Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstrząsnął mną film HOBBIT kto porozmawia

Polecane posty

Gość gość

naprawdę jestem w szoku i chociaż od obejrzenia go widziałam około 7 filmów (3 kryminały, 2 komedie romantyczne i 2 filmy dla dzieci) to ciągle o nim myślę... co robić? ma ktoś podobnie?

Gość Anicetta
a co konkretnie Tobą wstrząsnęło?

Gość gość
zabukuj wizytę u dobrego psychiatry!

Gość kupafelek
O k****a mać!!! jaki zlewozmywak *****.ny!

Gość gość
zszokował mnie ten inny świat, krasnoludy, piękne krajobrazy, postacie, smok, te przygody, coś niesamowitego, ciągle o tym myślę, a i ta piękna elfka i krasnolud, który jej się spodobał i król Thorin i przede wszystkim Bilbo

Gość Anicetta
a czytałas kiedyś Tolkiena? jesli nie to polecam a rozmach realizacji jest faktycznie imponujący (podobno to najdroższa trylogia filmowa w historii) - ale nie wiem co w niej szokującego?

Gość gość
Dziwi mnie też bardzo, że ta piękną elfka to córka człowieka małpy. Jak to możliwe? :classic_cool:

Gość gość
nie wiem kim jest elfka, bo nie znam historii dokładnie, oczywiście nie czytałam, nie sądziłam,że to może być takie wciągające i fantastyczne, teraz smutno mi :( realne życie nie jest takie barwne, chciałabym tam żyć, a krajobrazy te zielenie o i z pająkami było śmieszne, ciekawe co będzie w 3 części już się nie mogę doczekać

Gość Anicetta
Przeczytaj sobie Hobitta na początek - nie jest długi i z założenia Tolkiena miał byc historią dla dzieci, więc czyta się go lekko i przyjemnie. Plenery byly kręcone w Australii i Nowej Zelandii - więc teoretycznie dałoby się tam żyć ;) A co do świata Elfów - to wcale nie jest on taki piekny jak się wydaje (ale tego się dowiesz jak poczytasz Tolkiena)

Gość gość
jak mówisz,że nie jest taki piękny to aż się boję:( wolę wierzyć,że świat jest dobry i piękny i pewnie na sam koniec Hobbit wróci do swojego uroczego domku :) (tylko proszę nie zdradzajcie mi końca tej historii )

Gość Anicetta
film różni się od książki - w II częsci nawet dość znacznie - więc nie wiadomo jak się zakończy

Gość gość
up :(

Gość gość
i po co to g***o podnosisz? :o

Gość gość
MAM TAKIE prawo :classic_cool: