Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile zarabiaja netto wasi MEZOWIE pytanie

Polecane posty

Gość rega
Hahaha tak 20 tys byś zarabiała . W Polsce :D

Gość rega
Prezydent ma 14 tys, pemier 11,500 ale Ty byś zarobiła 20 tys hahahhaha

Gość gość
a MOJ ZAROBIL OSTATNIO 1200ZŁ. wczesniej mial 1600-1800zł. kasy brakuje.

Gość gość
nie moge wyslac linka z pdfem (zeskanowany i wrzucony na hosting) kafe uznaje to za spam

Gość gość
Bahrajn 15,000$

Gość gość
Jejku, Wy naprawde nie wierzycie, ze mozna spokojnie tyle zarabiac w Polsce? Tyle zarabiaja dobrzy specjalisci/managerowie w wielu zagranicznych firmach w Polsce nie tylko w wawie, ale i Gdanski, Krakowie, Poznaniu, Wrocku czy innych miastach. Takich osob w PL jest lekka reka szacujac ok. 50 tysiecy mysle. I to nie osob prowadzacych wlasne biznesy, lekarzy czy adwokatow, tylko osob normalnie pracujacych z biznesie na etatach.

Gość gość
Moje wynagrodzenie 1300zł- pedagog. Męża wynagrodzenie 6500zł- menager w dużej firmie (branża spożywcza). Dodam że mąż zaczynał pracę w tej firmie 10 lat temu na stanowisku sprzedawca-konsultant i zarabiał niecałe 900zł na pełnym etacie...taka była najniższa krajowa...więc dziś to "luksus" bo podstawa to 1150zł a wielu moim znajomym za takie pieniądze nie chce się ruszyć z domu. Czy słusznie?...zależy od człowieka, ja z mniejszą stawką zaczynałam swoją "karierę zawodową".

Gość gość
Warszawa i zaledwie 2000; do niedawna było tego x3. A teraz mamy dziecko i tak nam się skróciło + moje 60% na rodzicielskim...

Gość caro emerald
14-15 tys. urzędnik. duże miasto.

Gość gość
Moj ma dwie prace Od 4 do 9 rano jako kierowca rozwozi towar 1600 zl netto Od 10 do 16 jako mechanik 1800/2500 netto zalezy od miesiaca W soboty dodatkowo platne zlecenie zwiazane z druga praca 600 netto miesiecznie Ja mlodsza kadrowa umowa zlecenie 1300 netto. Miasto 40 tys.

Gość gość
Led Zeppelin duzo gada ale sama widac wstydzi sie fachu partnera bo ile razy ktos ja zapyta to nigdy nie odpowie. a przeciez nie ujawnilo by to jej danych personalnych czy miejsca pobytu. a dla mnie to ciekawe skoro pisze ze 10000 to nie kokosy

Gość gość
Mąż spawacz, działalność gospodarcza, czasami 0-brak zleceń, a czasami 27tys przy dobrej pracy za granicą. ostatnie miesiące około 12tys. Duuużo pracuje. Ja nauczyciel w szkole specjalnej 3400 na rękę za ostatni miesiąc.

Gość gość
mój zarabia 14 tysiecy euro za 6 tygodni,jest nawigatorem,6 tygodni pływa 6 jest w domu

Gość gość
warszawa, netto 9 000, jest ok

Gość gość
Nie wiem czym sie tak podniecacie słysząc, ze ktoś zarabia 10 tysiecy? To nie są żadne kokosy - tak jak wyzej dziewczyny pisały.To po prostu dobra pensja.

Gość gość
to faktycznie dobra pensja, wynajmujemy mieszkanie, jets na zycie, przyjemnosci i jeszcze nam zostaje kilka tysiecy...nie liczymy w ogole wydatkow a i tak zostaje.

Gość gość
Co za glupie pytanie ile kto zarabia wazne zeby pieniadze starczyly na caly miesiac. Ja kobieta zarabiam 7000: tys a moj moz duzo wiecej.

Gość gość
a i taka idiotka co pisze "moj moz duzo wiecej" zarabia niby 7000 ? hahaha mitomanki i kretynki. Słownik ortograficzny lepiej poczytajcie.

Gość gość
Już bezrobotni polonisci sie w......ili i poprawiają błędy hahahaha

Gość gość
Mąż około 3-4 tyś -ma małą firmę budowlaną. Działalność niedawno założona, więc obecnie jest sporo kosztów.Liczę że niebawem kasy bedzie więcej.

Gość gość
Ja zarabiam około 18,000 £ w Londynie , pracuje jako call-girl :D

Gość gość
1800-2200 Poznań, technik technologii drewna, 20 lat doświadczenia zawodowego, praca fizyczna - pracuje jako stolarz

Gość gość
A ja myślę tak : Biorąc pod uwagę ceny w Polsce , tj żywność , odzież , chemia oraz to ,że większość młodych ludzi żyje na kredytach, pensja 10 tys to wcale nie dużo biorąc pod uwagę wydatki. Ale prawda jest taka , że większość ludzi jednak tylko marzy o takim dochodzie , a tak naprawdę pensje są w granicach 3-4 tys brutto. I to dla większości z nas jest dużo. Dla mnie też.

Gość gość
w Polsce mąż zarabiał 3 tys,teraz po wyjeździe do Niemiec 9,5 tys. jest specjalistą w swojej dziedzinie:)

Gość gość
miasto 50 tyś. mieszkańców, maz zarabia 7000 zł brutto :-D

Gość gość
Facet żołnierz zawodowy 3,5 tyś na rękę. Kilka razy w roku dodatkowo jakieś Poligonowe np. 700 zł , mundurówka raz w roku 1500 zł , urlopowe 600 zł raz w roku , 13nastka raz w roku dwu-krotność wypłaty. Ja budżetówka 2100 na rękę + praca dodatkowa w call center 800 zł. Powiem wam ,że nie narzekam oby nigdy nie było gorzej!!! Bytom miasto niedaleko Katowic Śląsk.

Gość gość
Krakow, ja na stanowisku KAM'a w koncernie ...... zarabiam 11tys netto (zatrudnienie Warszawa) + samochód służbowy, benzyna, laptop tel, wszystko bez limitu mąż: własna działalność gosp. branza inzynieria, chemia budowlana, zarobki w sezonie > 20-30tys mies, poza sezonem ok.10-15tys. DA SIĘ!!! Niestety kredyt na 600tys na dom :( zostają nam grosze po opłaceniu rat, wyjazdów, jedzenie i życie (które jest obecnie bardziej luksusowe niż kiedyś) częste wyjścia i wyjadzy... kosztuje :( Mamy 3 dzieci

Gość gość
do żony żołnierza co to znaczy dwukrotność wypłaty? 13stka jest kwotą wypłacaną raz, nie podwójnie lecz wynosi tyle ile jego pensja

Gość gość
mój ma około 2000, ja ciągne własną działalność ale więcej kosztów niż zysków.. jest katastrofa - jak was czytam jak się przegadujecie o 10 tys to mnie skręca..