Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waldek1234

JAKICH FACETÓW SZUKAJĄ DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość gość
Wydaje mi się, że za wcześnie wyznałeś jej swoje uczucia. Prawda jest w tym wszystkim taka, że atrakcyjność faceta podkreśla w oczach kobiety niepewność uczuć z jego strony.

Gość loskawalos
gosc 19:06 - wiec nie generalizuj, bo sa brzydale, ktorzy nad soba popracowali i uwierzyli w siebie i maja powodzenie. wielu przystojniakow im do piet nie dorasta.

Gdyby brzydal, którego opisuje mial kompleksy, to nie byłby dzisiaj w tym miejscu gdzie jest to raz. Dwa, nie ma czasu na myślenie jaki zły świat jest i jak go rani to dwa. Z zycia korzysta. Wiary, sily i charyzmy mu nie brakuje. Ale podkreśla, to moze byc wyjątek jeden na milion. Bo sama pierwszy raz sie zlapalam na tym, ze wygląd nie jest w tym przypadku na drugim miejscu, tylko jest nieistotny. I to jeszcze bardziej mnie zafascynowało.

Gość baksikBLE
ostatnio zauważyłem przypadkiem ze zerka na mnie od czasu do czasu gdy nie widzę tylko zrobie jakiś ruch odwraca wzrok pytam się co mogę zrobić aby zbliżyć się do niej bo ja już chyba ma na jej punkcie pier*** ca .Bardzo się staram wydaje mi się ze jest aż nadto dojrzała jak na swój wiek .Szacunek-zawsze w stosunku do mnie jest miła i bardzo wyrozumiała .Tylko chyba coś zrobiłem nie tak ale co?

Gość gość
baksik nie plaszcz sie przed kobieta i za czesto sie nie spotykaj bo sie znudzi toba !

Gość baksikBLE
powiedziałem jej o moich uczuciach do niej po 3 msc i nie tak ze chcem z nią być tylko dosłownie powiedziałem ze : chciałbym abyś mi pozwoliła się do siebie zbliżyć bo czuje ze jesteś tą cząstką mnie której mi brakowało i że przez te pare chwil spędzonych razem dała mi bardzo dużo

Gość gość
Dokładnie, będzie żyć w przekonaniu że ma Cię w garści i tym ją znudzisz swoją osobą.

Gość gość
mam 30 lat, dla mnie facet musi pociagac mnie fizycznie, byc zaradny, inteligentny, miec poczucie humoru, dobrze zarabiac i byc dobrym kochankiem.

Gość baksikBLE
spotykamy się 2/3 razy w tygodniu i to w miejscu takim w którym nie można za bardzo pogadać (uczelnia) ostatnio jakby zadziej

Gość gość
Po 3 miesiącu powiedz dziewczynie "zależy mi na Tobie". Taka mała deklaracja, że nie jest kims kogo chcesz tylko zaliczyć. Z żadnymi uczuciami się za wcześnie nie wypuszczaj tzw." falstart"

Gość gość
do kobiety z g 19.12 masz partnera ??

Gość gość
czlowieku po 3 spotkaniu to juz calowanie i seks powinien byc a jak tego nie ma to sory ale nie jestes na tyle atrakcyjny dla niej by weszla z toba w zwiazek daj sobie spokój z ta panna :D

Gość baksikBLE
nie powiedziałem ze zalezy mi na niej tylko jak cytowałem kilka postów wyżej odpisała ze cieszy się ze jej to powiedziałem i ze trzeba się spotykać i uskuteczniać ale jakoś ostatnio straciła zainteresowanie tak mi się wydaje może mam urojenia FALSTART to co mam teraz zrobić nie chce jej stracic bo jest to osoba wyjątkowa

Gość gość
mogła odpisać Ci tak z grzeczności.

Gość baksikBLE
czy ja ci się podobam usłyszałem odpowiedz gdybyś mi się nie podobał to bym się z tobą nie spotykała/nie wychodziła masz to coś w sobie tak mi powiedziała -NIE JEST Bardzo atrakcyjną dziewczyną Ale mi się podoba a jej ostatni partner to wydaje mi się ze z wyglądu to cudo nie było

Gość gość
baksik ale co ma twój problem wspólnego z tematem jesteś przystojny a ona brzydka czy na odwrót bo nie rozumiem twojego użalania się.....poczytaj wpisy wyżej jakiego faceta chcą mieć kobiety i wyciąg wnioski ...bo jak na razie to jęczysz jak baba..

Gość pomaranczlala
G***o prawda, że niepewność uczuć podnosi wartość faceta.

Gość gość
z wyglądu to cudo nie było...ale dla niej było cudo a ty jesteś pewnie zazdrosny..a może ona po prostu kocha jeszcze poprzedniego

Gość baksikBLE
ileż razy mam powtarzać ze mi bardzo zależy na niej i nie chce jej stracić WIEM JAKI POWINIEN BYĆ FACET I STARAM SIĘ TAKI BYĆ -CZASEM NIE WYCHODZI ALE..STARAM SIĘ za wcześnie jej powiedziałem ? Falstart? to co mam teraz zrobić zeby jej nie stracić na zawsze ? o to mi chodzi? porozmawiać z nią bez napiny czy jak?

Gość gość
18-24 masz rację..jedynie to może zniechęcić ..!!

Gość baksikBLE
napewno nie kocha powiedziała mi to wręcz go nielubi

Gość gość
powiedziałeś jej o swoich uczuciach teraz o nich wie i jest ok ..zostaw to niech sobie przemyśli jedynie to ci zostało być może ona nie czuje tego co ty i nie chce cię zranić....ale przynajmniej jesteś fer w stosunku co do siebie i masz teraz świadomość, że zrobiłeś wszystko aby się do niej zbliżyć...a, że ona tego nie odwzajemniła zostaje ci się tylko z tym pogodzić...

Gość gość
Mam pytanie do ciebie baksik ile bylo juz tych spotkan z ta dziewczyna co to jej nie chcesz straci ? Bo jak 3 lub wiecej to sory ale jak nie bylo bzykanka i calowania to zapomnij juz ja straciles bo ona sie z toba spotyka jak z kumplem i milo czas spedza nic wiecej !

Gość baksikBLE
widzisz ja to wszystko wiem tylko diabeł tkwi w szczegółach -- ile razy widziałem nawet ostatnio ze kiedy ja nie patrze ona patrzy się na mnie tylko się rusze odrazu odwraca wzroku no to chyba coś jej się podobam nawet kiedy ma zły dzień nie odezwie się do mnie po chamsku tylko bardzo miło a do innych roznie to bywa cchyba coś to w końcu znaczy ?

Gość gość
ta 3 spotkania i miało być bzykanko i całowanie...co za limit to są chyba początki gdzie ludzi się poznają...

Gość baksikBLE
3 spotkania i bzykanie sory nie jestem takim typem faceta i zalezy mi na uczuciu a nie na przygodzie szanuje kobiety i nigdy bym nawet pierwszy o tym nie wspomniał ona też jest jak na swój wiek dojrzała i wyrażnie dała do zrozumienia ze seks ją nie interesuje od tak o

Nie ma co patrzeć, co powiedzą kobiety, jakie lubią cechy u facetów. Jedna C***owie, że lubi charyzmatycznych, pewnych siebie inteligentów a drugiej będzie pasował wieśniak w dresie jeżdżący 'beemką' z 91 roku w dresie , którego zakres słów ze słownika języka polskiego kończy się na k****, ch*j, ja p******ę itp. Także nie warto grać i przede wszystkim udawać kimś , kim się nie jest, bo chce się przypodobać jakiejś kobiecie. Chyba nie ma nic gorszego jak facet jest niespójny a kobiecy radar działa bardzo dobrze pod tym względem i to wyłapie szybko. Oczywiście nikt nie mówi, że nie można pewnych cech zmienić na lepsze, ale na to trzeba czasu i przede wszystkim treningu i pracy nad sobą. Oczywiście wygląd fizyczny też jest ważny, ale to zależy w jakiej sytuacji. Jak podchodzisz do nieznajomych dziewczyn to pierwsze wrażenie jest bardzo ważne i też wygląd się liczy ale chyba bardziej liczy się to, co powiesz. Pierwsze kilka zdań.

Gość gość
oj tam......to że na kogoś patrzę to nie oznacza, że od razu chcę coś więcej ...jak widać to ty się napaliłeś i nie możesz zrozumieć ze ona cię nie chce ...wyluzuj

Gość gość
miedzy 3 a 5 spotkaniem powinien byc seks ale widze ty tak bardzo szanujesz kobiety ze tylko jej przyjacielem zostales i sie glopio zastanawiasz co zrobiles nie tak . Domysl sie czego nie zrobiles okazales sie za mily i nudny a teraz pewnie inny facet ja posuwa :D

Gość gość
hahahhahahhahah