Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Która poszła by z mną na basen samemu głupio iść

Polecane posty

Gość BSA

Jest chętna?

Gość gość
wypad geju

Gość felix culpa
idz z kumplem, bedziesz mial godnego przeciwnika zeby sie poscigac 🖐️

Gość gość
Zależy gdzie (miejscowość).

Jak k***a dziś ciężko o koleżankę ...:O

Gość gość
jeszcze 10 takich samych topow zaloz a na pewno jakis stetryczaly pedau sie znajdzie, ciulasie

Miejscowość po za polską, mianaowicie Ślońsk.

Gość felix culpa
ano ciezko zwlaszcza jak sie ***** co popadnie 🖐️

gość-Pedały wiedzę co z nimi robię, więc samobójcami zazwyczaj nie są.

brokeninside87-Mnie chodzi o to, aby nie iść samemu, bo to głupio wygląda. Iść z koleżanką, to już jakoś to normalnie wygląda.

to normalnie wygląda:O ja parę razy byłam z kimś i nie korzystałam w ogóle z pływania chyba, że nie lubisz pływać, tylko szczycić się klatą przed panienkami poka klatę

Gość gość
brokeninside87 ty macioro, basen nie wylal gdy wlazlas do wody? :o koorfa jaka z ciebie hipopotamica:D

brokeninside87-Na basen idę właśnie popływać, w sobotę pływałem w jeziorze, przypłenąłem od brzegu do brzegu, ale po 10 minutach stwiedziłem że woda za zimna i czas kończyć. Klatę mam dobrą, obcenie dziennie po 100 pompek , rower po 50 km. Nie chodzi mi o pokazanie się, chodzi mi o osobę towarzyszącą, możesz być gruba, brzydka. nieważne, nie chcę seksu, czy czegokolwiek, po prostu na publiczne obiekty nie lubię chodzić sam.

:D nie jestem gruba :classic_cool: ani brzydka :classic_cool: ani nie chcę seksu;) to fajnie, że masz fajną klatę:) jakbym się umawiała przez neta to bym z Tobą poszła.

brokeninside87- A co ma net do umawiania się, przecież z botem się nie umiawiasz, po za tym zapewnie nie jesteś z mojego regionu, bo ja jestem z wsi, gdzie diabeł mówi dobranoc. Nie rozumiem tylko, czemu nie umiwiłaś byś z mnie jako kumpla z netu, k***a aż taki przerażający jestem? Boisz się g****u, morderstwa czy jak?

brokeninside87-Powiedź raczej że nie umuwiła byś się z BSA, kobiety mnie unikają, wiec nie bój się, oryginalna nie będziesz. Coś jest w mnie że kobiety mnie nie trawią. Jakiś taki naturalny dar.

aha, ale nie wkładaj mi w usta czegoś czego nie chcę :classic_cool: czego nie powiedziałam. dlaczego miałyby Cię unikać, skoro masz fajną klatę.

brokeninside87-Ciągle godom po ślunsku, ślonzok żech sie urodził i taki byda. Gorole nie trowią ślonska, a my nie trowiymy goroli, tako już haja je łod zawsze, mimo to lubia poloków, dużo żech robił z gorolami i nikierzy są lepsi niż ślonzoki, ale wkurzają mie gorole, co nieszanują ślonzoków, a takich je masa.

Alicja Donnikova-Czego się boisz? Pływanie są płytkie a do tego są ratownicy. Fakt że lepsze do pływania są jeziora, bo naturalne powietrze i brak chloru, ale zimą to ciężko, nawet przy obecnych temperaturach. Baseny zazwyczaj są do 180 cm, czyli człowiek się nie ma prawa utopić.

Gość gość
O boze jak fajnie, ze ktoś mówi dialektem. Uwielbiam, a niestety nie mam szansy na codzien słuchać :-(

gość-Przyjedź na ślunsk, sam inakszy nie godają, nawet na ślońsku czeskim, godosz tak samo jak na ślońsku po stronie polski. U mie kożdy w wsi godo, je u nos jeden gorol, co sie łożynił z ślonzoczką i godo po ślońsku, sam sie polski godki nie toleruje, jak by kiery godoł po polsku. to dziwo się na niego jak na gorola w londynie.

dlaczego nie masz powodzenia? fajna klata, kondycja, wytrzymałość (pływanie w necie brrr;)) otwartość (nie wstydzisz sie z koleżanką, przynajmniej w necie :classic_cool:), nie ma powodów, żebyś nie miał powodzenia:) coś kręcisz. a od czego wziął się Twój nick? BSE :classic_cool:

brokeninside87-BSA to od Angielskich zbrojeń, jakoś przez 30 lat żadnej nie przciągnąłem, mimo że je podrywałem, biłem się za nie, kasę na nie wydawałem, a one wolały innych. Nie wiem czemu, może dlatego nie lubiałem dyskotek, za to lubiałem prawicę i poglądy prawicowe,...