Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój byly mąż dziś został drugi raz ojcem jestem smutna

Polecane posty

Gość gość

Ma ze mną córkę-7 lata. Jesteśmy po rozwodzie 5 lat. Dzisiaj urodził się jego syn . Ja nie mam za co żyć, nigdy nie pracowałam. Mieszka dalej w naszy domu. Niby się zakochał i 5 lat temu złożył pozew o rozwód, dostał go. Trzy lata temu wziął ślub z piękna, szczupłą. Urodziło mu się dzisiaj dziecko. Jestem mi żal.

Gość gość
On zawsze miał w sobie dużo energii, kochał życie. Ja natomiast nigdy nie czułam takiego czegoś. Może nigdy nie byłam piękna, ale cóż. Kiedy się rozstaliśmy on powiedział, że w końcu nikt nie jest przyczepiony do nogi, że w końcu ma kobietę, która cieszy się małymi rzeczami, że nie czyje się obciążony mną.

Gość gość
Kiedy ją zobaczyłam. To po porostu płakać mi się chciało. Zastałam ich w domu. Ona chodziła w jego koszuli. Jak zobaczyłam ją na uroczystosci rodzinnej u jego rodziców. Szok. Szpilki, krótka sukienka, włosy zrobione a ja włosy miałam tłuste. Myślałam że wyglądam seksownie, ale przy niej wyglądałam jak jakis namiot. Mając 25 kg nadwagi nigdy nie będę wyglądać tak jak ona. Byłam cała dla niego. A ona ? Pracuje od rana do nocy jakies fitnessy sobie sponsoruje.

Gość gość
Było mi przy nim dobrze - mogłam siedzieć w domu, on pracował, stać mnie było na wszystko. A teraz... Mieszkamy w małym mieście. Nie podoba mi się to, że ta dziewka ma kontakt z moim dzieckiem. Latem razem z moją córką byli na placu zabaw później ja tam poszłam. Jak odeszli od nas to się do siebie uśmiechali, całowali się. myślałam że serce mi pekinie. Sex z nim to była bajka. Nie wierzę w to, że małżeństwo gdzie Kobieta jest starsza mają szanse. Mam 39 lat, on 33, a kina 30

Gość gość
Dziwisz sie że Cie zostawił? Byłaś jak trucizna.. Siedziałaś w domu non stop, wiecznie niezadowolona i pewnie nawet głowy codziennie nie myłaś lub sie nie malowałaś.. Co Ty sie dziwisz?

Gość gość
Robiłam makijaż raz na jakiś czas, ale jak popatrzyłam na jej makijaz a jej to wyglądam jak wiedźma. W czym ina jest lepsza, czemu ją wybrał ? Nie wiem.

Gość gość
Mieszkaliśmy w jego domu teraz ona tam mieszka z nim i z ich synem.

Gość gość
Zabrał naszą córkę do szpitala, później maja jechac na lody i ma wrócić do domu.

Gość wyana wielokrotnie
pocieszę cię: też mam 39lat, ale nawet dziecka nie mam, tylko doła po pracy z biurwami, które zniszczyły mi psychikę. Teraz jak idziesz w nowe środowisko bez poparcia to cię zdepczą

Gość gość
Wiesz co, spróbuj nastwic się do swojego byłego mężą, jego nowej żony i ich dziecka dobrze, po jakims czasie poczujesz ulgę, bo .będziesz miała ich gdzieś, to tak działa. Żyć im w swojej głwoie szczęscia, nie rozpamietuj , nie porównuj się z jego nową żoną -to bez sensu, ona jest sobą ,a ty sobą , kazda z was jest piekna na swój spokój. Kochac jej nie musisz, ale spróbuj nie czuć do niej nienawiści, zyczyć jej dobrze, ale w swojej głowie ją olać. On jest ojcem twojego dziecka i w jego utrzymani i wychowaniu ma obowiązek c***omóc, a co robi poza tym - jego bussines. Ja teraz , dokąd byłego męza i córki nie ma - zrobiłabym sobie kąpiel, dyskretny makijaz, załozyła cos, co lubi ei w czym się dobrze czuje, no oczywiście stosownie do okazji, nie suknię balową, i z radością powitała waszą córkę, gdy wrócą. Grzecznie byłoby zapytac o jego synka i stan żony, grzecznie, ale z dystansem, pokaż, że masz klasę, a jego masz w d***e. Masz swoje życie- szczęscie się jeszcze do ciebie usmiechnie, zobaczysz.

Gość gość
Nie mogę powiedzieć, że jest złym ojcem. Płaci mi co miesiąc punktualnie 700 zł alimentów a czasami troche więcej. Kupuję jej ciuchy, książki ostatnio kupił jej tableta, ale wcześniej się mnie pytał o zdanie. Nie umiem myśleć o nich dobrze.

Gość gość
w poprzednim topicu znudzilo ci sie pisac to samo?

Gość gość
Jeszcze się ciemniaki nie połapały, heh, łykajcie dalej.

Gość gość
zawsze to beda jakies sposoby na facet no sa na to i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze no wiesz co pozniej 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
Umiesz nastawić się do nich dobrze, tylko jesteś poraniona. Nikt nie każe ci kochac byłego męża i jego nowej żony - po prostu nastaw się do nich dobrze i zajmuj własnym zyciem, jesteś jeszcze młoda.To złe nastawienie najbardziej niszczy ciebie, a oni - mają to gdzieś, nie ma bardziej destrukcyjnych uczuć jak zazdrość, zawiść, chęć zemsty, dobre nastawienie daje obojętność , a obowjętnośc daje wolność. Nelson Mandela powiedział kiedyś, że żywić w sobie zawiść, to tak, jak sączyć powoli truciznę z nadzieja, że zabije twoich wrogów. Czy ty myslisz jeszcze o czymś innym, niż były mąż i jego nowa żona? marzysz o czymś innym , niz aby im , a zwłaszcza jej, przykopać? Powalcz o siebie, jakas praca, zacznij biegać, albo spacerować, robić coś, co lubisz- życie przed toba, szkoda go na to, w czym tkwisz!

Gość lillllianka
dziwisz sie, ze jestes sama? halloween nie trwa caly rok :D a ty chyba jedynie na nie sie nadajesz (z tego co piszesz). maz cie zostawil bo jak mial byc z takim czyms? sorry ale ja bym ci jeszcze dziecko zabrala

Gość gość
Gościu z 18.49- skąd się w ludziach taka zawiść bierze, może hemoroidy ci dokuczają?

Gość gość
Przywiózł małą. Spytalam jak tam jego syn i żona pokazał mi.zdjęcie jego syna ( bardzo podobny do niego). Szczerze... nigdy nie widziałam go szczęśliwego. Zaprosiłam go na kawe ale odmówił powiedział, że musi złożyć łóżeczko, bo jutro wychodzą, że szpitala. Dowiedziałam się, że rodziła w prywatnym szpitalu i mieli cesarskie cięcie.

Gość gość
No widzisz, potrafisz, po ludzku, punkt dla ciebie, jesteś fajna, trzymam kciuki.

Gość lillllianka
Sorry ale z tego co pisze autorka to mozna zrozumiec jej meza, ze ja zostawil. Taka jest prawda ale faceci to wzrokowcy. moze to i chamskie ale nie ma sie co dziwic, ze jest do dzisiaj sama. facet zobaczyl atrakcyjna kobiete to logiczne, ze do niej polecial... jakbys mial wybor.... atrakcyjna kobieta a kobieta baleron z tlustymi wlosami, siedzaca na kanapie... ciekawe co bys wybral :)

Gość gość
Dalej go kocham. Mała się teraz kąpie. Już stwierdziła, że odda wszystkie zabawki braciszkowi. Denrwuje mnie jak mówi ,, mój kochany braciszek Dejwit". Ma na imie Dawid ale oni mówią Dwjwit. Ona długo mieszkała w Stanach, Angli.

Gość gość
załatwił je cesarkę, bo nie chciał mieć kolejnej rozklapiochy

Gość gość
Skoro go kochasz, to życz mu szcześcia i go zostaw, tobie będzie łatwiej, słyszysz! Poza tym, swoim negatywnym nastawieniem zrazisz do siebie swoją córke , dzieci to wyczuwaja, ta jego nowa tyka może stac się wzorem dla twojej córki, bo zawsze uśmiechnieta, szczęsliwa, a ty........twój ból , zawiść i zazdrość dziecko czuje! Przestaw to w swoje głowie, na zewnątrz nic się nie zmieni, ale mnóstwo zmieni się w tobie i twoim podejściu do tego wszystkiego, a wtedy koło ciebie pojawi sie jakies nowe , miłe puchate i bukietem róż, co to na twój widok się bedzie rumieniło i durnia z siebie robiło,żeby dobrze wypaść.

Gość gość
Córka i tak ją uwielbia. Spróbuje, ale czy dam rade-nie wiem.

Gość gość
Co masz nie dać -dziś ci całkiem dobrze poszło! Pamietaj , dobro wysłane gdziekolwiek wraca, z tej albo z innej strony. Załóż konto na Facebooku- dobra zabawa i fajnych ludzi czasami mozna poznać, a świrami nie należy się przejmować, wiesz, hemoroidy, chociaz jak widac powyżej , nikt nie jest taki zły, trzymaj się.

Gość gość
nie łam się, teraz i tak kocha dziecko bardziej od niej i guzik, tyle z tych wielkich miłości- dziecko oddali od siebie nawet najbardziej kochających się ludzi, bo oni już nie są sobie oddani jak kiedys

Gość gość
Moja córka bez mojej wiedzy zadzwoniła do żony mojego męża i spytała się czy może jutro przyjść z mamą pobawić się z małym. Ona się zgodziła. Postanowiłam spokojnie z nią porozmawiać że tak się nie robi. A do niej no cóż pójdziemy jutro.

Gość gość
Zacznij wreszcie zyć własnym zyciem. Pomyśl o sobie, a nie tylko o żonie eksa. Twoja córka chciałaby mieć radosną i szczęśliwą mamę, a nie zgorzkniałą kobietę. Uśmiechnij się, pobaw z córką, wyjdź z nią na spacer, kup gofra - ona oprócz ojca potrzebuje także matki.

Gość gość
autorko nawet bym cie nie opluł Pasztecie z kafe

Gość gość
Moje życie to : 6.30 budzenie córki, 7.40 wyjście do szkoły, 12.30 odebranie córki z szkoły, 13.30 podanie córce obiadu. Szukanie pracy Jak mam być szczęśliwa ?