Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaa111111

mam chlopaka a zakochalam sie w mlodszym

Polecane posty

Gość kaskaa111111

Witam, mam 24 lata, moj chlopak 30, jestesmy razem od 4 lat. Poznalam blizej mojego kolege - 18 - latka i zakochalam sie w nim (wiem , to nie normalne). Moj chlopak wyjechal i w tym czasie TO sie stalo, spotykalismy sie, poczulam ze to moja bratnia dusza, on poczul to samo, jednak pozniej, gdy moj chlopak wrocil, rozum go zdystansowal (tego Mlodego) i stwierdzil ze tak nie potrafi, bo z moim chlopakiem sie znaja z silowni. Ja w tym ukladzie wrocilam do chlopaka, zatailam cala sytuacje i zyjemy sobie dalej, szczesliwie, jednak ciagle mysle o tym mlodszym:( A on juz nie chce ze mna gadac, odizolowal sie, kontakt sie urwal. Z jednej strony ciesze sie ze w koncu jest stabilnie, z drugiej - jeden jego telefon i wiem ze poszlabym..czuje sie podle, doradzcie cos:)

Gość gośćwwa
Moim zdaniem powinnaś rozstać się z chłopakiem, nie licząc przy tym na zbyt wiele ze strony tego małolata.

Gość kaskaa111111
ale ja chce z nim byc, kocham go, poprostu tamtym sie zauroczylam i to ostro ,az wstyd sie przyznac, jestem z moim chlopakiem, liczac na to ze w koncu mi minie...