Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc lola

studniówka

Polecane posty

Gość gosc lola

dziewczyny ratujcie1.02 mam studniówkę,jestem z katowic i jestem....zrozpaczona!polećcie jakiś sklep z sukienkami wieczorowymi....ale nie galeria i silesia błagam ratujcie!

Gość kregi zborzowe
na studniowce bylem z kolezanka i kolega z mlodszej klasy oni sie super bawili a ja dyskretnie podgladalem n******* cialo pedagogiczne robiac mu pamiatkowe zdjecia do szkolnego tablo :classic_cool:

Gość gośc monia
hej lola moja studniówka już za dwa tygodnie i kupiłam swoja suknie w katowicach w salonie Evita. Mają zaj.....kiecki http://evita.com.pl/p,119,,,,,,,,3182,21807-suknia-wieczorowa.html#.Us0d9Pug1v8 to jest moja i do tego szafirowe dodatki. Pędż na pewno coś kupisz.Buziak!

Gość gosc lola
witaj Monia,na początku to bardzo chciałam C***odziękować za cenne informacje,bo....kupiłam sukienkę w evicie na chopina w katowicach,bałam sie przyznać,ale nosze rozmiar 44 i tam bez problemu wybrałam sukienke.Wprawdzie musiałam troszkę dołożyć do tej kwoty co sobie odłożyłam,ale co tam studniówka raz w życiu!!!mam nadzieję,dziękuję i polecam bardzo,czekam bo panie krawcowe mi ją dopasowują,na szczęście w już w cenie,buziak;-)

Gość gość
Hej dziewczyny już czas mnie goni za 3tygodnie studniówka a ja dalej nie mam sukienki jestem bardzo szczupła mam rozm.32 i problem z kupnem sukienki bo każda jest za duża wyglądam w nich jak w worku na ziemniakach pomóżcie mi może wiecie gdzie mogę dostać sukienkę w moim rozmiarze pozdro