Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczery  facett 87

Czy facet musi umieć sie bić

Polecane posty

Gość szczery  facett 87

pytanko do pan... zalozmy idiesz z facetem jestes seksi ubrana, wracacie z klubu powiedzmy, a jacys kolesie robia niewybredne komentarze odnosnie Ciebie itp co ma zrobic facet, ktory w ogole nie umie sie bic, i wie, ze jesli jakos ostrzej zareaguje, to moze skonczyc ze zlamanym nosem i wybitymi zebami (albo nozem w plecach ) ok..jest sobie romantyk..idzie z kobietą i nagle koleś ją zaczepia,wyzywa, dotyka, albo uderzy niby niechcąco, a ona na poważnie ucierpi, i co? jej partner mówi, że się nic nie stało? to ciapa.. no wlasnie, ale to ciekawa sprawa bo przecietny romantyk, wrazliwiec, czy nawet intelektualista, albo biznesmen, przewaznie nie umie sie bic a kobieta chcialaby zeby facet byl romantyczny, kulturalny, czuly, inteligentny, wyksztalcony..... a z drugiej strony, ceni to, ze potrafilby stanac w jej obronie troche sprzecznosc tu widze

Gość gość
Facet musi umiec obronić kobiete i basta ! :) pisałam to jako kobieta

Gość gość
bo od faceta zawsze się więcej wymaga-taki nasz los

Gość gość
Ja tam chodzę na siłownie i uważam że dzięki temu się dobrze bym bił.

Gość gość
>bo od faceta zawsze się więcej wymaga-taki nasz los< . No tak, od faceta się wymaga. Od Ciebie raczej nie będziemy wymagać.

Gość gość
Musisz szybko biegać, nie słuchaj tej głupiej, takie jak one prowokują bójki a ty oberwiesz ;-) Ty od siłki jeżeli piszesz że uważasz ze dobrze byś bił, czyli przypuszczasz, nigdy się nie biłeś, dostałbyś po łebie od byle smarka, ładowałby jak bęben :D

Gość gość
Tak udawać, że się nie widzi jak kobietę biją lub gorzej jest bardzo na czasie :D lamusy nawet się za kobiety nie bierzcie.

Gość gośćwwa
Jakby facet nie stanął w mojej obronie to więcej by mnie nie zobaczył.

Gość gość
Każdy powinien znać podstawy samoobrony, nawet dla samego siebie.

Gość gość Kleptoman
ja jak mnie zaczepiają to rzucam jajami, kamyczkami, lepie kulki z ziemi i tez rzucam, k***iam, tupię a na koniec spiertalam, nawet za siebie się nie oglądam. a jej nie mam więc się nią nie przejmuję :P 🖐️

Gość gość
No i nie próbuj jej mieć :D skoro nawet nie potrafisz się obronić.

Gość gość
jak prowokujecie bijatyki to same ryja nadstawiajcie a nie oczekujcie że ktoś to za was zrobi, bo póżniej nawet do szpitala dupska nie ruszycie "podziękować" :D

Gość w przypadku gdy na faceta
skoczy kilku dresów to nawet jeśli ten potrafi się bić niewiele pomoże... tak naprawdę to bardzo trudny temat i mówię to jako kobieta.

Gość qwqwqwqwww
niewybredne komentarze? zalezy o co chodzi :) jezeli "ale dupa" , "niezła blondi/ruda/brunetka" bla bla bla.. po co facet ma zaczynać przez to bójkę? lepiej minąć ich spokojnie, uśmiechnąć się, przytulić i powiedzieć dziewczynie-"no chyba dobrze wybrałem". jezeli sa to teksty które podchodzą pod chamstwo i bezczelność lub są obraźliwe no to niestety facet musi zareagować.. a juz przy probie pobicia to nie ma o czym mówić.. Każda kobieta potrzebuje mężczyzny przy którym będzie czuła sie bezpieczna, wiec kiedy facet jej tego nie zapewni.. co to za mężczyzna.. ? tu nie chodzi o to ze ma mieć opanowane sztuki walki, chodzi o sam fakt tego aby zareagował udowadniając tym, szacunek dla swojej kobiety. No i najważniejsze- ból przemija a duma pozostaje wieczna:) ja dla swojego mężczyzny bez namysłu nastawiłabym karku i zaryzykowała połamaniem nosa nawet gdybym miała przed soba grupkę dziewcząt;)

Gość gość
Jednak facet powinien ryja nadstawić za swoją kobietę. To podstawa.

to jest naprawdę ciężki temat, wyobraźmy sobie, że przechodzimy z facetem koło grupki 10 dresów którzy zaczynają obrażać dziewczynę - oczywiście po to, żeby sprowokować faceta do bójki. i co? taki ma się na nich rzucić?

:D niektórzy kafeterianie to powinni otrzymać nagrodę Darwina. będzie się taki rzucał na 10 chłopa, żeby utrzymać związek zamiast s********ć z nią w te pędy

"nadstawiać ryja" - okej, ale czy tym nadstawianiem ryja faktycznie zapewni jej bezpieczeństwo? to nie jest takie proste.

Gość gość Kleptoman
2014-01-08 01:09:42 x dlatego powiem, że w polskim prawie instytucaja prawa do obrony koniecznej jest niesprawiedliwa, powinno zezwolić się na posiadanie broni. Jak ja mam nie wychodzić poza ustawową granicę skoro napastnik może użyć teoretycznie każdego narzędzia. To niby czym ja mam się bronić? Jak on mnie nożem to ja też mam nóż posiadać? Też mam nosić tasak, maczugę, kastet i Bóg wie co jeszcze? Prawo do posiadania broni przynajmniej PREWENCYJNIE odstrasza potencjalnych napastników.

Gość gość
"niektórzy kafeterianie to powinni otrzymać nagrodę Darwina" kafeterianki konkretnie, idiotki zamiast się martwić o bezpieczeństwo partnera wolałyby żeby skakał do dresów z powodu zaczepki słownej i żeby go z******* bo one mają takie pragnienie... odmózdżone debilki :D

niom;) a jak jednego zatłuką, to można wrócić po innego do tej dyskoteki, podciągając łachy jeszcze wyżej i ukazując więcej d**y, żeby znaleźć nowego "obrońcę" i żeby dresy miały co komentować;)

Gość gość
Brokeninside ale ty jesteś głupia....

Gość gość
Czemu głupia, dobrze mówi, taka jest prawda :D

Gość gość
Niekoniecznie :D jesteś pewnie też za tym, że gwałcone są skąpo ubrane kobiety? :D głupia.

Gość gość
Co chwilę policjanci ze swoimi zabawkami dostają po łebach, posiłki muszą wzywać, w szpitalu lądują, a te k***a oczekują że facet z którym raczyły się umówić i dały mu zasponsorować jeszcze straci zęby, nerki i wyląduje na wyciągu dla ich przyjemności :D

Niekoniecznie smiech.gif jesteś pewnie też za tym, że gwałcone są skąpo ubrane kobiety? smiech.gif głupia. x ?:O jesteś pewnie za tym, żeby dawać kotom mleka? głupia:O taka konwersacja z Tobą:O