Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak trafic w rece psychopaty

Polecane posty

Gość gość
Tak, biorę Cię nie tyle za wariatkę, co za kompletną idiotkę. Doskonale znam psychikę psychopatów i nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś może chcieć się z kimś takim związać. Każdy ucieka, gdzie tylko może.

Gość gość
"gość z numerem jeden W sumie znam kogoś kto by się nadał. Ale to człowiek nieobliczalny, chory psychicznie, może akurat nie będzie miał nastroju i będzie kazał Ci głaskać króliki". Czyli znasz kogoś chorego psychicznie, a nie psychopatę. Psychopatia nie jest chorobą umysłową, tylko zaburzeniem osobowości, a to dwie całkiem inne rzeczy.

Gość gość
jesli chcerz mnie tym zdenerwowac to ci sie udało . GOSC wiesz co ? zamiast mi pomoc pogarszasz sytuacje , gratuluje podejscia !

Gość gość
a poza tym nie chce sie z nim związac naucz sie czytac !

Gość gość
a poza tym nie chce sie z nim związac naucz sie czytac !

Gość gość
i mowisz jeszcze zeby sie wyprowadzic i starac o alimenty , tak i mam tak to wszystko zostawic z mamą na pastwe losu ?zeby on to wszystko zniszczył? tak ? gdybys wiedzial ile mama włozyła w ten dom i go wyremontowała , ale ty nic niewiesz o moim zyciu NIC. Przez ciebie jeszcze moja nerwica sie nasili i nie została zdiagnozowana przez dr GOOGLE tylko przez lekarza ...

Gość gość Ada
Nie jestem żadną z osób, która wypowiadała się powyżej , ale powiem Ci że za bardzo przejmujesz się wypowiedziami tzw. Gości, nieustalonych co do tożsamości anonimowych użytkowników, które zazwyczaj wypowiadają się w temacie i znikają. Przestań już przeżywać posta gościa z gościa i powiedz jak masz na imię, żeby osoby życzliwe, które przeczytają Twój topik wiedziały za kogo trzymać kciuki. Ja jestem Ada a Ty?

Gość gość
Angelika

Gość gość
miło mi cię poznac :)

Gość gość Ada
Angeliko, jeśli kiedyś ja będę miała doła i będę chciała porozmawiać z kimś życzliwym na kafe i zawołam: Angeliko - to mogę liczyć na to że się pojawisz?

Gość gość
bede odwiedzała kafe , wiec trafisz na mnie :)

Gość gość
narazie lece , bede pozniej :)

Gość gość Ada
Bo wiesz, nie ma ludzi bez problemów, wszystkich nas to dotyczy w różnym stopniu. A czasami wystarczy chwila rozmowy, żeby to co nas otacza nabrało cieplejszych kolorów. Będę Cię wspierać ciepłymi myślami i nie ukrywam, że liczę na to samo. Wszystkiego dobrego Angeliko, jestem przekonana, że odzyskasz upragniony spokój i jak najszybciej nadejdzie ten dzień kiedy będziesz miała więcej powodów do radości niż do smutku. Powodzenia. :) / aadta/

Gość gość
dzikekuje i wzajemnie :)