Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile zarabiaja netto wasi MEZOWIE pytanie

Polecane posty

Gość Tanelkaa
Różnie, około 2500-3000 na rękę. Do tego dochodzi służbowe auto, firma całkowicie opłaca paliwo, także telefon. Mieszkamy we własnym mieszkaniu (żadnych kredytów na głowie). Warszawa.

Gość Tanelkaa
Zabawne jest to, że wokół mówi się o bezrobociu, słabych zarobkach w Polsce, ale jakby tak spojrzeć na Kafeterię, to prawda jest zupełnie inna! Tyle osób narzeka, a tu się okazuje, że na Kafe średnia pensja wynosi 6000 na rękę :) To się chwali, a ja myślałam, że żyję w raczej biednym kraju...

Gość gość
wiesz... na kafe jak w zyciu sa ludzie roznie sytuowani:) pisalam wczesniej, my mamy bardzo dobre dochody i wiekszosc znajomych takze, ale znam i tych ktorym ciezko sie zyje. wiec nie wiem co Ciebie i innych tak dziwi? kilka osob tu napisalo,ze ma kolo 10tys m-cznie aTy juz myslisz ze pol Polski tak zyje:D:D

Gość wrednarudamalpa
no dokladnie gosciu wyzej, normalne ze ludzie roznie zarabiaja bo maja rozne zawody, niektorzy swoje firmy wieksze lub mniejsze wiec tez nie wiem o co te halo

Gość gość
Zabawne jest to, że wokół mówi się o bezrobociu, słabych zarobkach w Polsce, ale jakby tak spojrzeć na Kafeterię, to prawda jest zupełnie inna! Tyle osób narzeka, a tu się okazuje, że na Kafe średnia pensja wynosi 6000 na rękę To się chwali, a ja myślałam, że żyję w raczej biednym kraju... x x Skoro tak uwazasz to jesteś krótkowzroczna,większość na kafe ma najniższą krajowa albo dochody w okolicach 2,przynajmniej tak piszą nawet w tym topiku,kilka osob napisało ze dobrze zarabia i juz oburzenie że kłamie,wypowiedzi w tym tamacie sa różne zarobki też

Gość gość
najniższą,chyba go wymienie na lepszy model ;)

Gość gość
chyba bym zwariowala no na serio i na maksa no jak tak mozna nio sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja ale bez przesady z facetem takim 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
Hehe to Kafe to jakieś Polskie Beverly Hills... .Tak 10k i ponad ma może 1% populacji albo i to nie . Pomijam "rolników' -latyfundystów polityków , szarą strefę czy bandytów . Może niektóre chwalące się tu kasą to po prostu prostytutki ? One w dużym mieście mogą sporo zarobić ...

Gość gość
hehe,mnie najbardziej bawia niedowiarki,z takim podejściem nigdy nie wyjdziecie poza próg najniższej krajowej

Gość gość
Ja jestem zdania ze troche wiecej niz 1% polski zarabia ponad 10 a ta dycha to nie sa kokosy.

Gość nie zlikwidowali refundacji
Mój mąż zarabia około 4500 netto po prawie 15 latach w jednej firmie. Ale znam gościa, który biegał z mężem w maratonach, który zaczynał od pracownika produkcyjnego w firmie 20 lat temu, a teraz jest zastępcą dyrektora generalnego w tej firmie. I zarabia naprawdę dobrze. A nie widać tego po nim :p

Gość gość
a wójek mojego faceta jest dyrektorem w polskiej filii niemieckiej firmy i zarabia 15 tysiecy euro miesiecznie,tez nie widac tego po nim,ostatnio kupował koszule w lidlu

Gość gość
mąż ok 2500 ja 1600-1800..mieszkamy na wsi...nie płacimy za dojazd do pracy więc ile zarabiamy tyle mamy... myślę że jeśli prowadzi się własną działalność to takie dochody są możliwe ale nie rozumiem dlaczego osoby które mniej zarabiają nazywa się nierobami albo biedotą... Jeśli ma się kasę nie oznacza że ma się też klasę dlatego wolę mieć mniej ale być na poziomie intelektualnym...bo jak wiadomo jedno i drugie nie zawsze w parze;) miłego dnia:)

Gość nie zlikwidowali refundacji
No właśnie, dużo ludzi zarabia ponad 10 tysięcy miesięcznie, tylko nie każdy się z tym obnosi. Poza tym jak na Warszawę czy Wrocław (który wg rankingów ma najwyższe zarobki w kraju) te 10 tysięcy to nie jakaś wielka suma. Najlepszym przykładem niech będzie ten poseł, który po ostatnich wyborach stwierdził, ze nie wie, czy wytrzyma do końca kadencji, bo te 12 tysięcy diety poselskiej to w porównaniu z jego dotychczasowymi dochodami to jakieś drobne... i na pewno się za to nie utrzyma... Tylko trzeba mieć dobry zawód i tyle. Mój mąż stawia raczej na stałość zatrudnienia, bo gdyby robił to co robi w prywatnej firmie to swoją miesięczną pensję zarabiałby w jeden dzień. Ale woli zarobić mniej, ale wiedzieć, że za miesiąc czy dwa nie zostanie bez zarobku.

Gość gość
My mamy ok 18 tyś ,stać nas na podróże i częste wyjazdy tylko nie mamy z kim .W naszej rodzinie,u znajomych nikt nie ma takiej kasy i wiążą koniec z końcem żeby starczyło do końca miesiąca.

Gość gość
u nas to samo gosciu wyzej, tez mamy kase na rozne rozrywki tylko,ze nie mamy z kim:( oczywiscie sami jak najbardziej, bo zawsze kogos sie pozna, ale z przyjaciolmi byloby fajniej, a nie tylko na grilla latem:)

Gość gość
Wlkp, 34 lata 1.600- 1.800. Ja 2 tys jedna praca i 2.400 druga praca :P

Gość gość
My też z przyjaciółmi spotykamy się przy grilu i oczywiście zapraszamy się nawzajem do domu.Udało nam się spędzić razem sylwestra ,wybrałam tańszy nocleg i częściowo pokryłam koszty a zabawa była na świeżym powietrzu w górach,było fajnie.

Gość gość
roznie, zalezy ile ma zleceń, bo ma agencję reklamową, czasem 6-7tys czasem i okolo 20tys

Gość gość
rożnie ale srednio 10tyś podatku na miesiąc płacimy, wlasna działalność, z pracowników od 2500 zł do 10000 zł na rękę mają, wiec macie przekrój, śląsk

Gość gość
hahaha, co 2 ma wlasna dzialalnosc:D chyba stragan z burakami na rynku:D

Gość gość
moj oficjalnie to nic nie zarabia, bo firma jest na mnie:D a on nawet nie jest zatrudniony

Gość Kasia_i_Jakub
Ja nie mam pojęcia. Wszystkie sprawy finansowe Ukochany w domu załatwia. Wiem tylko, że mnie rozpieszcza - również finansowo (choć to nie jest najważniejsze). Ale byłam z Nim szczęśliwa również wtedy gdy jeszcze zarabiał niewiele.

Gość gość000099
Kasia_i_Jakub--- naprawdę nie wiesz ile zarabia twoj maz ? nie macie wspólnego konta ?

Gość Kasia_i_Jakub
Mamy wspólne - wszystko mamy wspólne - karty, konta itd. ale mnie to po prostu nie interesuje. Moje karty nigdy nie są aktywowane. Od jakiś 2 lat po ślubie przestałam się tym po prostu przejmować. Mąż wiem, że zarabia nieźle, ale nawet w czasach gdy tak nie było wiem że wychodził z siebie aby mi wszystko zapewnić (czego ja się staram nie wykorzystywać... no czasem się może zdarzy... ;) ). Jednak oddałam Mu tę sferę wspólnego życia i nie żałuję. Przed ślubem sama sobie wszystko prowadziłam i niestety nie szło mi to najlepiej.

Gość gość
zawsze bedzie malo !!!!

Gość gość
Kasia_i_Jakub czyli ty nie pracowałaś i nie pracujesz tak ?