dotyka Owszem jestem uczuciowa i empatyczna Ale jeżeli uważasz , że obchodzi mnie twoja wyskrobana broszka to Ja wiem każdy sobie lubi słodzić i pochlebiać , ale ja nie mam zamiaru Kiedyś mnie to bardzo dotykało , pisałam o takich kobietach straszne rzeczy , le mi przeszło A to że się z was śmieje to tylko dlatego , że to forum czytają nastolatki i różni ludzie i co potem dojdzie do wniosku jedna z drugą , że są w ciąży w drugim miesiącu bo tak im lekarz napisał w karcie , a tu przeczytają , że to się zaczyna dopiero po 4 tygodniach bo diero wtedy dociera plemnik do komórki jajowej :-D . Kurfa oparskałam sobie lapto :-D dzięki widać nawet z lasek co się skrobią można się pośmiać , może i lepiej dla tych dzieci , że nie żyją :-( smutna prawda ale zatrzymajcie te geny , nie powielajcie wszak dzieci idiotów to idioci

Gość gość
to ja z 18 03 tam miało być 200 kilo, gość wyżej dobre :-) Dobra jesteś :-)

Gość gość
A ja jestem na nie. Nie dla nieodpowiedzialnych bab które chca sie bzykać znajac tego konsekwencje a później idą się wyskrobac i piszą o tym ze nie mają żalu i wyrzutów. Nie dla mężczyzn którzy to popierają. Nie dla rodziców którzy nie dają żyć swojemu nienarodzonemu dziecku. Mówię to z pełną świadomością kobiety która rozpoczęła życie seksualne w wieku lat 15 i wtedy juz miałam świadomość tego że gdy jest seks może być też ciąża. I nie usunelabym. Popsulaby moje plany, odsunela marzenia, zwichrowala cały świat ale to ja podjęłabym o niej decyzje godząc się na seks. Tego nigdy nie można wpasować w nasz prywatny kalendarz. I Tak- ja z czymś takim nie byłabym w stanie spojrzeć sobie rano w twarz a widok mojego nagrodzonego żywego dziecka palilby jak rozgrzany węgiel

Gość gość
18 31 nie tłumacz one się zabezpieczały 3 / 4 metodami i wszystkie zawiodły :-)

Gość gość
Ja usunelam 2 razy, teraz mam 2 dzieci, zadnych syndromow, zalow, depresji a minelo 18 lat Wszystko zalezy od konstrukcji psychicznej kobiety

Gość gość
18 44 czyli urodziłaś dwoje , zabiłaś dwoje i git równowaga zachowana Pewnie , że nie masz wyrzutów sumienia , wszak nie masz mózgu , a za tym idzie brak odczuwania uczuć Pewnie twoja matka taka sama mówiła o ciąży z tobą jak o sraniu :-) Fajny ten temat .

Gość gość
do gość dziś - a ty masz sumienie aby starzy ok. 60 zapieprzali na twoje jebane bachory tj. na 500+

Gość gość
a ja mam bachory ?

Gość gość
a ja mam bachory ?