Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To nie fair

Polecane posty

Gość gość

Tyle czekam na ślub i nic, zero, null... Nawet nie mieszkamy razem i się nie zanosi. A taka Ciechowska 3 lata po śmierci męża z trójką małych dzieci na głowie, znalazła faceta, który się z nią ożenił i jeszcze zrobił 4 dziecko! Już przez chwilę mi przemknęło przez myśl że to przez ten brak dziewictwa. Ale do cholery dlaczego dzieciate wychodzą za mąż a ja nie mogę? Dlaczego wychodzą przechodzone rozwódki?... Albo takie co nigdy nie pracowały, nie mają wykształcenia ani doświadczenia? Powiecie, że uroda załatwiła im wszystko. Ale przecież ta Skrobiszewska jest szpetna! http://www.gala.pl/upload/galleries/42/na-poczatku-nie-postrzegalam-go-jako-42664_l.jpg P******ę to, wyprowadzam się sama od rodziców. Mam mieszkanie, pracę, dam sobie radę.

Gość gość
Ma kasę, dziecinko.

Gość sanuri
bo są głupie i maja kase;) po co na sile ci facet, ślub, dzieci? ciesz się wolnoscia

Gość gość
Ale do cholery dlaczego dzieciate wychodzą za mąż a ja nie mogę? Dlaczego wychodzą przechodzone rozwódki?... Albo takie co nigdy nie pracowały, nie mają wykształcenia ani doświadczenia? Powiecie, że uroda załatwiła im wszystko. x nie uroda, tylko osobowość i charakter!

Gość sliwka__wegierka
fairs to bywaja w niektorych wiekszych miastach mnie osobiscie podobaja sie te z frankfurtu nad menem ale niekt nie obiecywal ze bedzie latwo lekko i przyjemnie, czyz nie?

Gość gość
Nie becz :D