Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt nie zrozumial Camerona chyba nawet premier

Polecane posty

Gość gość

Szkoda slow, ogladam polska telewizje i uszom nie wierze, premier i ministrowie tak bronia godnosc***olakow, tak zadaja przeprosin za Camerona.. tylko tak sie sklada, ze chyba nie puscili w polskiej tv pelnej wypowiedzi premiera UK, wszedzie slysze, ze Cameron nie chce wyplacac zasilkow Polakom w UK (taka wersja idzie w tv i taka jest na ustach Polakow) - ALE Cameron powiedzial cos takiego - szanuje emigrantow pracujacych w UK i nie mam nic do wyplacania im naleznych swiadczen, nie chce natomiast dluzej placic tym osobom zasilek na dziecko jesli tego dziecka nie ma w UK, a jest w Polsce na stale!! Nie wiem co sie komus w glowie przewrocilo, ale dla mnie osobiscie jest to oczywiste, ze na takie dzieci nie powinno wyplacac UK. Te dzieci mieszkaja, ucza sie w Polsce, sa obywatelami Polski, a co Polska dla nich robi?? Tusk oburza sie tylko dlatego, ze jesli ta reforma przejdzie to on bedzie musial na te polskie dziec**placic, nie oszukujcie sie nikt tu nie broni waszej urazonej godnosci. Co do tego, ze podano nas za przyklad, no coz jestesmy druga nacja w UK, drugim najczesciej uzywanym jezykiem jest polski i to Polacy robia takie waly, ze zglaszaja dziecko i wywoza z powrotem do Polski, sami korzystajac z tej kasy na swoje wydatki (nie dziecko). Dodam, ze zasilek na dziecko pierwsze to 20 f tygodniowo, nikt z tego tak naprawde nie zyje, to tylko niewielki dodatek, dla rzadu jednak znaczacy liczac na ile dzieci jest placony! Brawo Cameron!!

Gość gość
Cooo? Polacy chcą przeprosin? Masz linka? :D

Gość 0 Terenia 0
Ja napiszę tak, myślę, że dobrze iż polski rząd się w końcu obudził i zaczął bronić swoich obywateli, bo wszędzie Polacy robią za popychadła. Niech żądają przeprosin, a czemu nie? Czemu ktokolwiek ma sobie wycierać ryj Polakami? Ciapaci i inne brudasy są krzykaczami, żądają czego dusza zapragnie i zachodnie nacje boją się ich ruszyć, a my siedzimy cicho jak mysz pod miotłą, więc czepiają się właśnie nas 😴

Gość Adolfa Hitler
nie ma co dążyć do ciapackiego albo żydowskiego ideału czyli być takim roszczeniowym dziadem którego nikt nie lubi i nie łudźcie się że ekipy rządzące robią cokolwiek z pobudek innych niż finansowe. jeśli czegokolwiek kiedykolwiek bronią to "swoich" finansów które wam zrabowali i jeszcze pod przykrywką bronienia naszych interesów :o

Gość 0 Terenia 0
08.01.14 [zgłoś do usunięcia] Adolfa Hitler "nie ma co dążyć do ciapackiego albo żydowskiego ideału czyli być takim roszczeniowym dziadem którego nikt nie lubi" Polaków i tak nikt raczej nie lubi, bo wszędzie gdzie się pojawią robią syf. Tyczy to się głównie polskich mężczyzn - kombinatorów i cwaniaków. Niemniej jednak jak ktoś nas gnoi to nie powinniśmy siedzieć cicho ze spuszczoną głową jak jakieś niedorozwoje, tylko trzeba reagować 😴

Gość Adolfa Hitler
to mistyfikacja więc nie ma się z czego cieszyć

Gość gość
nie ma kogo bronic przedewszystkim maja dosyc siedzacych na zasilkach dobrze Cameron powiedzial ze spodziewali sie naszych rodakow ale nie w takiej ilosci jak podczas najazdu tatarzynow na polske w dodatku polowa polakow nie pracuje a tylko zyje z zasilkow powinni poucinac i zasilki o kasie na dzieci w Polsce nie wspomne czekam az Merkelowa zrobi to samo z tymi leniami w DE !

Gość gość
Zgadzam sie z Terenia. Polacy sa chlopcami do bicia dla Anglikow bo ciapactwa sie boja i slowa nie powiedza. Dosc tego. A ta glupia co pisze,ze polowa Polakow na zasilkach siedzi to chyba o wlasnej wsi w PL mysli. Polacy wplacaja wiecej do budzetu niz z niego dostaja. Tylko tego Cameronik nie powie bo trzeba sie przypodobac glupawej brytyjskiej patologii, aby skretyniala od ciderow poleciala glosowac na niego :D Ogolnie zgadzam sie z Cameronem, ze zasilki na dziec**przebywajace poza Wielka Brytania nie powinny byc wyplacane. Ale nie zycze sobie, aby jakis ciolek wycieral sobie gebe moja narodowoscia.

Gość gość
zgadzam sie z Terenia. Polki sa c***kami do bicia dla Anglikow bo ciapactwa sie boja i slowa nie powiedza.

Gość gość
Ale nie zycze sobie, aby jakis ciolek wycieral sobie gebe moja narodowoscia------- Ale to nie jest koncert życzeń :) Jeśli ci się nie podobają słowa Pana Premiera Walk.Brytanii to wypad do Polski, pucybucie :)

Gość gość
Ej ile zasiłków byście chcieli? Nie wstyd pójść w gości i prosić o kasę za nic?

spojrzcie na to pod kontem brytyjczyka. przyjezdza obcokrajowiec do jego kraju i pobiera kase na dziecko ktore zostawil w domu. tak jakby przyjechal rusek do polski i pobieral kase na ruskie dziecko przebywajace w ruskim panstwie a ty musisz na tego mlodego ruska z rosji podatki placic. cameron mowi to co mysla tutaj ludzie. jeszcze by sie troche za muslimow wzial to by bylo troche bardziej 'sprawiedliwie'... tematu imigrantow sie kazdy boi ale w perspektywie zblizajacych sie wybrow to dobra karta..

Gość gość
"Jeśli ci się nie podobają słowa Pana Premiera Walk.Brytanii to wypad do Polski" :D Ty glupolu jeden. Jak wyjade do polski to raptem Cameron nabierze oglady? :P Jestem Polka, gdziekolwiek mieszkam i wycieranie geby moja narodowoscia boli mnie zawsze. Ty tego nie zrozumiesz bo klasy nie da sie kupic, nawet za funty :P Zasilki dla dziec***placone sa z podatkow ich pracujacych rodzicow. Nikogo nie okradaja. Ba! Dokladaja na cidera leniwym i brzuchatym Brytolom :D

a skad wiesz ze z podatkow ich rodzicow? nawet gdyby warunkiem otrzymania benefitu na dzieko bylo placenie podatkow (tj. praca i podatek przewyzszajacy kwote benefitow) to nadal nie jest ok zeby owe podatki szly za granice, to jest raczej oczywiste. cameron mnie wkurza i nie lubie cymbala za to m.in. ze lubi sobie wycierac gebe glownie polakami ale w gruncie rzeczy ma tutaj racje...

Gość gość
Jest jeden problem. Pakole mają po 4 żony, z każdą ok. 3 dzieci, mieszka tylko z jedną ,pozostałe 3 to samotne matki na benefitach, ale to o Polakach sie w mediach mówi.

Gość gość
no właśnie tylko Polaków się gnoi i robi się z nich kozły ofiarne, tak jakbyśmy my byli jedynymi imigrantami....

Gość gość
Ojej biedactwa... Jak mi strasznie was nie zal... ;)

Gość gość
Ojej biedactwa.Jak mi strasznie was nie zal ;)