Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solo femme

WSTRĘT DO PARTNERA

Polecane posty

Gość solo femme

ostatnio spotkalam mojego ex- bylismy razem prawie 1,5 roku. juz od poczatku mi sie nie podobal ale bardzo sie staral i w koncu stalo sie tak ze bylismy para. wiekszosc moich znajomych przez czas trwania naszego zwiazku mowilo abym z nim zerwala bo wogole do mnie nie pasuje-ani wygladem ani sposobem bycia. wiedzialam ze jest w tym troche prawdy ale nie zdawalam sobie sprawy ze az tak to razi oczy. ostatnio gdy go widzialam wzielo mnie do niego obrzydzenie a zarazem poczulam jak bardzo bylam kiedys ślepa i głupia. wy tez tak macie na widok swoich ex facetow/dziewczyn?

Gość tamaris1
ja tak mam na widok jednego z bylych;(

Gość Bambinkolka
Chyba każda z nas tak ma. :)

Gość gość
Też tak mam, bo mój były zadaje się z starą meliniarą :/ bleee

Gość gość
mnie byli nie obchodzą, chociaż fakt, wiekszosc z nich to byly mameje i przegrancy i dzsiaj na takich bym nawet nie splunęła,za to moj chlopak to bozyszcze, co wiecej jego znajomi ciągle mowia że do siebe pasujemy i z wygladu i z charakteru ,jest najpiekniejszym z moich chlopakow, oby na zawsze byl juz moj :(

Gość solo femme
gosciu wyzej- a z kad wiesz ze za jakis czas ten bozyszcze bedzie ci sie jeszcze podobal. moze niedlugo ci sie odpodoba i tez bedziesz go uwazac za przegranca;)

Gość gość
nie, nie ,musiałabym go znienawidzic, obiektywnie jest przystojny, ale jesli sie rozstaniemy to bede musiala sobie wmaiwać,że jest brzydki aby zniesc to jakos