Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani pokrzwa

jestem dno powiedzialam dzis straszna

Polecane posty

Gość gość
bardzo dobrze Cię rozumiem, że trudno Ci się od tego wszystkiego odciąć związek moich rodziców był gorszy, bo był alkohol i przemoc w każdym wydaniu ale przeżyłam i powiem szczerze, że żadne wyprowadzi, przeprowadzi, zmiana środowiska nic mi nie pomogły tak naprawdę zaczęłam żyć bez tego obciążenia po ich śmierci. choć przebaczyłam i zrozumiałam dużo wcześniej

Gość gość
ale moja Matka miała CHAD :( leczyła się i miała okresy normalności ojciec alkoholik

współczuję, bo nawet sie nie śmiem porównywać do czegoś takiego 🌻 nie chcę, żeby oni umarli. :( nie są już młodzi i jeszcze się wykańczają, a mój ojciec chyba popadnie w alkoholizm z tego wszystkiego nie chcę, żeby on był nieszczęśliwy:( i jej też źle nie życzę, po prsotu nie chcę, żeby krzywdziła innych i nie chcę jej w moim życiu często jak nie mogę zasnąć to płaczę, że oni umrą i zostanę sama. mam 25 lat i psychikę nastolatki (?) miałam nie być nastolatką, ale wszystko się s*********o co sobie ułożyłam od czasów liceum. ale stało się i jestem dzieckiem jestem sama. nie chcę mieć związku, nigdy nie chciałam, chciałam sobie z kimś chodzić, ale nie wyszło, chciałam mieć romans, też nie wyszło (z mojej winy może, może nie) właśnie nie o ot chodzi, że nie wyszedł romans, tylko że nie potrafiłam się porozumieć z tym facetem, z nikim. mogłabym miec kogoś na siłę, ale wydaje mi się, że moja apartnerskość to po prostu część mnie, moja własna osobowość. to jest bardzo dla mnie ważne, żeby mieć w głowie coś swojego. a miało być tak pięknie, a tu ch*j

Gość gość
nie przerywaj terapii, masz szansę ułożyć sobie życie tak aby czuć się szczęśliwą i nie mam na myśli życia w związku jest wiele sposobów na życie, także w pojedynkę walcz o siebie bo powtórki z życia nie ma życzę wszystkiego dobrego 🌻 zmykam ]czesc]

Gość goscggg
wiesz, że niedobrze zrobiłaś.Nie powinnaś była mu tego mówić, jeszcze teściową wsypałaś, która ci ufa skoro ci to powiedziała. Teściową masz za sobą a jeszcze...nieważne, co się stłąo to się nie odstanie. Zresztą przeproś męża. Wytłumacz, że mówiłaś to w nerwach.

Gość goscggg
broken :) 🖐️

Gość gość
Broken, skończ, to nie jest topik o Tobie. Połowa kafeterii jest już zarzygana Twoimi historyjkami (i ich konsekwencjami w postaci Twoich zachowań wobec innych użytkowników) i jeszcze ten topik ma się kręcić wobec Twojej historii? Nie jesteś pępkiem świata, użalasz się nad sobą i tyle...

goscggg - hej hej nie chcesz, nie czytaj, reprezentancie forum. ja Cię nie wybierałam, więc mam gdzieś co mówisz

Gość gość
Sama tępaku przyznałaś post wyżej, że rozp... komuś temat, więc skończ te odzywki z piaskownicy... Najpierw dorośnij, potem zaczynaj dyskusje o problemach dorosłych.

Gość gość
Lepsza dyskusja niż monolog jakiejś egocentryczki :D

Gość gość
Aha. Popatrz, a myślałem, że na filmiku jesteś na jakiś prochach. A jednak okazuje się, że to stan stały...

Twój mąż się przestał odzywać, jak zobaczył, że musi Ci kupić słownik ortograficzny :)

Gość gość
Jasne, wstaw jeszcze dziesięć filmów na YT, a potem udawaj, że nie wiesz o co chodzi. Może mamusia jest też temu winna? że tak wyglądasz i tak się zachowujesz?

Gość gość
Nie, ja w przeciwieństwie do ciebie nie muszę mieć kontaktu z psychiatrą.

Gość gość
Po obejrzeniu filmiku (a raczej jego części, bo całości bez obrzydzenia się nie da) nie dziwię się, że brokeninside widzi temat pt "jestem dno" i zaczyna prowadzić w nim monolog identyfikując się z tematem topiku.

Gość gość
drobna rada: jeśli zgolisz broken wąsa może staniesz się bardziej seksualna ;) jest nadzieja ;)

Gość gość
Romantyzm i wąsy u kobiety? Fascynujące...

najbardziej roz******la na kawałki siedzenie tu po nocach c**** w związkach i matek polek (tylko takim tu jadę) i usiłowanie dosrywania:D Wasze c***ka musza lśnić od śluzu, że Wam w ogóle odpowiadam, prawda?:) dziecko nienakarmione, mąż niezaspokojony, a jedna z drugą n*******la w klawisze i odgrywa role c*******o hejtera:D wyobrażam sobie Wasze pewne siebie ryje: "o, dziś napiszę niemiłej broken, że ma defekt w urodzie (choć jej na oczy nie widziałam), bo przecież uroda to najważniejsze na tym świecie). jak trzeba być ograniczonym, z*****ym trollem. nie pojmuję.

Gość gość
Fascynujące. Wyładowałaś się? Teraz ja jestem winny?