Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoras z was nie wyrazila zgody na porod sn po jednym cc

Polecane posty

Gość gość
Inflacja. 2016 rok. Koleżanka po cc przyjechała z akcją porodów powiedziala ze nie wyraża zgody na poród SN i zrobili cc. Powód. Stan po cięciu brak zgody na SN. Ja dostałam skierowanie od giną prowadzącego bo pierwsza miałam cc, bez problemu zakwalifikowali mnie na cięcie elektywne.

Gość gość
Dokładnie tak jak przedmowczyni. Stan po cc i brak zgody na SN następne. Piszesz oświadczenie koniec kropka. Szpital brodnowski nie robi problemu polecam

Gość gość
i nie robia problemu, że ostatnia cesarka była prawie 6 lat temu?

Gość gość
Czy jak nie wyraże zgody na porod sn to mam szansę żeby mi zrobili cc.Jak juz jestem po jedmym cc ?!

Gość gość
Zapytaj ginekologa prowadzącego jaka mają politykę w tej kwestii w danym szpitalu.

Gość gość
A co jesli pierwszy porod cc drugi sn a teraz trzeci? Moge nie wyrazic zgody na sn?

Gość gość
Jestem po jednej cc, brak postepu porodu i niewspolmiernosc plodowo miednicza. Teraz jestem w ciazy i moja lekarka twierdzi, ze pierwsza cc nie jest wskazaniem do nastepnej cc zwlaszcza, jesli na przyklad teraz dziecko okaze sie mniejsze.

Gość Kasi29
Pierwsze cesarskie cięcie miałam w 2006roku w prywatnej klinice esculap,drugie cięcie w szpitalu wojewódzkim chcieli mnie zmusić do porodu siłami natury nie wyraziłam na to zgody podpisałam papier i w ten sam dzień wieczorem było cięcie teraz jestem w tezeciej ciąży i lekarz prowadzący muwi że nie ma mowy na naturalny porud