Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oświadczyny

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Moi Drodzy. Planuję zaręczyny. W walentynki jedziemy w góry i tam , nad Morskim Okiem planuję zapytać dziewczynę czy zostanie moją żoną. Pierścionek mam już kupiony, jednak chodzi mi o całą oprawę. Czy byłybyście zadowolone z oświadczyn w górach? Planuję jeszcze zakup dobrego wina, by uczcić tą okazję. Czy lepiej może wybrać tradycyjną formę zaręczyn w restauracji i się nie wygłupiać. Proszę o opinie.

Gość gość
Po wszystkim oczywiście porządnie zerżnę ją analnie w schronisku Roztoka. Będzie o czym wnukom kiedys opowiadać !! :)

Gość gość
fajny masz pomysl, zazdroszcze twojej wybrance, jestes wartosciowy, teraz faceci rzadko sie oswiadczają tak sami z siebie

Gość gość
Mnie się chlopak oswiadczyl w górach i bylo cudownie:-) powodzenia:-)

Gość gość
świetny pomysł , dziewczyna na pewno będzie szczęśliwa tylko nie zepsuj niespodzianki :)

Masz inicjatywę i myślisz o niej, to dobrze. Martwi mnie trochę jednak, że chce się zaręczyć a nie znasz jej gustów. Pytasz nas, czy w takim miejscu będzie jej dobrze i będzie to wspominała pozytywnie. Wybacz, ale powinieneś już wiedzieć czy ona woli komfort (droga restauracja, 5* hotel) czy gwiazdy, góry, jezioro.

Gość gość
Drogi gościu ! Jeśli Twoja ukochana lubi góry będzie zachwycona ! Ja bym była ! I to bardzo ! :)

Gość gość
przecież potem możesz ją zaprosić na obiad i tam zjecie i wypijecie