Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO MI ZROBIĄ JEŚLI NIE ZAPŁĄCĘ ZA STUDNIÓWKĘ

Polecane posty

Gość gość

10 dni przed studniówką zgłosiłam dyrekcji ze nie moge isc na bal bo moj chlopak mial ciezki wypadek i lezy w szpitalu. uslyszalam ze zaplacic i tak musze nawet jesli nie ide.... co mnie czeka jesli tego nie zrobię ?

Gość gość
Musisz zapłacić, mimo że nie idziesz? Co wy macie za szkołę :O Będą c**przypominać aż skończysz szkołę o oddaniu tych pieniędzy. Ale jak z niej wyjdziesz, to wątpię, żeby czepiali sie jakoś prawnie.

Gość gość
u nas by ci obniżyli zachowanie

Gość gość
nie plac, nie musisz, nic ci nie zrobia

Gość gość
Buahaha z***biście poważna szkoła, śmiech na sali.

Gość Zszokowana ciezarna
Teoretycznie nic, bo nie idziesz nie płacisz. A praktycznie mogą Ci np obniżyć oceny na maturze ustnej...

Gość gość
niech obnizaja zachowanie, na tym mi akurat nie zalezy... szkola jak i dyrekcja to dno, glowna dyrektorka radzila mi znalezc kolege i z nim sie bawic. tylko kur ** jak sie bawic skoro moj kochany lezy z peknieta czaszka... tragedia... uslyszalam tez ze termin na rezygnacje byl do listopada, tylko skad moglam przewidzieć wypadek ?

Gość gość
olje studniowke to gowno no e na necie ktos sie wypowiedzial tu i tam ale nie wiem co myslec 🌼 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
nie daj się zbojkotować- nie idziesz- nie płacisz- niech zapłacą z komitetu rodzicielskiego durne studniówki - komercja i tyle- a wóda się strumieniami leje

Gość gość
Taaa...super - termin rezygnacji w listopadzie. A gdybyś to Ty miała wypadek to też by Ci kazali płacić, choć nie idziesz?? Ja bym olała to ciepłym moczem.

Gość gość
Jakieś żarty. Za co masz płacić? Płaci się za rzecz bądź usługę. Tu do niczego nie dojdzie bo Ty nie skorzystasz. W życiu nie płać. Zdzierstwo. Pewnie nawet nie przekażą tej kasy dla restauracji, bo po co, tylko sami przeżrą. Banda debili

Gość gość
Gada tak, abyś kasę dała, żeby szanowne grono pedagogiczne miało się czego najeść za darmo. U nas w szkole studniówka 20 par i 50 gośc***** ch*j? 10 osób się wycofało a pozostałę 10 nie chce płacić, Studniówki nie ma. Przynajmniej w szkole. Rodzice chcą zorganizować za połowę ceny w lokalu. Bez belfrów.