Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja Niewidek

Proszę o podpowiedzi szczere i życzliwe

Polecane posty

Gość Patrycja Niewidek

Witam, ostatnią miesiączke miałam 30tego grudnia trwała 3 dni, moje cykle są bardzo nieregularne trwają 27 nawet do 31, ten ma 31. Jestem w ósmym dniu cyklu, dwa dni przed miesiączka kochalismy się bez zabezpieczenia, pozniej kilka razy w trakcie i po okresie, czy jest możliwośc ,że jestem w ciązy? Mam bardzo specyficzne objawy, silne bole głowy,ciągłe zmęc

Gość gość
kup test

Gość gość
Chyba nie jesteś :o

Gość Patrycja Niewidek
obawiam się że te objawy pewnie troche urojone z powodu silnej chęc****siadania dziecka, przede mna dni plodne chce sprobować, kiedy sie zakończą zrobie test, jesli nic nie wyjdzie zakończe starania.

Gość lillllianka
wiesz jak ja zaszlam w ciaze.... ostatnia miesiaczke mialam 15.04. codziennie seks bez zabezpieczenia. minimum jeden raz ;) i tak w 2 cyklu staran zobaczylam 2 kreski (wczesniej mialam poronienie i 2 miesiace po zabiegu udalo sie )

Gość gość
czyli możliwośc tego że jestem jest duża? chce sprobowac w płodne, codziennie, i mam nadzieje ze sie uda, ale slyszalam,ze im bardziej sie czlowiek stara tym nie wychodzi..

Gość gość
czyli ja tez moge byc w ciazy? :) szczerze powiem,że az mi sie przykro robi jak czytam ze "nie,nie jestes" chcialam bym uslyszec 'tak bardzo mozliwe" lub cos w tym stylu :(..

Gość gość
jesli jestes w osmym dniu cyklu, to w ciazy nie jestes. przy twoich cyklach dni plodne bedziesz miala za okolo tydzien, wiec dopiero MOZESZ zajsc...

Gość Patrycja Niewidek
to dlaczego temperatura w pochwie wynosi 37,4? codziennie, a ciala na granicy 36,9/37..

Gość pipkablada
Ty tak poważnie? Kobiety inaczej niż np. suczki - nie zachodzą zazwyczaj ;) w ciążę w czasie krwawienia. Skąd wiesz, że ten cykl ma 31 dni, skoro to dopiero 8 dzień cyklu? Może zanim zaczniesz się bawić w robienie dzieci, uzupełnij braki w edukacji.

Gość Patrycja Niewidek
odezwała się znawczyni,bywałam już na innych forach i z tego co pisały inne kobietki różne cuda sie zdarzają.

Jesteś, nie jesteś - takie gdybanie. Cykle możesz sobie mieć jakie chcesz, a czasem hormony robią swoje i to w najmniej oczekiwanym momencie. Zrób test albo idź do lekarza, nie katuj się niepewnością :)

Gość pipkablada
no tak... fora zdecydowanie bardziej kompetentne niż podręcznik do biologii :D