Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waldek1234

JAKICH FACETÓW SZUKAJĄ DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość gość
18-26 :) a co ma gadać jak brzydki to kobiety na niego nie lecą to wysnuł jakąś teorię z kosmosu...hahahhaha

Gość waldek1234
wartościowy - to co gdy dziewczyna spodoba się facetowi i próbuję ją poznać jest brzydki pewnie 99% olewa odrazu to jak można pokazać ze jest się wartościowym kiedy nie ma się nawet takiej szansy NIEROZUMIEM ?

Gość loskawalos
Beckham... iiii.... kicha....

Gość gość
kobiety po 30 patrzą na charakter a do 30 to tylko wygląd, kasa i bycie bad boyem

Gość loskawalos
bo trzeba trafic na te wlasciwa. tez bylam z tzw. 'brzydalem' - absolutna rewelacja, takiego serducha nie poznalam ani przed ani po.

Gość gość
no właśnie i tu poruszyłeś poważny temat bo chcąc nie chcąc zawsze jest najważniejsze pierwsze wrażenie....i wygląd się liczy bardzo

Gość loskawalos
pewnie ze wyglad sie liczy, tylko ze na nic on jesli w srodku bagno.

Gość gość
Słuchaj kobiet i pij zimną wodę one mówią jedno a robią drugie

Owszem, wygląd jest ważny. Nie oszukujmy sie. Jest istotny i koniec. Ale na pierwsze wrazenie składa sie jeszcze charakter. Mowie Wam, z wyglądu gosc mocno przeciętny. No, brzydal - nazywamy rzeczy po imieniu. Ale jest silnym charakterem, charyzmatyczny, wesoły, z dystansem, ale nie głupek i błazen. Rozwala otoczenie mózgiem. Zaimponował mi.

Gość gość
tak tylko jak brzydal ma zwrócić na ciebie uwagą i skąd wiesz że jest taki wspaniały w środku...brzydale to zakompleksione, zazdrosne osoby żeby nie wiem jak prawić im komplementy to i tak nie uwierzą

Gość baksikBLE
poznałem dziewczynę srednia ja też jakiś ładny nie jestem ale powiedziała mi ze mam to coś spotkaliśmy się kilka razy powiedziała ze było fajnie jestem facetem wrażliwym miłym nie jestem nudny miała tera problemy byłem wsparciem słowem itp. powiedziałem co do niej czuje odpowiedziała ciesze się ze to mi powiedziałeś trzeba się spotykać i uskuteczniać ale ostatnio czuje ze jakby straciła mną zainteresowanie może mi się wydaj***ardzo się staram piszemy ze sobą itp widujemy się czasem co robić ?

Gość gość
Charakter tak- ale w sensie - wskazujacy na dominujace cechy zdatnego samca: ambitnosc, pewnosc siebie, przebojowosc, brak pokory. Nic wiecej , co innego mowia, co innego robia, taki gatunek, nie sluchaj Waldek.

Gość gość
daj sobie spokój zaczekaj ...:P

Gość waldek1234
brzydale to zakompleksione, zazdrosne osoby żeby nie wiem jak prawić im komplementy to i tak nie uwierzą----- haha to teraz doje***łeś no co jak co ale jak się słyszy same przykre słowa wokół siebie na swój temat-odnośnie wyglądu to chyba takiemu komuś bardzo bardzo trudno jest uwieżyć w to co ktoś powie i to chyba tylko aby nie poczuł się gorszy >tak mi się wydaje może jestem głupi

Nie jest zakompleksiony. Ten facet sie nie zastanawia jak zwrócić uwagę, on ja wysysa z otoczenia razem z powietrzem jak sie gdzies pojawia. Ale zdaje sobie sprawę, ze moze byc wyjątkiem potwierdzającym regule :) zwyczajnie moze sie taki egzemplarz nie powtórzyć :)

Gość baksikBLE
to co mam robić dać spokój ale boje się ze takiej dziewczyny już nie spotkam bo pierwszy raz spotkałem tak kogoś cudownego i chce o nią walczyć tylko nie wiem jak ? próbowałem ją zaprosić to odpowiedziała może może z buzką to co to znaczy ?

Gosc 18.41 masz troche racji opisując charakter. Taki jest wlasnie ten brzydal, którego poznalam. Charakter zdominował wygląd. Konkretny charakter. Ale znam tez faceta wręcz slicznego. Jak laleczka. Tez ma mocny, męski charakter, ale nie az tak na rzucający i dominujący jak opisany wczesniej brzydal. Wrazliwy, delikatny kiedy sytuacja tego wymaga, cieply, serdeczny. I tez dziala. Bo ogólne wrazenie sie liczy.

Gość loskawalos
gosc 18:38 - nie c-h-r-z-a-n i zacznij myslec.

Gość pomaranczlala
Męski, umięśniony, przystojny, inteligentny, uśmiechnięty, żywiołowy, z poczuciem humoru, czysty, zadbany, wrażliwy, uczuciowy, czuły, trochę delikatny, pomocny, życzliwy, mądry, ambitny, pracowity, wysportowany, towarzyski, lubi sztukę, wszechstronny, rodzinny, ciepły, pełen pasji i zainteresowań, dobry przyjaciel, pewny siebie, nie może być niski.

Gość loskawalos
baksikBLE - tzn. nie chce mi sie albo postaraj sie bardziej, nie badz taki pewny

Gość gość
18 -50 chodzi mi o pierwsze wrażenie, pierwsze spotkanie

Gość baksikBLE
nie chce mi się- to brzy tak jak by nie była już mną zainteresowana ale boje się ze jak coś zrobię w tym kierunku to ze może sobie pomyślić ze jestem za bardzo natrętny ja już sam nie wiem czy wy musicie być takie tajemnicze pod jakim kątem by nie myślał to każdą wypowiedz można zrozumieć na wiele sposobów czy zle czy dobrze radż sobie sam

Gość gość
a brzydale są zakompleksione i nikt mi nie powie, że jest inaczej

Gość gość
ładni też mogą być zakompleksieni zależy wszystko co człowiek chce mieć a co ma

Gość baksikBLE
a pomyśleliście ze taki brzydal też ma serce tak jak wy i dlatego jest zakompleksiony ze nikt mu nie chce pomóc tych kompleksów/problemów rozwiązać i jak on ma się czuć co? z każdą próbą traci coraz więcej wiary i woła o pomoc -choć i tak mu nikt nie che pomóc smutne

Gość gość
ja szukam 5-c lat starszego przystojnego i zeby mial mnie czym walic i to ostro jak ochote bede miala

Gość loskawalos
baksikBLE - byc moze nie jest juz zainteresowana. a moze potrzebuje wiecej rozmow. dokladnie, radz sobie sam, musisz ja wyczuc. jak masz wrazenie ze Cie olewa to daj sobie spokoj. to swiadczy o braku szacunku.

Gość gość
to niech zacznie pracować nad sobą bo nikt brzydalowi nie pomoże bo z nimi to jest orka na ugorze..do póki sam nie uwierzy w siebie i nie zmieni swojego myślenia to wiecznie będzie sam i użalał się nad sobą...

Gość loskawalos
taka odpowiedz swiadczy tez o niedojrzalosci, jak widac sama nie wie czego chce.