Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet pracujący w nocy

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś ma tutaj faceta pracującego w nocy i może mi powiedzieć jak sobie z tym radzi? nie dość, że na razie mieszkamy w innych miastach i to już wystarczające utrudnienie to jeszcze on wraca do domu o 6-7 rano, śpi do 15-16, o 20 z powrotem do roboty. jak jest u mnie albo ja u niego to jest wszystko w porządku, jak się rozjeżdżamy to przez to, że nie możemy za dużo pogadać czuję się jakbym rozmawiała z obcym człowiekiem :/ z pracy pisze ze dwa-trzy smsy, czasem już się poświęcam i wstaję z samego rana, żebyśmy mogli pogadać chociaż przez 2 godziny, ale wtedy on jeszcze nadrabia zaległości z dnia poprzedniego typu przygotowanie czegoś do roboty, czytanie informacji w necie, więc rozmowa nam się średnio klei. czy ktoś ma jakąś propozycję jak sobie to ułatwić? tęsknię za nim jak jasna cholera, bo nie spotykamy się jakoś często, a tu jeszcze na przeszkodzie stoi brak czasu do gadania kiedy jesteśmy daleko od siebie. jak to najprościej przetrwać? :P

Gość gość
ja tez taki uklad mam i to mi bardzo pasuje,jak moj facet idzie na noc to ja sobie do innego bardzo pewnego i przystojnego wyskakuje,i on mi wszystko to daje co u tego robola nie dostaje,a on jest majster w te kloski,uklada mnie jak chce a ja chetnie sie mu poddaje, i wcale tego nie zaluje, bo po kazdym spotkaniu jestem zjehana ze na nic juz nie mam ochoty

Gość gość
ja na szczęście nie muszę nikomu innemu nigdzie wskakiwać, bo na brak seksu z moim facetem nie narzekam, narzekam jedynie na to, że nie ma czasu na praktycznie żadną komunikację kiedy jesteśmy oddzielnie i już mnie to męczyć zaczyna trochę, bo to raczej świeży związek i jak ja mam coś zbudować skoro nawet się nie komunikujemy za bardzo :P