Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

setaloft

Polecane posty

Gość gość
chciałam tylko zapytać czy normalne jest drżenie rąk i takie dziwne uczucie "nicości" podczas przyjmowania tego leku??? A i czy można prowadzić samochód?

Gość gość
Absolotnie,jaki samochód,wykluczone,jak Ty nawet z łozka wstac nie mozesz to gdzie ty do samochodu

Gość moga sie trzesc rece
nie ma w zasadzie przeciwwskazan do prowadzenia o ile skutki uboczne ci tego nie uniemozliwiaja. ja po setalofcie sie koszmarnie zaczelam pocic.

Gość gość
Jak nie ma przeciwskazań??co ty plecisz,dziewczyna z łozka wstac nie moze a ty za kierownice ja chcesz puscic,masakra na drodze,jeszcze ma mysli samobójcze

Gość gość
jak wstac z lozka nie moze? autorka nic nie pisala o tym ze nie moze wstac z lozka :O poza tym kpij tak dalej, jak zachorujesz to zaplaczesz i moze wtedy zrozumiesz co oznacza ta choroba 🖐️

Gość gość
Jestem autorką i nic nie mówiłam o myślach samobójczych, ani o niemożności wstania z łóżka. Biorę ten lek od soboty, na depresję, lęki i nerwicę. I mam takie objawy jak drżenie, rąk, zawroty głowy i takie uczucie, jakbym nie była sobą. Biorę 50 mg na dzień.

Gość gość Zwyciężę
06.01.14 [zgłoś do usunięcia] bralam setaloft miesiac nie miałeś depresji, dlatego nie rozumiesz desperacji. nikt nie chce brać psychotropów dla sportu. dla mnie, jako osoby chorującej na to paskudztwo, leki psychotropowe były i są ostatnią nadzieją, ostatnią deską ratunku. niestety trochę zawodzą, więc pewnie i tak sobie strzelę samobója w końcu. bo już naprawdę nie mam siły. niech cokolwiek mi stłumi objawy, cokolwiek, byle bym mogła się wydostać z tej nicości.

Gość gość Zwyciężę
06.01.14 [zgłoś do usunięcia] bralam setaloft miesiac widziales? gdzie widziales? na forum dla gimbazy gdzie nastolatki twierdzily ze maja depresje bo im mama ajfona nie kupila? prosze cie.... przyjmij do wiadomosci, ze depresja moze byc tez endogenna, czyli brac "znikad" jak uwazasz. nie chorowales, nie chorujesz, nie neguj mojej choroby bo sie mylisz. wiem kim jestem, znam swoja historie i wiem ze nie mam obiektywnych podstaw ku temu by miec depresje. a jednak ją mam. nie jestem straumatyzowaną nastolatką. depresja to nie bol duszy. to brak zyciowej energii, taki ze miesiacami z lozka sie nie wstaje.

Gość gość Zwyciężę
Wszystko wyzej juz napisałas o samobuju o tym ze z łozka wstac nie mozesz itd.