Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 500zł to za malo na slub brata

Polecane posty

Gość gość

W maju moj brat sie zeni. nie mamy duzo kasy wiec dla nas takie wesele to duze koszta bo i ubrac sie trzeba. i dojechac.

Gość gość
Moim zdaniem ok. Mój mąż od swojej siostry z mężem dostał 200 :o

Gość gość
tyle dostaliśmy od siostry mojego meza, w zasadzie stać ich na więcej, maz dal o wiele więcej siostrzenicy na komunie jakp chrzestny, no ale jeśli wiedza ze musicie dojechać to spoko

Gość gość
ogolnie duzo wydatkow mamy do maja. i ostro zacisnac pasa musimy. a to duza impreza rodzinna ze strony meza. potem chrzciny siostrymeza. urodziny naszego syna.

Gość gość
daj tyle na ile cie stac

Gość gość
Wcale nie za malo, my dostalismy od swoich mam po 200zl i bylo dobrze. na wiecej ich nie bylo stac i nie widzialam w tym problemu

Gość gość
ludzie czy pieniadze sa najwazniejsze??? a jakbyscie nie miali nic? to co byscie wogole nie poszli ? żal mi Was.

Dokładnie, tematy typu 'ile dać księdzu po kolędzie, ila dać siostrze/bratu/xxx na ślub/komunie/yyy uważam za co najmniej debilne. Ja wiem, że znająć polaczkową naturę, ten kto da mniej, często może być 'obgadany' . Na ile stać każdego tyle dajcie, w końcu macie przede wszystkim Wasze rodziny na utrzymaniu a nie tę trochę dalszą.

Gość gość
Ja dostałam od brata coś ok 2000zł a u nas tak średnio z kasą a wiedząc ze brat jesienią staram się odkładać po 100 /200zł zeby dać mu tyle samo :) Moi teściowie dali nam tez 2000zł bo PONOĆ nie stac ich na wiecej a teśiowa przed weselem pokupila sobie nowy stół mikrofale itp. No bo wiadomo trzeba się pokazać gościom a srać na syna zeby dać mu na start :/ W ogole jego rodzina to z******te sknerusy