Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja wiem co się dzisiaj stanie

zaraz on wróci do domu i znowu ten stres

Polecane posty

To muszę dodać małe sprostowanie. Ja już się wyprowadziłam! Parę miesięcy temu z dnia na dzień się wyprowadziłam. Ale w tym czasie mój były mnie przekonywał, że niepotrzebnie zamieszkałam gdzieś indziej - że mnie nie stać itp. To samo jego rodzice, a moi teściowie mówili. Oni mieszkają - "teściowie" - w 3 pokoju. Ja miesiąc temu wprowadziłam się znowu, bo i tak było okej między nami, a i dużo czasu tu w okolicach spędzałam, wygodniej, dobrze się dogaduję z "teściową".. wróciłam jako koleżanka!!!!!!! Pytałam się go, czy jest pewny tej decyzji. Mówiłam mu jak ma być, ja mam swój pokój, on swój, każdy ma swoje życie. A tu się okazało zupełnie coś innego! W między czasie awantury, napastowanie i inne historie tego typu.

Gość gość
blondyna333,nigy nie mów nigdy. Tez nieraz mówiłam,z eczegoś bym nie zrobiła,ale przekonałam sie na własnej skorze,ze jednak nie mozemy byc pewni jak postąpimy dopóki sami nie znajdziemy się w takiej smaej sytucaji lub podobnej i dltego wkurzaja mnie przemadrzenia tej starej Ewki,która sama swoje zycie ma powywracane do góry nogfami,ale na kafe pierwsza do uszczypliwych,chamskich porad.

Gość gość
ja wiem ty idx na terapię bo marnie skończysz jesteś ofiarą już sfrustrowaną

No to radźcie po swojemu. Co jej napiszecie, tak ma być, masz być ofiarą jakiegoś awanturnika- alkoholika. Skoro się stresuje to widać, że nie czuje się komfortowo. Słucham jakie macie rozwiązania.

Gość gość
Rozumiem Cie Autorko, tylko nie wiem co Ci radzić... bo sama mam podobnie. Dla postronnych osób wszystko jest łatwe. Dla mnie jeszcze niedawno też było. A teraz sama nie wiem co robić i te wszystkie rady są bezużyteczne i oderwane od rzeczywistości. x rada "wyprowadź się i uwolnij od agresora" jest bezużyteczna i oderwana od rzeczywistości? chyba tylko dla takiej lubiącej poniżenie szmaty jak ty!

Tak.. ostatnio doszłam do wniosku, że powinnam się leczyć. Ale ja nie jestem złą osobą... Jestem bardzo wrażliwa i uczuciowa. Błędy popełniam, jak każdy. Ale muchy bym nie zabiła. I ta moja dobroć została wykorzystana. Czuję się okropnie..

Gość gość
uciekaj z tego piekła tam nigdy nie bedzie dobrze zamieszkaj u koleżanki i poszukaj pokoju po cos do nich wróciła

uwolnię się

właśnie wszedł do domu... .... napięcie

Gość gość
zamknij drzwi na klucz nie reaguj

Jest bardzo zmęczony.. Na razie je. Może pójdzie spać do siebie..

Gość gość
macie ślub? czy wolna amerykanka? uciekaj

Gość gość
To się uwolnij chcesz to udostępnie ci 10piętro i masz dziesięć pięter by się uwolnić.I do cholery przestań k***a prowokować ludzi by się później z nich nabijać.Tak miłe pani jedna się wczoraj z idiotek piszących nabijała.

no już szlajko, jestem, pozdrowiłam, zrobiliśmy sobie jedzonko, on oglada jakiś film a ja przyleciałam do ciebie, cobyś się samotna nie czuła siroto ty moja :)

Gość gość
nie każdy się tu nabija

Nie mamy ani ślubu ani dzieci. Wspólny kredyt - ale niewielki. Muszę przetrwać jeszcze góra miesiąc. Teraz jest spokojny, serio.

Gość gość
Tak tak srasz w spodnie jak ma wrócić nasłuchujesz co robi i opisujesz to idiotkom na kafe co łapią jak pelikany.Teściowa w pokoju obok a ty miezkasz jak koleżanka a on cię po mordzie leje.Jak cie kiddyś któryś zleje to mózg na miejsce wróci.

Gość gość
autorko,a na co ty masz sie leczyc? ty potrzebujesz milosci i polecisz tam,gdzie ktos ci ja da.nawet najgorszy typ! Twoja potrzeba dobra,jest tak duza,ze mozesz ja rozdawac na prawo i lewo! Ktos inny sie ucieszy z twojej dobroci i pamietaj,ze 2 razy do tej samej rzeki.... A ty to wlasnie zrobilas :(

Gość gość
e tam kredyt uciekaj i sie nie oglądaj a duży kredyt, nie dasz rady sama spłacić i czy masz na swoje nazwisko, że tak powiem

Tutaj na cafe, psychopatyczni mężowie bardzo często przeżywają niespotykaną metamorfozę. Najpierw psychopata, oszust, alkoholik, a jak się napisze zostaw dziada i ratuj siebie. To wówczas taki zmienia się w anioła. To chyba dzięki nam- kafeteryjnym czarownicom.

Nie weszłam drugi raz do tej samej rzeki, ponieważ zamieszkałam w tym domu tylko i wyłącznie na takich warunkach, że już nie jesteśmy razem. Przy okazji nie chciałam z nim seksu uprawiać, no i później dowiedział się, że kiedyś za czasów małolatki zaszalałam za dużo razy z facetami (wg niego jestem d****ą). Ale lubił pokorzystać ze mnie bez opamiętania. A tu się nagle urwało. I frustracja go dopadła. A na kim można ją wylać? Na mnie oczywiście. Bo wie, że mnie to bardzo zaboli. On chyba lubi sprawiać mi przykrość i ból. Urażona męska duma. No i okłamałam go w kilku kwestiach odnośnie życia erotycznego, ale nie moją winą jest to, że gdy zaczynałam mu o swoim życiu opowiadać, to on z tego drwił, a później wykorzystywał to przeciwko mnie. Nie można mu było zaufać. Co to za chory związek był, masakra... :(

Gość gość
Najlepsze że ten facet to jakby istnieje tylko w wypocinach autorki....Ale sorry jeszcze musi wam podgrzać atmosferę więc już za chwileczkę za momencik zwierz się obudzi i zacznie ją lać.

Nie obudzi się, bo jest zmęczony. Wcześniej pisał mi smsy, miał kiepskie nastawienie, stąd te moje obawy. A okazało się, że wrócił zmęczony i właśnie poszedł do swojego pokoju. Nie ma widocznie siły na skakanie.

Tak więc nie będzie dzisiaj sensacji na kafe.

"nie chwal dnia przed zachodem słońca" Nie dam rady dłużej tego znieść. W tym tyg się wyprowadzę. Dziwne, że nawet już nie płaczę.

Gość Ewa53
I jak tam? Wrócił? Był wp*****l? :D

Gość Ewa53
Dobra, widzę, że nie było. Pewnie rano dostaniesz podwójnie.:D

Było obrażanie. Takie to zabawne dla Ciebie? Bo dla mnie ani trochę. I wiem, że wiele kobiet ma problem z takimi 'facetami'.

Gość gość
szczególnie tymi wymyślonymi na potrzeby prowokacji.. w 2010 pisałam tu takie rzeczy wstydź się, dziecko, za brak kreatywności :classic_cool:

A aktualnie siedzę właśnie we własnym samochodzie.. Od godziny.