Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka cytrynka

CZY JEST KTOS KTO MA DO ZRZUCENIA 40 KG

Polecane posty

Gość malinka cytrynka

?? Chetny na wspolne odchudzanie?

Gość Fiona 176cm
Ja jestem chetna:) zaczynam od jutra i jestem zmotywowana w końcu...:) mam sporo do zrzucenia....:( przy wzroście 176cm moja waga to 98kg więc sama widzisz...:(

Gość malinka cytrynka
oj ja przy 165 waze 96 :( trzy lata temu 55 :( masakra a jakas konkretna diete zaczynasz?

Gość Fiona 176cm
no ja 5 lat temu ważyłam 67kg potem ciaża i przytyłam do 95kg później schudłam do 72kg i znow przytyłam i tak tyje do dziś...:( Moja dieta to mniej jeść i ćwiczyć, nie jeść po 18, zero słodyczy i coca coli i tyle:)

Gość lillllianka
To ja zglosze moja bratowa do was :) zartuje. ale ja tez zaczynam sie za jakis czas wziasc za siebie. wlasnie jestem w 39 tyg ciazy i obiecuje sobie, ze jak tylko urodze to zaczynam cwiczenia. moje kolezanki polecaja Chodakowska...

Gość ewewelina
ja tez bym chciala tylko brak mi motywacji i sily ;(

Gość gość
Ja mam!! Ale 4 bez 0:-)

Gość gość
Chodakowska zaraz po urodzeniu? dziewczyno ochłoń i poczytaj najpierw trochę! o połogu i ćwiczeniach!

Gość Fiona 176cm
dobra, Ja sie odezwe jutro po pracy bo wcześnie wstaje i kłade sie zaraz spać:) powodzenia jutro, trzymam kciuki:) pa

Gość Karrina76a
ja mam jeszcze więcej do zrzucenia i nie wiem czy dam radę. na pewno będzie dieta, ale myślę też o którychś tabletkach z rankingu tiny.pl/qft7p

Gość malinka cytrynka
a mi juz brakuje sil by patrzec na siebie :O ja tez mniej jesc i zdrowo zero slodyczy i gazowanych slodkich napojow na poczatek

Gość malinka cytrynka
oki ja jutro tu zajrze tez :) papa 🌼

Gość gość
Ja mam 168 i 99 kg :( Ale od dziś jestem na diecie 1200 kcal przez 2 tygodnie. Póki co idę się kąpać i spać bo głodna będę za godzinę pewnie :)

Gość malinka cytrynka
:)

Witam Ja się chętnie dołącze do was. Zaczynam dziś znowu dietę bo mam DUŻO do zrzucenia. Byłam wcześniej na diecie i trochę straciłam na wadze.Ale przerwałam i jeszcze do tego te święta ale cóż najważniejsze,że dużo mnie nie przybyło :)

Gość gość
Witam znów dziś :) A ja 2 dzień diety 1200 kcal. I głodna nie jestem :)

Gość gość
ja byłam ale juz zostalo 25 :D

Gość alimsaliti86
Hej. ja tez szukam wspolniczki do chudniecia. mam duza nadwage przynajmniej 30kg. jestem z mazowieckiego. odezwijcie sie chetne do wspolnego podtrzymywania sie na duchu, moje gg 40091044.

Gość Iwciaaa
Ja mam tez dużo do zrzucenia , ważę 96. Nie mam ochoty na dietę więc po prostu rzuciłam słodycze. Mój znajomy dzięki takiej metodzie schudł 14 kg w jakieś 10 mcy czyli trzeba byc cierpliwym. Rzuciłam więc słodycze i to dość drastycznie. W styczniu jadłam je raz, ale obficie. Mamy 15 lutego i w lutym tez jadłam słodkości tylko raz - były to dwa kawałki ciasta. Poza tym jem wszystko w miarę rozsądnie. Max do godz 20. Mam zamiar w ten sposób dotrwać do 85 kg. Potem pewnie waga się zatrzyma, więc może wtedy pomyślę o jakichs dietach. Na razie czuję się b. dobrze i lekko. Niedługo pochwalę się Wam efektami porzucenia mojego słodyczowego nałogu....bo słodycze jadłam codziennie w średniej ilości ok. 400 kcal,. Pozdrawiam

Gość gość
ja mam równo 40 do zrzucenia