Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pannazpazdziernika

Czy moglam zajsc w ciaze

Polecane posty

Witam. 14.12.13r. kochałam się z chłopakiem. Zabezpieczaliśmy się, ale wcześniej on doszedł za pierwszym razem nie podczas stosunku. Jednak na jego przyrodzeniu na pewno zostało nasienie, a on potem leżał na mnie, dotykając mnie TAM swoim - wiecie czym. Później uprawialiśmy seks dwa razy jednego wieczoru 31.12.13r. z zabezpieczeniem. A ostatnio 04.01.14r. z prezerwatywą. W piątek - 3 stycznia - powinnam dostać okres, jednak nie mam go do dzisiaj. Zwiększył mi się apetyt, niedobrze mi. Robiłam testy ciążowe 3 dni przed miesiączką, czyli 3 dni wcześniej niż wskazane było zrobić. Oba testy wyszły negatywnie. Czy mogły się mylić skoro nie zrobiłam ich we wskazanym czasie? Kiedy teraz zrobić test? Czy mogę być w ciąży? Przecież prezerwatywy nie dają 100% gwarancji. Proszę o odp.

Gość gość
tez tak mialam. 11 dni mi sie spoznił! ale przyszedl. tez robilam testy i byly negatywne. przyjdzie okres :)

Generalnie zasada jest jedna uprawiasz seks licz się z tym że może być w ciąży, jedne starają się latami i nie zachodzą a są też takie szczęściary co nie chcą, zabezpieczają się, a i tak zachodzą. Oczywiście odpowiadam na pytanie "MOGŁAŚ" co nie znaczy że zaszłaś.

Gość gość
hmmm....