Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zagescic mleko kleikiem

Polecane posty

Gość gość

syn ma 3,5 mc*****ije 150ml Bebiko, jak to zagescic kleikiemn ryzowym? 150ml to jest 5 miarek mleka i do tego dosypac np . 1 miarke kleiku?

Gość gość
rozszerza sie diete po 4 msc. a na przyszlosc normalnie, dosypujesz do mleka, pamietaj zeby zmienic smoczek na specjalnny do kaszek (jesl bedziesz sypac dosc sporo kleiku) albo na wiekszy przepływ smoczka nie patrz wowczas ze smoczej jest np dla dziec**** 12msc. Ja na poczatek sypałam na kazde 3 miarki mleka 1 miarke (ta sama, od mleka) kleiku.

Gość gość
a na opakowaniu kleiku instrukcji nie podali? Tak jak pewnie nie podali, że kleik podaje się najwcześniej po 4 miesiącu życia, nie? Głupia.

Gość gość
nawet jak podali, to tyczy sie to zapewne karmienia lyzeczka ale niektore mamy zaczynaja od podania przez butle

Gość gość
Ja daję na 7 miarek mleka 3 miarki (takie od mleka) kaszki ryżowej :) Myślę, że dwie możesz spokojnie dać. I faktycznie kochana smoczek musisz mieć większy :)

Gość gość
Co się tyczy karmienia łyżeczką? Weź się puknij, podane jest na bank jak byk, że robisz mleko jak podano opakowaniu, a do tego dosypujesz kleik. Jakich więcej wskazówek potrzebujesz? Przecież my nie wiemy, jakiej gęstości mleka potrzebujesz, to skąd mamy wiedzieć ile kleiku masz dosypać?

Gość gość
głupia to jestes ty. kleik mam podac synowi bo ma biegunke, sama sobie tego nie wymyslilam

Gość gość
ty wyzej - to sie tyczy ze do butli sypiesz mniej, lyzeczka wiecej

Gość gość
No to czyli wiesz jak zagęścić mleko kleikiem, to po co pytasz? Robisz to co napisane na opakowaniu, tylko mniej sypiesz. Czego jeszcze nie wiesz?

Gość gość
mam dosypac do butelki do mleka i wlasnie nie spytalam bo sadzilaqm ze bedzie pisac na opakowaniu, dzieki za odpowiedzi :)