Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościo

Kolega mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gościo

Witam. Jestem w szczęśliwym wieloletnim związku. Mamy już po 25 lat i w tym roku planowałem oświadczyny. Niestety od pewnego czasu mam pewien problem. Moja dziewczyna ma nowego kolegę od 3 miesięcy. Martwi mnie to, że owy Pan już 2 razy wręczał jej niewielkie prezenty. Teraz zaproponował pewną bardzo drogą rzecz. Jak dla mnie za daleko to "koleżeństwo" zaszło i nie podoba mi się to. Wewnątrz siebie oczekiwałem, że moja dziewczyna sama dojdzie do takich wniosków i pogoni go. Jednak tak się nie dzieje, a ona nadal nazywa go tylko kolegą. I stąd moje pytanie. Jak z dziewczyną załatwić taką sytuację? Nie chce wyjeżdżać, że on albo ja. Proszę o porady. Pozdrawiam.

Gość gość
Powiedz wprost ze nie czujesz się komfortowo w takiej sytuacji i ze prezentów od kolegów się nie przyjmuje jak dla mnie gościu leci na nią

Gość gościo
Właśnie widzę, że leci na nią. Na praktykach się poznali. Spróbuje spokojnie pogadać. Zobaczymy czy coś to zmieni. Dzięki za odpowiedź.

wyglada na to, ze ona sie jego zainteresowaniem rozkoszuje, to raz. drugie to jest, ze przyjmowanie prezentow na ogol do czegos zoobowiazuje. po trzecie to moze on o tobie jeszcze nic nie wie, jesli znaja sie tak krotko.

Gość gość
Dziwna ta dziewa skoro przyjmuje prezenty...

Gość gościo
Sam nie wiem o co w tym kur.. chodzi. Może jest taka jak wszystkie i traciłem z nią połowę życia. :)

Gość jakiś mężczyzna
"Spokojnie, samymi kosztownościami jej nie zdobędzie" Spokojnie jak na WOJNIE? Fakt, że ona przyjmuje te prezenty świadczy, że gość jest na dobrej drodze do czegoś więcej. :(

Gość jakiś mężczyzna
"Jestem w szczęśliwym wieloletnim związku." gościo, raczej BYŁEŚ :(

Wiem, ale same prezenty nie starczają, żeby kogoś odbić od razu, bo zazwyczaj tacy ludzie to niedowartościowane typy, którzy umieją tylko kogoś kupić. A to, że przyjmuje od niego prezenty to się jej niezły op*****l należy

Gość gość
gościo kiedy ostatnio kupiłeś kwiaty swojej dziewczynie?

to moze ja po prostu zapytaj, dlaczego te prezenty od niego przyjmuje. moze ona tez jemu daje prezenty, tyle, ze ty nic o tym nie wiesz. i jestes pewny ze on wie, ze ona jest w zwiazku?

Gość gość
leci na kase, łasa na prezenty i tu masz odpowiedz.

Gość gość
Kręci z nim, kwestia czasu i zdradzi. Tacy przyjaciele to zazwyczaj kandydaci na kochanków. Pamiętaj że jak kobieta znajdzie "lepszą" partię to szybko wywinie jakiś numer. One takie są i nic ne poradzisz.

Gość jakiś mężczyzna
"zazwyczaj tacy ludzie to niedowartościowane typy, którzy umieją tylko kogoś kupić" To jest kompletna bzdura. Tacy ludzie to doskonali FACHOWCY, którzy wiedzą jakich nabojów użyć na jakiego zwierza.

Gość jakiś mężczyzna
"to moze ja po prostu zapytaj, dlaczego te prezenty od niego przyjmuje" A niby po co mu ta wiedza?

Gość gość
też zrób jej prezent i poszukaj innej dziewczyny mniej łasej na prezenty, olej ją to nie jest normalne aby obcemu facetowi pozwalała na takie numery, bo poco ci szwagier

Gość gość
Ale nie wyobrazam sobie przyjac prezentu od KOLEGI, ktorego znam 3 miesiace...

"to moze ja po prostu zapytaj, dlaczego te prezenty od niego przyjmuje" A niby po co mu ta wiedza? ooo jak to po co? bo go to martwi jak sam napisal: "Martwi mnie to, że owy Pan już 2 razy wręczał jej niewielkie prezenty. Teraz zaproponował pewną bardzo drogą rzecz." kolego, czytaj uwaznie co autor topiku pisze"

Gość gościuu
daj mu w mordę, bądź facet

Gość gościo
Dzieki za odpowiedzi. Nie wiem jak z nia pogadac zeby cos osiagnac w tej sprawie.

Gość gość
jesteś facet, nie pozwalaj sobie na to

Gość gość
Ile z nia jestes? Jakim cudem ona w ogole zgadza sie na przyjmowanie prezentow od goscia, ktorego zna 3 miesiace? Juz nie patrzac nawet na to, ze jest zajeta... A ten facet to tez jakas p*****la;p ze jej daje prezenciki.

Dzieki za odpowiedzi. Nie wiem jak z nia pogadac zeby cos osiagnac w tej sprawie. ooo Nie mozesz jej zabronic kontaktow z "kolega" ale moze zapytaj czy jak ty bys nagle mial nowa kolezanke i robilbys jej takie prezenty jakie ona dostaje, czy to dla niej (jako twojej dziewczyny) byloby ok.