Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość sdjkhsdha

OKROPNA SPRAWA

Polecane posty

Gość sdjkhsdha

mam 15 lat, mieszkam w niemczech prawie pol roku, jest mi bardzo zle... Chodze do okropnej szkoly, mam jedynie 2 kolezanki z ktorymi moge zamienic pare slow, nic wiecej! w szkole tej sa irytujace dziewczyny... nie znaja mnie a gadaja takie rzeczy ze az zal mowic, chlopacy to samo, niezaleznie czy maja 13 lat czy 18, wszedzie jest to samo. Dodam ze w tej szkole sa sami obcokrajowcy. Jestem bardzo wrazliwa osoba, codziennie tylko placze, nie daje juz sobie rady. Dlaczego? POLSKA. Moi cudowni przyjaciele, rodzina... nie daje mi to spokoju. Dzien w dzien mysle o wspolnych wydarzeniach jakie mielismy, przegladam zdjecia, czuje sie zazenowana.. w Polsce codziennie gdzies wychodzilam, bylam wiecznie usmiechnieta- tutaj ZAWSZE siedze w domu, lepiej dogaduje sie z rodzicami niz z osobami ze szkoly. Ale w tym tez problem, bardzo chce wrocic do Polski... nie wiem jak moge powiedziec to rodzicom, strasznie sie boje gdyz oni wszystko sobie zaplanowali, zycie tutaj i tak dalej. Do Niemiec zawsze moge wrocic, bardzo mi zalezy zeby ukonczyc liceum i studia w PL , to moje marzenie. Tutaj jestem w 8 klasie a robimy zadania na poziomie 4 podstawowki... porazka. Powiedzcie mi czy takie cos jest sensowne? nie mam ochoty sie dluzej meczyc...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować