Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposob szukacie pracy

Polecane posty

Gość gość

Malo miasto - male mozliwosci. Ogloszen 0. Chcodzilam pytalam sie, pozostawialam cv. i czekam co mam zrobic jeszcze by znalesc prace.?

Gość gość
Nie chodź, nie pytaj to nic nie da. Może po znajomości. Ja tylko przez internet, ale u mnie większe miasto

Gość gość
nie mam znajomosci.

Gość gość
U mnie też kicha - duże miasto. Tylko znajomości, ale ja ich nie mam. Niby mam studia i doświadczenie, ale co z tego skoro jestem już Pani "40" i mam jeszcze małe dziecko?!

Gość gość
Ja też jestem mamą "40" i mam małe dziecko. W niczym to nie przeszkadza. Jak dla mnie to tylko internet portale pracuj i inne gdzie publikowane są ogłoszenia. A jak małe miasto to trzeba dojezdżać do dużego.

Gość gość
to juz wogole by mnie wdomu nie bylo. a kto by sie dzieckiem zajal. no i kupa kasy na dojazdy idzie.

Gość gość
Ja przypadkiem znalazłam. Byłam bez pracy, łapałam się wszystkiego. Wiosną, przed Wielkanocą, znajoma załatwiła mi mycie okien u jakiś swoich przyjaciół. Okna umyłam, jeszcze kilka robót w tym domu wykonałam i zjawiła się sąsiadka tej pani u której wykonywałam prace. też chciała, abym ją z pewnych obowiązków wyręczyła.Wyręczyłam za całkiem niezłą kasę, zadowolona była i ze sprzątania i z gotowania i zaproponowała mi pracę sezonową w swoim hotelu. Sezon minął, a ja nadal pracuję. Pomogła mi w tej pracy również dość dobra znajomość jęz. niemieckiego. Zarobki mam niezłe, praca zmianowa pozwala nam na całodobową opiekę nad dziećmi, jestem zadowolona.