Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gucios50

załamany

Polecane posty

Gość gość
co to za c***a z tego autora

Gość gość
Człowieku ....sam sobie fundujesz traumę....Chyba jesteś masochistą... Trzeba nie mieć po kolei w głowie ,żeby tak się biczować.... Ratuj swoje życie bo tylko to ma sens....Kup sobie książkę ,,POTĘGA PODŚWIADOMOŚCI" ....zacznij nad sobą pracować ....No chyba ,że wolisz nadal tu płakać!?

Gość gość
Jak chcesz, to ustał widzenia z małą i tyle, ale nie dawaj kasy i nie rozmawiają z byłą.

Gość gucios50
to prawda przechodze przez etap samobiczowania:( wszystko to co się dzieje we mnie to przez miłośc jaka darze małą i ex:( nie mogę sobie wyobrazic że już ich nie ma... i wiem że po częśći jestem tez winny temu co sie stało. z córka mogę sie widywać, lecz odpusciłem, nie moglem patrzec jak placze przy rozstaniu i oklamywac ja czemu nie zostane na noc:( oraz widząc ex jak sie to cieszy i opowiada jak to sie teraz bawi imprezy, alkohol, koleżanki... i tak samo ważne by nie zobaczyć jak pojawi sie kolejny tatuś w jej domu:( strach, lęk i zazdrość

Gość gucios50
wczorajszy i dzisiejszy dzień kolejny koszmar:( łudzę się że zadzwoni i walcze z myslami czy ja mam zadzwonić:( może powinienem ponieważ może być to ostatnia szansa na naprawe wszystkiego, nie wiem pomocyyy

Gość gość
dobrze dawala od tylu?:classic_cool:

Gość gość
Ty se jaja robisz?

Gość madulaaaa
to juz ssie robi nudne.. wez sie za robote i przestan o niej mysles zwyklaa dz**ka i nic wiecej

Gość gość
Bosz...cierpienia młodego Wertera. Daj spokój,. Pocierpisz i Ci minie. Ja bym takiej szmacie, jak Twoja ex, nie pozwoliła nawet kibla myć, a Ty nic tylko wyjesz. Uwierz - to minie, tylko musisz chcieć, żeby to minęło. A Ty się pławisz w udręczaniu, kręci Cię to, jesteś porąbany.

Gość gucios50
nadal prosze o pomoc i rady co robić? caly dzień rozmyślałem i nic, nic nie wiem co robić:( to że czekam aż zadzwoni to złe? kocham je prawdziwie ale boje sie konsekwencji jakichkolwiek:(

Gość gość
nie czekaj i tak nie zadzwoni, zacznij wychodzić do ludzi może poszukaj nowej miłości na jakimś portalu np. badoo zajmij się czymś żeby mniej myśleć a z czasem będzie lepiej zobaczysz :)

Gość gucios50
no to może zrobic jeszcze jedno podejscie z mojej strony? zaryzykowac tylko że sie strasznie boję:( boje sie odrzucenia i kryzys uderzy we mnie podwójnie:(

Gość gość
Grzebie sobie w c***e.

Gość gucios50
wypiłem piwo, postanowiłe zabrac się za czytanie czego kolwiek, nie ma szans, jest piątek wieczor i k***a mać myśli te najgorsze wrociły(smierć) juz mialem tel w ręku z wybranym nr do ex ale cos mnie zatrzymało:( jak długo to może trwać?

Gość gucios50
kolejna noc nieprzespana:( tylko przepłakana! tak wiem jestem slaby i to bardzo ale na razie inaczej nie potrafię:( cały czas zastanawiam sie jak życ bez małej i co zrobić jak ja spotkam. Nie wiem... jakies sugestie?

Gość gość
to juz jest krwa nudne !! wes sie ogarni bo zachowujesz sie jak baba. ona jest zwykla d***** a ty za takim k***iskiem tesknisz no nie jebne ze smiech.

Gość gucios50
no ale nie moge inaczej, jedziecie mi tu może i slusznie ale nie moge sobie sam poradzić. To wszystko co sie dzieje ze mną to chyba strach przed samotnością oraz jak bardzo pokochalem małą:( nie umiem sam sobie odpowiedzieć co sie dzieje ze mną:( co chwile nachodza mnie wspomnienia jak to sie kochaliśmy z coreczką i jak wspolnie zyliśmy:(

Gość gość
Sam jesteś sobie winien. Wydawało ci się, że postępujesz, jak dorosły mężczyzna, a po prostu jesteś frajerem. To masz teraz frajerskie życie. Weź się w garść i przestań być c**ą.

Gość gucios50
nie traktuje tego w takich kategoriach, podziekowalem ex że mogłem poznac******ochac malutką tylko że nigdy jej nie powiedziałem jak bardzo cierpię z powodu jej niewidywania:( poważnie nie ma sekundy by nie patrzec na tel. czy czasem nie pisze, sa momenty gdy trzymam tel z wykreconym jej nr. i mam mega ochote zadzwonić, zaraz zadaje sobie pytanie co to zmieni:( straciłem prace, rodzine i powoli zdrowie:( zastanawiam sie nad wyjazdem z kraju ale tylko po to by zapomnieć i nie bać sie wychodzenia z domu:( nie wychodze bo boje się, że je spotkam :( a szczególnie małą

Piękne opowiadanie.Prawie popłakałam się.Powinieneś pisać melodramaty.To jest tak piękne lecz wydumane! Takich psychicznych nie ma na świecie, dlatego daruj sobie pisania dalszej opowieści.:D

Gość gość
K***a zrob dziecko jakiejs normalnej kobiecie a nie szslejesz za obcym dzieckiem i baba ktora toba pomiata

Gość gucios50
ile ja bym dał tego nie przeżywać:(