Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra opowiadała mi to. Mianowicie, kiedy chodziła do szkoły w jej pokoju internackim kiedy spala wydarzyło się coś dziwnego. Jej ciało zesztywnialo, nie mogła nawet ruszyć palcem. Ale wiedziała co się dzieje. Dookoła słyszała śmiechy i zapadała się tak jakby w jakąś dziurę. Ale w ostatniej chwili zmówiła modlitwę i wybiła się z tej czarnej pustki. Proszę powiedzcie mi co to mogło być.

Gość gość
To chyba to o czym myślę.

Gość gość
opwieści dziwnej terści

Gość gość
To naprawdę się wydarzyło i nie jest to wszystko wymyślone.

Gość gość
Gościu dokładnie to samo co w tym linku. Naprawdę dziwne to było, nawet baliśmy się ze to coś z duchami albo diabłem.

Gość gość
A no właśnie, czyli żaden diabeł :) Zwykłe zaburzenie psychiczne, które - jeśli pojawiło się raz, epizodycznie - nie świadczy nawet o żadnej chorobie czy czymś poważnym. Każdemu może się przydarzyć, na przykład przy jakimś długotrwałym lub intensywnym stresie (np. sesja), ale też niekoniecznie. Jeśli zacznie się pojawiać często, to trzeba się skonsultować z psychiatrą, ale tak raz to nie ma się co przejmować, mi się też zdarzyło.

Gość gość
Wiesz to takie straszne było, ale mówiła też ze nie raz coś jej próbuje wykrzywić odwrócić buzię w inna stronę podczas snu. Boję się, naprawdę, bo to jakieś dziwne wszystko.

Gość gość
No to kurde wyślij ją do egzorcysty... Matko, napisali Ci, co to może być, najbardziej prawdopodobna opcja, to po co drążysz dalej??

Gość gość
No na temat odwracania buzi to ja nic nie wiem już... To wykracza poza moje pojmowanie świata :) Ja tylko ogarniam się w tematach bardziej "ludzkich", trochę o psychologii wiem. Ale na duchach to ja się już nie znam.

Gość gość
paraliż senny

Gość gość
No dokładnie o tym pisałam. Ale skoro tutaj o duchach, to ja już tak głęboko wiedzą nie sięgam ;)

Gość gość
Wielkie dzięki. Bardzo. Pomoglas mi i jestem spokojniejsza.

Gość gość
Też tak kiedyś miałam nieraz. To było od stresu. Nie martw się. To nie żadne duchy. Bądź spokojna ;*

Gość gość
:-)