Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jacy są mężczyźni Słowacy ze Słowacji

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie jakiś czas temu poznałam Słowaka przez internet, bardzo wesoły, przyjazny, pisaliśmy smsy, wspierał mnie w trudnych momentach i zapraszał na Sylwestra na Słowację, nawet chciał opłacić mi lot, ale ja jestem nieufna. Umówiliśmy się,że kiedyś się spotkamy w Polsce. Od kilku dni nie odpisywałam mu na smsy, bo nie mam pieniędzy, więc on puszczał mi sygnał żebym weszła na skype. Zaczęło sie to robić codziennością. Dzisiaj dzwonił do mnie a bylam na uczelni! Odpisałam. Napisałam też później o 19 że jestem już w domu, że tak późno z uczelni wracam?! no jeszcze z koleżanką się spotkałam czy musze sie tłumaczyc? Czy Słowacy to agresorzy? dodam,że to paker, więc może ma nadmiar testosteronu i sterydów? do tej pory był miły

Gość gość
Nie wiem z jakim człowiekiem masz Ty do czynienia, ale ja z niezbyt fajnym :( Mój partner jest Slowakiem. Poznaliśmy się za granicą i jesteśmy ze sobą 6 lat. Niestety moje ego i psychika są już tak zniszczone, że wszystko powoli zmierza kurs końcówce. Powiem w skrócie. Mieszkałam w Bratysławie 3 lata i mam koleżanki Polki, z którymi jednogłośnie stwierdziliśmy, że tamtejsi mężczyźni są zepsucia przez swoje jakże idealne mamusie. Rozpieszczeni i egoistyczni. Moj do tego jest zaborczy i nie uznaje sprzeciwu. Teraz mieszkam w Pl i szukam siły w sobie.