Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
kalinka2111

Jaka dieta najlepsza

Polecane posty

Witam. Chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 jaka dieta by艂aby dla mnie najlepsza. Mam 20lat, 160cm wzrostu i 65kg wagi. :( przyty艂am ostatnio strasznie... Chcia艂abym schudn膮膰 bo zn贸w chce czu膰 si臋 atrakcyjna jak kiedy艣 i st膮d to pytanie. Czyta艂am du偶o o r贸偶nych dietach ale nie wiem kt贸ra by艂aby dla mnie najlepsza, dlatego prosz臋 o pomoc i o rady. Dodam, 偶e jeszcze nie pracuje wi臋c mam ograniczon膮 ilo艣膰 wydawania pieni臋dzy na r贸偶ne wymy艣lne diety.. Je偶eli by艂 taki temat, to z g贸ry przepraszam. :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
No dzi臋ki, ale ja chce schudn膮膰 i mam 20 lat.. Prosz臋 o jakie艣 realne i normalne odpowiedzi... I prosz臋 mnie nie wy艣miewa膰 bo to nie pomaga..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sama dieta Ci nie pomo偶e. Jak na rzie polecam M呕-mniej 偶re膰:) zrezygnuj z podjadania wieczorem, ze s艂odyczy, s艂odkich napoi i zacznij troch臋 膰wiczyc i b臋dzie dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadyyyia
ja Ci radz臋 po prostu liczy膰 kalorie, przyjmowa膰 np 1500, podzieli膰 na 5 posi艂k贸w :) do tego d艂ugie spacery po 6-8 km i waga b臋dzie spada膰 :)

Udost臋pnij ten post

M呕 heh :D no w艂a艣nie staram si臋 mniej je艣膰, s艂odyczy nie jem od dawna.. Je偶d偶臋 rowerem, cz臋sto chodz臋 na spacery. Ale co z tego, jak waga stoi w miejscu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadyyyia
A liczysz kalorie ? Mo偶esz je艣膰 mniej a waga stoi, bo np jesz wysokolaroczne produkty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Liczy膰 kalorie, je艣膰 produkty z mniejszym indeksem glikemicznym, wi臋ksz膮 zawarto艣ci膮 b艂onnika (np. ry偶 br膮zowy zamiast zwyk艂ego) itd.

Udost臋pnij ten post

Powiem szczerze, 偶e nigdy nie liczy艂am kalorii bo po prostu mi si臋 nie chcia艂o za ka偶dym razem przed posi艂kiem tego liczy膰.. No ale dzi臋ki za odpowiedzi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jnekizielarz2
Sprawd藕cie sobie mieszanki zio艂owe do suplementacji przy diecie http://zielarzradzi.pl/ mi pomog艂o mo偶e wam te偶 zobaczcie sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak wygl膮da Tw贸j jad艂ospis? Ile razy jesz, o jakich porach, co pijesz i w jakich ilo艣ciach? Czy masz zaburzenia hormonalne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przedmowczyni: pytasz autorke, ktora zalozyla ten watek "jedyne" cztery lata temu czy spamerke, ktora zasmieca forum reklamami wklejajac je byle gdzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepsza dieta to dieta skomponowana przez specjalist臋 :) albo id藕 do dietetyka albo poszukaj jakiego艣 cateringu dietetycznego u siebie bo tam te偶 s膮 posi艂ki tworzone przez profejsonalist贸w https://fitandeat.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FranekP
Zgadzam si臋 z tym, 偶e najlepsze dieta to taka dobrana indywidualnie do danej osoby przez dietetyka. Ale generalnie wyr贸偶nia si臋 kilka diet, kt贸re uchodz膮 za "najlepsze": http://magiazdrowia.com.pl/10-najlepszych-diet-2018-roku/ Taki ranking diet mo偶e si臋 przyda膰 ka偶demu, kto b臋dzie si臋 zastanawia艂 jak膮 diet臋 wybra膰 :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeromski

Ze swojej strony mog臋 poleci膰 Ci sklep Elite Sport Food. Pomogli mi rozpisa膰 diet臋 i dobrali odpowiednie suplementy. Je偶eli potrzebujesz porady to wybierz si臋 po prostu do nich. Podpowiedz膮 co i jak, a i zmotywuj膮 do dzia艂ania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 timilini
Dnia 8.01.2014 o 11:53, kalinka2111 napisa艂:

Witam. Chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 jaka dieta by艂aby dla mnie najlepsza (...) przyty艂am ostatnio strasznie... Chcia艂abym schudn膮膰 bo zn贸w chce czu膰 si臋 atrakcyjna jak kiedy艣 i st膮d to pytanie.聽

Ja te偶 wierz臋 w to, 偶e jeszcze kiedy艣 b臋d臋 atrakcyjna i zmieni臋 jeszcze sw贸j wygl膮d, rozpoczn臋 diet臋 i 膰wiczenia, schudn臋, nabior臋 energii i ch臋ci do 偶ycia, tak jak to by艂o kiedy艣 : )聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰