Gość sdjkhsdha Napisano Styczeń 7, 2014 mam 15 lat, mieszkam w niemczech prawie pol roku, jest mi bardzo zle... Chodze do okropnej szkoly, mam jedynie 2 kolezanki z ktorymi moge zamienic pare slow, nic wiecej! w szkole tej sa irytujace dziewczyny... nie znaja mnie a gadaja takie rzeczy ze az zal mowic, chlopacy to samo, niezaleznie czy maja 13 lat czy 18, wszedzie jest to samo. Dodam ze w tej szkole sa sami obcokrajowcy. Jestem bardzo wrazliwa osoba, codziennie tylko placze, nie daje juz sobie rady. Dlaczego? POLSKA. Moi cudowni przyjaciele, rodzina... nie daje mi to spokoju. Dzien w dzien mysle o wspolnych wydarzeniach jakie mielismy, przegladam zdjecia, czuje sie zazenowana.. w Polsce codziennie gdzies wychodzilam, bylam wiecznie usmiechnieta- tutaj ZAWSZE siedze w domu, lepiej dogaduje sie z rodzicami niz z osobami ze szkoly. Ale w tym tez problem, bardzo chce wrocic do Polski... nie wiem jak moge powiedziec to rodzicom, strasznie sie boje gdyz oni wszystko sobie zaplanowali, zycie tutaj i tak dalej. Do Niemiec zawsze moge wrocic, bardzo mi zalezy zeby ukonczyc liceum i studia w PL , to moje marzenie. Tutaj jestem w 8 klasie a robimy zadania na poziomie 4 podstawowki... porazka. Powiedzcie mi czy takie cos jest sensowne? nie mam ochoty sie dluzej meczyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach