Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akila

Dieta 4 hours Body

Polecane posty

Gość Akila
Magda jak Ci idzie ?

hej, jakos mi się zapomniało cokolwiek napisać. Bylam w szoku jak przeczytałam Twoje wyniki;) TO NIE JEST MOŻLIWY REZULTAT OSIĄGNIĘTY W CIAGU MIESIĄCA. JESTEŚ JAKIM CYBORGIEM 7 CM W TALII???jA odpuściłam weekend dopiero od wczoraj sie wzięłam, zastosowałam taka diete na ktorej kiedyś schudłam 5 posiłków z ywznaczonya ilośc gramoową pieczywa, ryżów ziemniaków iitd i białka, produktow mlecznych owoców. chciałam nawet wczoraj się wziąść za ćwieczenia,a le zaczeła m i mi sie odechciało nie mogę sie zaprzeć po prostu mi sie nie chce, wczoraj mialam do tego kupe prasowania, wiem wiem dobra wymowka;) a no i wypiłam ok 2 litrow wody;)i dzis już waga drgnela. zapomniałam jeszce cos, pisła ze waga rosła mi z dnia na dziemń dosłaownie o kg dziennie az do niedzieli dzi sie ruszyla jak wczoraj zastosowalał sie do moich starych zasad;) a TY JAK TERAZ I CO JADASZ??

Gość Akila
Widzialas tam nizej napisalam ze sa to winiki ostateczne od października i ze wymiary sie wachaly dzięki ćwiczeniom. W tym ostatnim miesiącu w talii zeszło mi dokładnie 5 cm :) a 7 w sumie od października. To tak dla sprostowania. Ja jem dobrze, nadal Shake rano bo w tygodniu po prostu nie dam rady o 7 robić śniadania, a nie chce jest płatków czy musli bo zależy mi zeby metabolizm kopnąć od rana a to zrobią tylko proteiny wiec coś za coś. Co do ćwiczeń ja biegam 5 km 3 razy w tygodniu i staram sie robić cwiczenia siłowe pare razy w tygodniu. Jak juz mi sie totalnie nie chce to wstaje robie 5-10 pompek, 5-10 burpees, 20 przysiadów w trakcie np reklam w TV. Albo jak myje zeby to staje na palcach ( cwiczenia na łydki ) . Jak gotuje to zrobię pare wykrokow itd, itp ...w ten sposób coś tam robie a nie czuje ze cwicże. Moim głównym pojazdem tu jest rower , nim odbieram dziecko ze szkoły , jadę do sklepu itd to tez zaliczam do mini ćwiczeń. Najlepsze wyniki jednak dają mi cwiczenia siłowe np z kettlebell, moje ciało od razu reaguje i wyglada lepiej, wszystko sie podnosi itd.

Gość Akila
W sobotę ważenie ? Magda co ty na to?

Gość Akila
Hej Magda zaglądają tu jeszcze? Ja juz po ważeniu ... 58,8 :) po tygodniu bez diety różnica 300 g na plus. Nie liczę tego nawet bo wiem ze jedna wizyta w toalecie i bedzie po 300 g :). Dziś planuje tylko szybki trening z kettlebell i będę odpoczywać. Deszcz leje nie ma co nic planować.

Gość Akila
Hej Magda żyjesz?

Chyba sama tu juz zostałam ale raport bedzie Dziś na wadze 58,4 kg czyli drugi tydzień kompletnie bez diety ( tzn dobry normalne jedzenie nawet ze słodyczami) i 100 g mniej niz od razu po diecie. Czyli efektu jojo brak

Gość Akila
Nikt tu nie zagłada ale co tam :) zrobiłam kolejny tydzień diety jako towarzystwo dla mojej mamy i waga pokazała 57,5 Kg ...WOW tyle nie wazylam od 29 tki a mam juz prawie 40 tke na karku.

Gość gość
to boczek mozna?

Gość errteska
mozecie podac przykladowy jafdlospis ? nie wiem do konca jak komponowac

Gość gość
przeciez to jak dukan albo jeszcze bardziej niezdrowa dieta

Gość ilvka
czemu pisze ze nie mozna jesc bialego chleba itp , a jakos ciemnego tez nie mozna ( na 1 stronie)

Gość Akila
Dukan jest bardzo restrykcyjny i trwa dugo , ta dietę stosuje sie maksymalnie 4-6 tyg. Ja jestem zdrowa i nie zaliczyłam jo-jo a jem wszystko. Każdy musi znaleść coś dla siebie i tyle.

Gość Akila
Chleba nie można żadnego podobnie jak ryżu czy makaronu wszystkie węglowodany pochodzą z roślin strączkowych i innych. W dniu rozpusty można jeść wszystko jak leci. Nie wiem co jest wg ciebie gościu w tej diecie takiego niezdrowego? Może brak dostępu do owoców? Pamiętaj ze nasi przodkowie dawno temu mieli dostęp do owoców tylko w sezonie ( nikt nie transportował np pomarańczy na Alaske) i żyli ... W tej diecie to raptem ograniczenie do raz w tygodniu.

Gość gość
nie o owoce mi chodzi tylko o to ze duzo bialka sie je , a to niezdrowe dla nerek

Gość Akila
Dlatego trzeba pic dużo wody i taka dietę stosować z umiarem :)

Gość gość
z umiarem? tzn? chodzi o ilosc tygodni? czy co innego? a mozna pic herbatki ziolowe czy tylko wode?

Gość gość
mozna jajecznice na tej diecie? czy tylko jajka na twardo?

Gość gość
jet ktos na diecie? albo ma zamiar byc?

Gość gość
NIKOGO N IE MA?

Gość Akila
nie ma nikogo bo ciagle do siebie samej pisalam. Ja zcaynam od poniedzialku ale tylko tydzien

Gość gość
hej, czemu tylko tydzien? ja tez mysle nad ta dieta , ale nie przepadam za miesem bop na zadnych nie chudne

Gość Akila
Tylko tydzień bo ja wazę 58 kg i teraz dużo ćwiczę wiec nie dam rady dłużej

Gość gość
a co z parowkami , takie z szynki mozna?

Gość Akila
Mozna , ja jadłam kabanosy

Gość gość
to super, kabanosy tez pyszne

Gość gość
postanowilam w takim razie zaczac ta diete , od niedzieli dzis i jutro porobie zakupy , czy tu ktos jest na tej diecie?

Gość gość
bede chyba sama ;(

Gość gość
ja bede od jutra moze ktos dolaczy do diety