Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLATEGO facet z wieloma partnerkami na koncie jest szanowany

Polecane posty

Gość y6ytt
a co jest niebezpiecznego w niedoświadczeniu? ps. to jest natura ze dałaś swoje ciało samcowi alfa i ta sama natura kazała mu ciebie zostawić i biec dalej zapładniać kolejne samice tylko wy kobiety chcecie podążać za instynktami, a potem facet ma się kierować rozumem i być wiernym monogamistą

Gość janemoge
nie wiem,jak go poznałam to nie wiedziała, ze taki jest i jaką ma przeszłość,dopiero potem to wyszło.ale sam powiedział mi na początku, ze on jest cierpliwy i bedzie czekać tyle ile trzeba, ze na mnie mógłby nawet do ślubu,ze nie traktuje mnie tylko jako obiekt seksualny...więc mu zaufałam. no i teraz skoro mam juz jakies doswiadczenie to jakos dziwnie bym sie czuła z takim facetem, który nie ma żadnego, chociaz z r ucheczem tez nie chce być.

Gość gość
po poczytaniu kafe na którym prawiczki wyzywają każdą która miała choćby jednego naprawdę może się odechcieć zadawania z niedoświadczonymi :o

Szanowany? Przez kogo? Taka historia może być najwyżej taktowanie przemilczana, ale brawo bić mu będą tylko jego równie puszczalscy koledzy.

Gość gość
gość po poczytaniu kafe na którym prawiczki wyzywają każdą która miała choćby jednego naprawdę może się odechcieć zadawania z niedoświadczonymi pechowiec.gif z anonimowe forum gdzie większość to gość inteligencją nie grzeszysz kobieto albo mężczyzno o ile w ogóle jesteś człowiekiem

Gość janemoge
ja nawet jak będę miała kiedyś więcej partnerów to wcale nie muszę się do tego przyznawać żadnemu facetowi, jeśli mają takie zdanie na temat doświadczonych kobiet, a sami się puszczają

Gość gffnfn
''jeśli mają takie zdanie na temat doświadczonych kobiet, a sami się puszczają'' bo wam seks przychodzi bezproblemowo ''po poczytaniu kafe na którym prawiczki wyzywają każdą która miała choćby jednego naprawdę może się odechcieć zadawania z niedoświadczonymi pechowiec.gif'' bo jak facet musi się starać cale życie-a kobieta tylko dorasta do odpowiedniego wieku -to może chce towar z najwyższej pułki ''chociaz z r ucheczem tez nie chce być'' jak to nie chcesz skoro byłaś? ''nie wiem, jak go poznałam to nie wiedziała, ze taki jest '' każda z was tak gada ze ten przebojowy przystojniaczek raptem zmieni się w misia ale ty w końcu jesteś kobieta i wszystko przyjdzie ci samemu, bez problemu i fatygi-a ty będziesz tylko wybrzydzać, takie twoje prawo

Gość gość
No właśnie nie jest tak do końca. Wyrywać kaszaloty i inne grubo-paszkwilowe to żadna sztuka. Kobieta to musi wyglądać, to tamto.... Makijaż, ciuszek, włoski itp., facet niewybredny k****arz nie musi nic.

Gość gffnfn
''jeśli mają takie zdanie na temat doświadczonych kobiet, a sami się puszczają'' ty jesteś podrywana i tylko wybrzydzasz jako kobieta mniej się starasz i dajesz od siebie dlatego jako produkt bardzo drogi i trudny do zdobycia masz być czysty i nieużywany a skoro to facet musi zdobyć i się wykazać to ceni się u niego wiele zdobytych partnerek

"bo jak facet musi się starać cale życie-a kobieta tylko dorasta do odpowiedniego wieku -to może chce towar z najwyższej pułki " To czemu nie bierzecie w końcu towaru z tej wyższej PUŁKI tylko marudzicie na forum dla kobiet?;)

bo ofiary z tego forum myślą, że każdy kto zdradza lub ma bogatą przeszłość seksualną musi być przebojowym przystojniaczkiem. W głowie im się pomieścić nie chce, że facet może mieć po prostu charyzmę i być perfekcyjnym kłamcą ;)

Gość gffnfn
charyzmę i być perfekcyjnym kłamcą oczko.gif charyzmę i być perfekcyjnym kłamcą oczko.gif charyzmę i być perfekcyjnym kłamcą oczko.gif charyzmę i być perfekcyjnym kłamcą oczko.gif charyzmę i być perfekcyjnym kłamcą oczko.gif no właśnie o tym tu piszemy

Gość gffnfn
i tak od kobiety nic się nie wymaga-nawet dziewictwa a facet musi wszystko dać np. kasa, większa niż ta kobiety ( i dobra materialne) a kasa to praca a praca to pracowitość ,wyksztalcenie, zaradność

Gość gffnfn
poza tym i tak kobiety wcześniej zaczynają życie erotyczne (1618 lat) i zwykle maja więcej partnerów na koncie i zawsze facet to ten lepszy -a kobieta tylko wybiera

no nie, bo założenie jest, że kobieta wierzy, że facet się zmieni w misia. Nie, on od początku misia udaje, tu nie ma wiary w zmianę tylko wiara, że twarz którą ktoś pokazuje jest prawdziwa :)

Ja czekam na odpowiedź. CO stoi na przeszkodzie? Bo rozmowa polega na odnoszeniu się do słów innych osób. Gdy ktoś klepie bez związku coś to kiepsko świadczy o jego intelekcie.

I druga rzecz. Proszę o STATYSTYKI które mówią o wcześniejszej inicjacji kobiet w Polsce i większej liczbie partnerów seksualnych u nich.

Gość hrtfff
tak bo ten przystojniaczek pewny siebie co lubi dać w mordę raptem tylko dla was jest misiem :)

A ja wciąż czekam na odpowiedź na moje pytanie z 16:41 oraz na wklejenie jakiś statystyk przeprowadzonych w Polsce :)

wiesz co, większość ludzi nikomu nie daje w "mordę" więc trochę odbijasz od rzeczywistości.

Gość hrtfff
moor pamiętasz temat o lowelasie :) a poza tym -kobieta to towar bardzo drogi dla faceta-cale życie facet musi budować swoja osobowość by mieć jakakolwiek (pewność siebie, kasa, mięsnie, charyzma ) -wiec kobieta powinna cokolwiek od siebie dać, a tu nawet cnotliwości nie da rady najlepiej latać na seksy ciągle z innym (niech to oni podrywają i wykazują się) a potem o hajtać z pewnym siebie przystojnym i bogatym naprawdę wy macie beztroskie i bezproblemowe życie ale co by nie gadać to kobiety maja łatwo

Czyli co, uważasz, że brzydkie, głupie, beznadziejne kobiety mogą przebierać i wybierać? :D

Gość hrtfff
''wiesz co, większość ludzi nikomu nie daje w "mordę" więc trochę odbijasz od rzeczywistości.'' tylko oprócz kasy, szerokiej klaty, przebojowości, zaradnośc****ewności siebie i charyzmy facet musi umieć się jeszcze bić-i to wszystko żeby mieć jakakolwiek kobietę albo inaczej jakakolwiek i do tego wydymana wcześniej na wszystkie boczki

Cóż, widać ile ktoś ma do powiedzenia. Lepiej zmieniać nicki i nie odpowiadać na niewygodne pytania :D🖐️

albo próbujesz prowokować głupią dyskusję, albo mieszkasz pod kamieniem spod którego nie wychodziłeś od 30 lat. Nikt takich rzeczy nie oczekuje, a normalni ludzie się nie biją ;)

Gość hrtfff
''Czyli co, uważasz, że brzydkie, głupie, beznadziejne kobiety mogą przebierać i wybierać? smiech.gif'' znam takie co maja całkiem przystojnych facetów- do tego lepiej zarabiających od nich a jak facet się nie wykaże to kobiety nie będzie miał poza tym to skąd c***aniczkowie?

Gość hrtfff
te zlepki liter to ja jedna osoba jak cos-gość to ktoś inny

Gość liść męty
dlaczego zaraz szanowany, niby przez kogo taki facet jest szanowany, przez równych sobie??? to taki sam poziom jak dziewczyna, która miała wielu, wielu partnerów, nie ma kogo szanować, wystarczy tolerować ;)

Gość gość
"To czemu nie bierzecie w końcu towaru z tej wyższej PUŁKI tylko marudzicie na forum dla kobiet?" Bo kobiety z wyższej pułki KOSZTUJĄ - zasoby, atrakyjność i władzę, konkretnie. Przeciętni, zwłaszcza psychicznie - mniej pewni siebie, a bardziej ogładni mają przekichane - atrakcyjna naturalnie chce kogoś ze swojej pułki. Obecnie wasze wymagania są już strasznie niedorzeczne, chcecie wszystkiego na raz, o tym było już na kafe dość dużo. Wy chcecie wykazywania się tymi cechami, by móc z wami mieć coś bliżej. Dlatego autor tematu zauważył, że wasze starania są często żadne, przynajmniej znikome. Taka naturalna selekcja - ona udaje biedną ksieżniczkę, on ma być rycerzykiem i to nie byle jakim.