Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja historia28

Usunelam ciaze 8 lat temu

Polecane posty

Gość gość
Czy to sie komus podoba czy nie Polki moga usunac ciaze za granica. I to robia. Jest tyle ludzi na swiecie, ze lepiej aby rodzily sie tylko chciane.

Gość gość
Czemu twoim zdaniem nie ma mózgu? Zrobiła to co uważała ciebie tez można wyzywać od nawiedzonych debilek

Gość gość
do gość dziś - twoje bachory twój problem i odwal sie od innych

Gość gość
18:41 po pierwsze nie wypowiadaj się za kogoś bo nie masz pojęcia co uważają inne kafeterianki a po drugie mam w tyłku wasze 500+. Mieszkam w kraju gdzie Social na dzieci jest sporo wyższy.

Gość gość
no po po wuj wypowiadasz się na polskim forum, nie mieszkasz tu to paszła won z tego forum

Gość gość
Heheh uśmiałam się. Bo jestem Polką głupolu

Gość gość
I po co się jąkasz?

Gość gość
a skąd wiesz tumoku że mam bachory ?

Gość gość
i nie pisz do mnie że piszę się tłumoku wytykając mi błąd , durna dzido nie potrafiąca pojąć , że życie zaczyna się od poczęcia , a nie od pierwszego miesiąca ciąży :-D zrobiłam scrina niektórych wpisów to i dodałam na grupę FB lejemy z tego od dwóch godzin :-) Szczególnie , że plemnik wędruje kilka dni :-D , a o ciąży gdzie ma być Dziecko mówimy dopiero po pierwszym miesiącu ciąży Perełki już mam 300 polubieni dzięki dzidki :-)

Gość gość
i skąd ta dzida co tu szczeka non stop o pincet itp. itd. wie , że ktoś ma dzieci ??? Co ona kurfa jak Kaszpirowski potrafią penetrować ludzki mózg przez ekrany kompa :-D Stulić ryje dzidy bezdzietne , oby was dotknęło to samo co innym życzycie :-) po stokroć .

Gość gość
21 24 a kto tu kipi ja się śmieję , że wmawiacie komuś że plemnik wędruję kilka dni do komórki jajowej , a może i tygodni , a może i miesięcy No i że nie wiecie że życie zaczyna się od poczęcia. Tak więc gdzie tu moja złość JAK jak mam ubaw i tu i na Fb :-) Jak o mnie chodzi to możesz skrobac się co tydzień i chwała ci za to jak już pisałam nie namnażajcie się :-) Umrzesz i twoja głupota razem z tobą :-) nastanie koniec :-D

Gość gość
po większości wpisów widać jakie kobiety usuwają ciąże, to są osoby z nizin społecznych i z kim wy ludzie dyskutujecie. Chce się wam zniżać do ich poziomu...

Gość gość
Ostatnio oglądałam film dokumentalny o eugenice. Była tam wzmianka że wg badań na całym świecie dokonuje się około 50 milionów aborcji rocznie... Wyobraźcie sobie taką sytuację: obecnie jest prawie 10 miliardów ludzi na Ziemi. Zaczyna się powoli robić za ciasno. Planeta jest zegradowana. Nagla nie ma tych aborcji i wszystkie te ciąże się rodzą.... Robi się masakra. ..

Gość gość
21 43 ahahahhahahahahahahahahahhahahahhahahhahahahahhahahahhahahahahhahahhahhahahahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahaahhahahaha kolejna perełka wbijam na grupę

Gość gość
ty wyzej, nie zesraj sie czasem

Gość gość
nizina to mało powiedziane Ja się nie dziwię , że one zachodzą i ich gach musi kombinować , jak się pozbyć beibika Skoro uważają , że plemnik wędruje kilka dni :-D , a ciąża zaczyna się po miesiącu a nie od życia poczętego Nie no nie mogę :-D

Gość gość
no ja tu siedzę na pustym pęcherzu i jelitku , bo faktycznie obsrałabym się ze śmiechu Ten wątek osiąga Himalaje Debilizmu Co te aborantki chcą komuś wmawiać A najlepsze te co poroniły :-D ja nic nie czułam Rany Boskie co ma poronienie do aborcji Piszcie laski piszcie kolejne Perły

Gość gość
a skąd mają wiedzieć jak dochodzi do zapłodnienia i kiedy jest ciąża jak to ledwo podstawówkę skończyło.

Gość gość
no podstawówkę tę 6 klasową , nie doszły do takiego przedmiotu jak Biologia i klops Jestem w 2 miesiącu , ale zażądam u gina o zmianę na 1 miesiąc :-D

Gość gość
Bo toco krzyczą mohery i zakłamane babska to mit. One jakby faktycznie takie empatyczne były i broniły życia, ale tego prawdziwego, a nie zlepek komórek, to by pomagały niepełnosprawnym, interesowałby się co z kobietą jedną i drugą się dzieje gdy już urodzi.One umieją drżeć japy zanim dziecko się urodzi, potem umywają łapy. Sama mam trójkę dzieci, nie usunęłam, jednak nie śmiem ferować wyrokami i oceniać te kobiety, które to zrobiły.To ich sprawa, tylko ich.A to o czym pisze autorka to fakt, te wszystkie poaborcyjne traumy to naciągane duperele

Gość gość
17:33 przykład zajadłego kościelnego, fałszywego Katola.Agresywna patologia, obrzydliwie zacięta, zabiłaby z tej nienawiści. Strach się nie bać, omijać szerokim łukiem. Jutro do kościoła poleci,a w środku niej syf, zgnilizna, nienawiści.Ot "moralność" antyaborcjonistek

Gość gość
Ale ta od tego fb jest tepa ... co to za grupa? Stop aborcji-my nawiedzone kretynki uratujemy beibiki? Przestań gadać ze Cie to nie rusza widać jak kipisz złością i gryzie Cie to oj gryzie

Gość gość
no i wchodzę tu i :-D :-D :-D :-D Ja nie wiem , ale widzę , że czytanie ze zrozumieniem by się przydało . Przejdźmy do sedna otóż ile miesięcy wędruję ten plemnik ? Ciąża zaczyna się od 4 tygodnia , tak ustaliłyście A życie poczęte nie zaczyna się właśnie w chwili złączenia się plemnika z komórką jajową ahahahahhahahahhahahah Jak na razie to używacie argumentów z pupci Chcecie mi wmówić , że ja pałam nienawiścią , a niby gdzie ????? To , że jesteście bezmózgi bez szkoły , a biologia to widocznie był wasz znienawidzony przedmiot to nie moja wina . To że uważam , że ameba która nie potrafi się zabezpieczyć , a pupcią rusza to kurfa to też moje zdanie gdzie tu nienawiść ? A to że robię sobie scrin szoty i wstawiam na swoje imienne FB i mam z was polewkę , mam prawo :-p

Gość gość
TO wy na mnie sracie i pałacie jadem . Biedactwa złe , że moje podejście do waszego skrobanka jest AMBIWALENTNE ale kurfa nie dam sobie wmówić , takich kwiatków jak tu wypisujecie Proszę naukowe dowody , że plemnik płynie powtarzam PŁYNIE kilka dni do macicy (bo to , że on tam może sobie przetrwać kilkanaście godzin , to wiadomo , ale to już w macicy :-D ) a nie po za nią , plemnik nie wchodzi w krwioobieg i nie pływa miesiąc . I drugi naukowy dokument , że Życie nie zaczyna się od poczęcia tylko dopiero po 4 tygodniach jesteśmy w ciąży Znaczy według co niektórych tu ameb 10 miesięcy :-)

Gość gość
Ja usunęłam dwa razy, a teraz szykuję się do następnej. Niestety, płód okazał się być bachorem płci żeńskiej. Mamy już jednego syna i chcemy drugiego. Nie, nie mam męża Azjaty, oboje jesteśmy Polakami, mieszkamy w USA. Poprzednie ciążę usunęłam w 22 t, teraz jestem w 23 i we wtorek poczuję wielką ulgę, tak jak w przypadku poprzednich aborcji.

Gość gość
Zarodek czy dziecko wszystko jedno ten kto będzie chciał usunąć to usunie

Gość gość
dla mnie tez obojetne zarodek czy dziecko bede robila co bede chciala

Gość gość
gość dziś To akurat prowo

Gość gość
13 06 i chwała Ci za to jak to mówi stare przysłowie mrówek Wszak wszystko co dajemy , wróci do nas po stokroć :-) Ale dziękuję ci za ten wpis bo w końcu jedna napisałaś prawdę , życie zaczyna się od poczęcia i nie ważne czy usuniesz w 1 dniu , czy ostatnim ciąży , tak czy owak zakończysz to życie Każdy kiedyś umrze , ale dla mnie najważniejsze jak się je przeżyje Tak , że będę się o Ciebie modlić i o twoje narządy bo wiem że trzeci zabieg w tak wysokiej ciąży i już trzeci raz , a wszystkiego byłaś pięć razy w ciąży więc dwa porody za tobą . To wiadomo w jakim stanie są twoje narządy , ale po tym co napisałaś , łatwo ocenić co masz w główce :-) Ta , że powodzenia .

Gość gość
13 06 no i chwała ci za to :-) będę się o ciebie modlić bo przy tylu zabiegach i ciążach to wiadomo w jakim stanie jest macica , krocze i zdrowie , oby wszystko było w porządku . przynajmniej masz mózg , nie piszesz bredni o zarodkach , zygotach i migracji plemników :-) Stare przysłowie mrówek po stokroć wróci to co żeśmy sami dali :-)