Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waldek1234

JAKICH FACETÓW SZUKAJĄ DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość waldek1234

jakie powinien posiadać cechy charakteru .Jaki powinien być.Czy zwracacie uwagę na to kim jest w środku czy oceniacie z zewnątrz i jeśli się nie spodoba to olewacie choćby był najwspanialszy na świecie pod wzg charakteru? D**ek /maczo czy miły i sympatyczny? Czy wygląd ma duże znaczenie ?Pytanie głownie do kobiet ,bo ja już sam nie wiem

Gość waldek1234
jak powinien zachowywać się przy kobiecie ?

Gość gość
męskich przystojnych inteligentnych z poczuciem humoru czystych towarzyskich z pasja reszta ma mniejsze znaczenie

Gość gość
O matko, kolejny nieuświadomiony... Przecież tyle tego tu było, wystarczy poszukać. PS Jeśli łudzisz się, że dobry charakter jest wystarczający, to jesteś w poważnym błędzie.

Gość gość
Waldek, nie, nie wierz w te ogólnikowe słówka rzucane przez nie same, pytaj sie chłopow z doswiadczeniem, nie ich, bo to za bardzo w ich interesie, by cie zwodzic.

Gość waldek1234
pytam z czystej ciekawości aby zweryfikować swoje doświadczenia mam kobietę jak by co zależy mi na opini wiekszości

Gość gość
inteligentny, z poczuciem humoru, odpowiedzialny i koniecznie policjant :)

Gość gośćwwa
Dla mnie wygląd ma znaczenie, wiadomo,że nie wystarczy,aby facet byl przystojny, ale musi mnie pociągać fizycznie. Jeśli chodzi o charakter to lubię pewnych siebie,dominujących,zaradnych i hojnych, nie cierpię podrywaczy i wiecznie narzekających ofiar losu.

Gość l homme parfait
Pewny siebie, ale nie arogancki. Zadbany, ale nie metro. Inteligentny, ale nie przemądrzały. Z poczuciem humoru, ale nie rubaszny.

Gość waldek1234
a co to właśnie znaczy dla was przystojny bo każda kobieta która jest pytana to wykręca kota ogonem i mówi tylko ogólnikowo co już każdy wie

Gość moja koleżanka ostatnio
odrzuciła faceta tylko dlatego, że był blondynem... a fajny, inteligentny, przystojny. no ale blondyn. więc jak widzisz - nie dogodzisz.

Gość gość
ile kobiet tyle typow

Gość wiktoriana
Musi byc ODPOWIEDZIALNY czuly, na luzie, miec swoje zdanie nie dac soba rzadzic szczegolnie tej dziewczynie.. wyglad... nie za niski hm mlodszy z 15 lat od jej ojca.

Gość gość
Waldek przecież mało która powie szczerze że ma być przystojny ma mieć KASĘ

Kobiety czesto kokietuja i mowia ze same nie wiedza jaki on ma byc (tutaj oczywiscie nieskonczenie dluga lista wykluczajacyh sie cech). Sama jestem kobieta i oczywiscie kobiety sa rozne (w zaleznosci od pochodzenia spoelcznego, wyksztalcenia, stylu zycia, przekonan itd.) to jednak sporo ich czesc odpowie ze facet musi miec to 'cos' - bardzo czesto jest to subtelna dominacja nad kobieta - ale nie taka otwarta (na to leca glownie proste ;laski) czyli nie szastanie pienidzmy - fura i komora - tylko lekka dominacja na pograniczu emocjonalno-seksualno-bytowym ;-) to czy ma poczucie humoru, studia srednie czy niskie - tak naprawde sie chowa - przeciez czesto pada pytanie "co one w nim widza, co nie?;-)"

Gość gość
jeżeli ja facetowi mówię, że jest przystojny tzn. że jest piękny przebywanie w jego towarzystwie jest nie co trudne ze względu na pociąg seksualny jaki mnie ogarnia :)

Gość waldek1234
pewny siebie przy kontakach z kobietami czy odrobinę introwertyk trzymający dystans i nie spouchwalający się za bardzo ? ooo to jest trudne i dobre pytanie

Gość gość
Kobiety szukają facetów pijących więcej od nich, wulgarniejszych od nich, agresywniejszych od nich, bogatszych od nich, atrakcyjniejszych od nich itd.

Gość waldek1234
chyba za trudne pytanie zadałem haha :)

Gość gość
ma być po prostu sobą a nie pajacować i udawać kogoś kim nie jest...nie znoszę takich facetów...a szczególnie brzydale są bardzo pewni siebie i maja najwięcej do powiedzenia...aż żal

Gość gość
Mozesz być taki i taki, ale jak nie spełniasz cech samca atrakcyjnego (wysokiego), z dobrym stanem posiadania, dominatora to mniejsze szanse

Gość gość
agresywny, wulgarny lubiący sobie wypić taki bad boy, macho i męski zarazem. takiego pragną kobiety

Gość gość
nie zadałeś trudnego pytania tylko bądź bardziej cierpliwy a opowiedz niebawem otrzymasz.....czyli kolega jest niecierpliwy to już wiem :) :)

Gość loskawalos
kazda ma inny 'wzor' przystojniaka, to kwestia gustu, kazda da Ci inny opis. czasem mega przystojny facet, za ktorym obracaja sie laski wogole na mnie nie robi wrazenia i nie spojrze 2 razy na takiego. np taki Bekham - napewno nie poprosilabym o autograf, totalna obojetnosc. a niektore sikaja na jego widok. przystojny to jescze nie wszystko. musi zaiskrzyc, musi byc pociag seksualny. jak tego brak to moze sobie byc najprzystojniejszy na swiecie. nie kazdy tzw. przystojniak powoduje szybsze bicie serca.

Gość waldek1234
znam kumpla który jest naprawdę fajnym facetem taki sredni ale nie brzydki jest sympatyczny dba o siebie lubi imprezki i z tego co mówił nie zależy mu na seksie tylko związku ma pasję ma 25 lat i nie ma baby ma swoje zdanie usłyszałem od niego niedawno ze :woli byc sam niz zamienić sie w aroganta buraka i wyrywacza du*p chyba coś z nim nie tak a do kościoła nie chodzi haha

Gość gość
co ty pieprzysz Beckham jest boskiiii !!!!!

Gość gość
Najważniejsze żeby był WARTOŚCIOWY! Kobieta ma byc na pierwszym miejscu!

A ja ostatnio poznałam gościa tzw. brzydala. Nigdy w zyciu bym nie zawiesiła na nim oka, gdybym go minęła na ulicy. Ale nadrabia charakterem. Ma tak nieprzeciętną charyzmę i poczucie humoru zbliżone do mojego, ze nagle gosc w ogolnej ocenie wypada wręcz fantastycznie. Nie ma reguły. Podobają sie kobietom faceci, którzy na nie dzialaja. I to jest jedyna prawda.

Gość loskawalos
poczekaj, poczekaj, to dopiero 25 lat. ktora 20stka to doceni? za dojrzaly dla takiej. jesli wie czego chce i kim jest to trafi raz a dobrze. jeszcze bedziesz mu zazdroscil ;)

Gość gość
gość Najważniejsze żeby był WARTOŚCIOWY! Kobieta ma byc na pierwszym miejscu! x Co ma piernik do wiatraka? Zresztą wartościowi faceci są sami