Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci uwazaja mnie za glupią pytajnik

Polecane posty

Gość gość

chca sie ze mna spotkac i szybko wychodzi na jaw, ze chodzi tylko o seks. Kiedy odmawiam to wielce obrazeni oznajmiaja mi, ze nie chca mnie znac***prosza o wykasowanie ich numerow z komorki. Bywa, ze za pare miesiecy po takim incydencie dostaje sms typu "jak leci". Czy oni mysla, ze jakies trybiki mi sie poprzestawialy i dam sie w******** Do burdelu nie pojda tylko szukaja darmochy. Jestem normalna, przecietna dziewczyna. Nie chodze rozneglizowana. Wkurza mnie, ze te ch**e mnie traktuja jak lalke do dmuchania:/

Gość gość
up

Gość gość
Bbo są nie normalni nie przejmuj się :-)

Gość gość
Bo takich facetów sama sobie wybierasz, umawiaj się z normalnymi, to i normalnie będziesz traktowana.

Gość gość
tylko, ze ci normalni nie chca sie ze mna umawiac. Ja sobie zadnych facetow nie wybieram. Jak ktos zadzwoni/napisze to czasami pojde na spotkanie. Kiedys probowalam przejac inicjatywe, ale on mnie nie chcial. Jakis super przystojny nie byl. Po prostu to nie wypalilo.

Gość gość
Bo masz takie tępe spojrzenie i dziwny wyraz twarzy, to oczywiste.

Gość gość
To że jeden normalny odmówił Ci spotkania, to nie znaczy żeby sobie odpuszczać. Znam to z autopsji... spotykałem się z wieloma dziewczynami, 90% spotkań nie wychodziła i już miałem sobie dać spokój, aż trafiłem na tą właściwą i tak już trwa to sobie 5 lat :) Głowa do góry i szukaj dalej, a dupkami się nie zrażaj ;)

Gość gość
skoro normalni nie chcą się z tobą umawiać, tzn że coś z tobą nie tak i nie jesteś w ich typie, albo charakterek masz paskudny, albo oczekiwania z kosmosu!

Gość gość
jestem ugodowa, nie pale i pije. Nawet nie przeklinam. Pracuje i jestem bardzo spokojna. Brak mi przebojowosci i sily przebicia i tyle w temacie.

Gość gość
Spokojne dziewczyny są bardzo poszukiwane, bo to idealne kandydatki do stałego związku, ale niestety pasują jedynie do spokojnych mężczyzn. I tu zaczyna się problem, bo osoby spokojne na ogół są też nieśmiałe :/

Gość gość
co do wymagan, to nie akceptuje bezrobotnych, ktorzy nie kwapia sie do znalezienia jakiegos zajecia.

Gość gościóówka
Olej tych przelatywaczy. Nie szukaj na siłe nikogo, sam się znajdzie. Na pocieszenie powiem Ci, ze swego czasu mnie również czepiały się takie pijawki, jeszcze lepiej- bo żonaci. Szanuj siebie, swoje ciało - kiedyś zwróci Ci się z nawiązką. Mnie się zwróciło.

Gość gość
gościóówka, do mnie przyssala sie pijawka, ktora miala dziewczyne i dziecko. O tym, ze ma dziecko nie raczyl mnie poinformowac. autorka

Gość gościóówka
Mnie sie to też przytrafiło. Powiem Ci dalej. To było jakieś 6 lat temu. Byłam mloda, głupia- on taki przystojny. 3 miesiące temu widziałam go z żoną , dzieckiem- dziewczynką 7-8 letnią w galerii. Podesząłm do niego, przywitalam się jako stara koleżanka- widok strachu w jego oczach BEZCENNY!!! Przecież mogłam mu rozwalić małżenstwo. Mogłam, nie? Dlatego olewaj wszelkiego rodzaju pijawki.

Gość gość
"Byłam mloda, głupia- on taki przystojny" . . i to jest zasadniczy błąd powielany przez większość ludzi, sugerowanie się wyglądem lub statusem majątkowym, zamiast osobowością i charakterem... a później wielkie rozczarowanie, często nawet z konsekwencjami w postaci samotnego macierzyństwa.

Wykasowanie numerów, usunięcia ze znajomych, kur­wa, ile ty masz lat? Dziecko zajmij się nauką, byś chociaż wiedziała kto to jest Adam Mickiewicz. Ostatnio został zdemaskowany, po tym jak napisał "Odę do młodości" Wypłynęły foty.... :P

Gość gość
ja tez moglam rozwalic komus malzenstwo. Maz mojej szefowej przystawial sie do mnie. Gdyby nie to, ze potrzebowalam tej pracy zglosilabym na policje molestowanie w miejscu pracy i pofatygowalaby sie do skarbowki, bo mialam nieadekwatna umowe do wykonywanej pracy (mieszkam w DE i tutejsza skarbowka wzielaby sie za to). Wtedy z pomoca przyszedl moj znajomy, ktory przedstawil sie jako moj chlopak i raz odebral mnie z pracy. Maz mojej szefowej mial taaaaaaaakiego stracha w oczach:)

Gość gość
gościóówka... trzeba było zasugerować przed jego żoną, że coś was łączyło, dostałby nauczkę na całe życie :)

Gość gościóówka
wiesz? jest sie jest młodym wierzy się we wszystko co Ci facet powie. I jak jeszcze jest przystojny- to sie jest ugotowanym na amen. Dziś - już tak nie myslę. Każdy wiek niestety ma swoje prawa.

Gość gość
nowy w miescie, wykasowania numeru rzadal 30-latek. Ja jestem troche ponad 20 lat. Wiem kto byl Adam Mickiewicz i co to jest Oda do Mlodosci. Ale dla twojej informacji wole powiesci tabloidalne, niz poezje:P Wiesz co to jest?:)

Gość gość
Bo nie zwraca się uwagi na słowa tylko na to co człowiek robi... słowa są g***o warte!

Gość gość
ja juz potrafie trzezwo ocenic sytuacje:) autorka

Gość gościóówka
Bo nie zwraca się uwagi na słowa tylko na to co człowiek robi... słowa są g***o warte! . . Wiesz , nie można tak podchodzić do życia. Nie każdy facet to fiut. Komuś czasami warto zaufać Dziś jestem w innym miejscu swojego życia, gdybym tak nie zwracała uwagi na to co mi mój przyszły mąż mówił - nie byłabym mężatką. Trudno jednak wyczuć faceta, jakie ma zamiary? . Do autorki - jesli facet nie jest w stanie poznać Cie jako osoby, nie chce mu się, i będzie tylko dążył do sexu- bez znaczenia czy do niego dojdzie czy nie i tak Cie oleje. Ponieważ nie będzie między Wami bliskości, ciepła, przywiązania, tęsknoty. Zakręć faceta nie tylko sexem ale i mózgiem, wnętrzem, charakterem, zaintryguj go .. a będzie chodził na sznureczku za Tobą.