Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IwonaMaProblem

czy jest jakiś środek na małe piersi Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość
a jesli ma brazowe oczęta to już nieładna?

Gość gość
Fox-ok zgadzam sie

Gość gość
z penisem stoimi na ok 17 cm.Starczy?

Gość gość
mam 30 lat, gdy bylam mlodsza mialam obsesje na punkcie duzych piersi. Nie chce nikogo obrazac ( chcialabym byc szczupla o duzych piersiach) Ostatnio zgrublam, mam duzo stanikow typu push up . Gdy je ubiore (teraz po przytyciu) , wydaje sie ze mam dosyc spory biust. I co ? I czuje sie jak dojna krowa, . Moze nie chodzi tu o biust, a o to , ze bardzo w krotkim czasie przytylam 10 kg . By nie czuc sie jeszcze wieksza to zrezygnowalam calkowicie ze stanikow powiekszajacych biust. Poczulam sie jakby przybylo mi wiele lat , gdy dolaczalam jeszcze do ubioru stanik powiekszajacy piersi, ... Na pocieszenie dodam, ze w roznych rankingach na co zwracaja mezczyzni uwage bardzo czesto biust wyprzedzaja nogi lub tylek ( zawsze ku mojemu wielkiemu zdziwieniu)

Gość Lemonekx3
No to teraz temacik zmierza w stronę peniskow,mhm :D

Gość gość
"pupe latwo wycwiczyc"no zycze powodzenia nie musisz.

Gość gość
Wychodzi na to, że Monica Bellucci, Catherine Zeta Jones/Deneuve i wiekszosć miss swiata to nie są piekne kobiety:D

Jeśli ma brązowe oczęta, to też może być piękna :) Ja lubię brązowe, sama chciałabym takie mieć. A co do 17 cm, to ciut za dużo dla mnie. A starczy... to jest uwiąd ;) Mysle, że większości kobiet 17 z powodzeniem wystarczy. Przepraszam za tę drobną złośliwość, ale to moje ulubione powiedzonko;)

Gość gość
A ja jestem facetem i lubię małe piersi

Gość gość
uważam, że dziewczyna przykłada zbyt duzą wage do biustu. niepotrzebnie tez oszukuje(wata w staniku:O) na pewno ma sporo atutów, a skupia się na mankamencie, który nawet mankamentem nie jest- a co najwyżej cechą. jest mnustwo seksownych kobiet z malutkim biustem. seksapil nie polega na wielkim cycu, tylko na błysku w oku, pewnosci siebie, uroku osobistym i ogolnym zadbaniu

Gość gość
przepraszam za błąd- mnóstwo rzecz jasna

Gość gość
do IwonaMaProblem niektórzy faceci uwielbiają niewielki dziewczęcy biuści, napewno brodawki masz wystające i to juz jest dobrze. Najważniejsze abyś nie okazywała, że to twój problem. Nie wypychaj wiecej stanika, niech chłopak widzi z jakim biustem jesteś. W przyszłości jak będziesz z nim nago to nie krępuj się, on napewno będzie chciał dotykac****eścić twoje cycuszki

Gość gość
lubię małe piersi i zdania nie zmienię

Gość maniaczek1234
jeśli przytyjesz to będziesz miała większe. Ja jak przytyłam o 5-6 kilo to o 2 rozmiary mi się powiększyły ;) Pozdrawiam

Gość Champtar
Skutecznym środkiem będzie znalezienie faceta któremu małe piersi nie tylko nie przeszkadzają ale są nawet dodatkową podnietą.. Nie masz się co wstydzić facet widzi cię i ma odrobinę wyobraźni więc jeśli nie chce cię tylko zaliczyć to znaczy że mu się podobasz.

Gość gość
Champtar maszrację, tak 3mać

Gość 3 KKK
Co z wami kobiety jest?wszystko co małe to piękne jest :)

Gość GOSCIOFFFKA
podobno wyciag z fiuta jest dobry