Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

mam wreszcie chlopaka ale tyle rzeczy mi w nim nie pasuje

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Gdzie tw贸j ch艂opak pracuje?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
to skoro az tyle ci nie pasuje , na kazda nasza rade mowsz NIE , to odejdz , podziekuj za wspolny czas i na drugi raz lepiej otworz oczy, uszy , wyostrz wech .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mlaskania, siorbania i brak zasad og贸lnego obycia trudno jest wykorzeni膰 i trzeba nad tym dos艂ownie dzie艅 w dzie艅 pracowa膰, a i tak nie raz najesz si臋 wstydu jak w towarzystwie ON zapomni si臋 i ka偶dy go us艂yszy, a ty spalisz buraka :) Co do higieny osobistej, podejrzewam, 偶e nie dasz rady mu tego wpoi膰 i b臋dziesz musia艂a zast膮pi膰 mu 'pani膮 przedszkolank臋' i to tak na ostro. Ale jak czujesz, 偶e jest tym wyj膮tkowym z innych powod贸w, to warto zainwestowa膰 i si臋 po艣wi臋ci膰. Ale chyba pisa艂a艣 co艣 o jakiej艣 alternatywie czy to by艂 podszyw? Chodzi o innego ch艂opaka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie mam juz 15 lat zeby wierzyc ze faceta da sie zmienic, jak teraz jest taki to juz taki zostanie, moze sie troche poprawi na chwile ale wczesniej czy poxniej jak uczucie wygasnie to bedzie taki jak teraz, wiem o tym dobrze :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale po co go zmieniac skoro wczesniej ci to nie przeszkadza艂o? Trudno uwierzyc w to, ze neei zauwa偶y艂a艣 takich niuans贸w wczesniej lub wmawialas sobie,z e sie moze zmienic. I w og贸le Tw贸j tytu艂 tematu bardzo tr膮ca desperacj膮-"wreszcie mam ch艂opaka" tak jakby艣 chwyci艂膮 to co si臋 nawine艂oa teraz masz pretensje,ze ci w nim nic nie pasuje. Skoro tak jest to mu podzi臋kuja nei staraj sie zmieniac na si艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak jest na horyzacie inny chlopak ale nie wiem czy jest zainteresowany, puki co jest niesmialy :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hmmm czyli jednak troche desperacja, z臋 jak tamten nie oka偶e zainteresowania to b臋dziesz sie meczyc z flej膮, z czystego wyrahowania zeby nie byc sam膮. I nawet jak on cb bedzie kochac i by ci da艂 gwiazdke z nieba to bezi emusia艂 b艂agac o seksik raz w miesi膮cu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dawniej na taki zwi膮zek to si臋 m贸wi艂o po prostu NIE TEN GARNEK NIE TA POKRYWKA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 BANA艁
2014-01-07 17:01:55 - to moje :) a czy ty te偶 jeste艣 nie艣mia艂a, bo jak tak to problem. no i co z dotychczasowym robisz mu nadzieje a potem porzucisz jak szmacian膮 lalk臋? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie bedzie mnie musial blagac teraz tez nie musi i robimy to pomimo, ze nie mam przyjemnosci. co mam zrobic ze tyle rzeczy mi w nim nie pasuje? prubuje sie przekonac ale ciezko jest

Udost臋pnij ten post

NIE TEN GARNEK NIE TA POKRYWKA. -nie znalam tego :-D Zapamietam sobie , fajne powiedzenie .

Udost臋pnij ten post

Desperatka wzi臋艂a takiego co j膮 chce i ma prace a teraz marudzi :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chce dac mu szanse poprostu :( nie musicie od razu byc zlosliwi :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja_piernicze
teraz nie musi,a le za jakis czas ci to zbrzydnie uwierz i bedzie coraz gorzej, ty sfrustrowana i on sfrustrowany. Mo偶e wyznacz sobie jakis zcas. Np miesi膮c. Postaraj si臋 dac mu do zrozumienia ze pwonien sie czesciej my膰, proponuj wspolne kapiele (ka偶dy facet na to idzie :P) Jak siorbie to zwroc mu uwage na to itp. Co do pracy to akurat jest strasznie debilny wrgument (i to mnie tak wkurzy艂o na samym pozcatku jak czyta艂am) Ale je偶eli mu to sprawia przyjemno艣c to chyba nie powinnas sie wtr膮cac w koncu to jego kariera, nie twoja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chamtoja
a zlizujesz mu serek spodlaski ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wtracam sie, ludzi kocha sie pomimo, ze maja wady. nie chce go zmieniac, jest taki jaki jest tylko, ze nie moge sie zmusic zeby to zaakceptowac :(

Udost臋pnij ten post

pomimo wad kocha sie wylacznie swoje dzieci . Z partnerami juz niekoniecznie :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja_piernicze
oj dziewczyno opami臋taj si臋!!! Skoro nie chcezs zeby sie4 zmienia艂 to nie biadol 偶e ci to przeszkadza, a jezeli nie potrafisz zaakceptowac to zerwij. Chyba nei ma prostszych rozwi膮za艅...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to jak si臋 nie mo偶esz zmusic to daj mu spok贸j, boze co za desperatka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 BANA艁
chcesz go zaakceptowa膰 - sta艅 si臋 taka jak on, nie b臋dziesz mia艂a mu nic do zarzucenia :P, by膰 mo偶e gdy b臋dzisz mia艂a 50+ przestaniesz zwraca膰 na to uwag臋, ale czy tego chcesz? Kto艣 wy偶ej pisa艂, mo偶e poprostu do siebie nie pasujecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja_piernicze
zaczynam miec przeczucie,z e to prowo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 K
Masz po prostu takiego jakiego sama sobie wybra艂a艣, widocznie na nikogo lepszego nie zas艂ugujesz i obracasz si臋 w specyficznym 艣rodowisku. Nigdy nie spotka艂am takiego ''wynalazku'', bo po prostu zadaj臋 si臋 z lud藕mi na odpowiednim poziome, a swoich m臋偶czyzn starannie wybieram.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to nie jest prowo, nie wazne nie musicie pisac, chcialam sie wygadac ale moze lepiej sama to sobei przemysle poprostu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba spotyka艂a艣 si臋 z nim wcze艣niej, randkowa艂a艣? I nie zauwa偶y艂a艣, ze nie potrafi si臋 zachowa膰 przy stole? 呕e jego wykszta艂cenie i praca pozostawiaj膮 wiele do 偶yczenia? To po co si臋 wi膮za艂a艣, skoro Ci nie odpowiada?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja_piernicze
no przecie偶 trzeba miec WRESZCIE chlopaka :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
On jest hindusem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ch艂opak pracuje jako m臋ska prostytutka, i jak robi loda to tak siorbie obrzydliwie, st膮d to mlaskanie i siorbanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie zauwazylam wczesniej mlaskania bo rzadko jedlismy pelne dania. nie wazne juz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja_piernicze
Wiesz, nie doluj sie teraz, ze nikt ci nie chce doradzic, czy sie z cb wysmiewa, bo tak troche sama do tego doprowadzi艂as. Musisz si臋 po prostu zastanowic sama, zadac sobie pytanie czy chcesz tak 偶yc, czy chcesz go w膮艂snie tylko dlatego zeby z kims byc, bo na prawde bedziesz sie meczyc, taka prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 K
''pe艂ne dania''? dojadali艣cie po kim艣, czy mo偶e by艂a艣 zabierana na hot-dogi ze stacji na romantyczny wiecz贸r?

Udost臋pnij ten post