Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MĄŻ MNIE DZIŚ UDERZYŁ

Polecane posty

Gość gość

SIEDZE I BECZE

Gość gość
Zostaw szmaciarza. Żaden k************ nie ma prawa bić kobiety. Śmieć i tyle. Nie łam się stara....

Gość robaczka świętojańska
gdyby mnie mój stary uderzył, to bym mu ronie odgryzła we snie

Gość gość
jak go prowokujesz albo atakujesz pierwsza to licz się z konsekwencjami

Gość gość
...a jutro pewnie przyniesie kwiaty i bedzie przepraszał, gadał ze go poniosło i ze to sie wiecej nie powtorzy. ble ble ble. moze jutro nie, za tydzien tez nie ale zapewne sie powtórzy. jak cos sie zrobiło raz i nawet jesli sie tego załuje to jednak juz sie to zrobiło i w przyszłości ma sie ta swiadomosc ze "przeciez juz to zrobiłem" wiec nerwy znowu puszczaja. i sytuacja znowu sie powtarza. a potem znowu kwiaty i przeprosiny. a tak w kółko az stanie sie to codziennoscia tylko juz bez kwiatów i przeprosin. ja bym uciekała jak najszybciej i zamkneła uszy na jego gadanie zeby sie nie złamac.

Gość gość
Odejdź od niego. Wiele rzeczy można wybaczyć, zdradę, nałogi, itp. ale nie bicie...

Gość gość
rozwiedź się z tym damskim bokserem i wyjdź za mnie a ja będę cie nosił na rekach

Gość gość
o nie! zdrady też nie mozna wybaczyć! nie wyobrażam sobe żeby mój mąż wsadził jakiejś innej a potem przyszedł do mnie i chciał mi wsadzać po niej. w zyciu! i jeszcze ta mysl o jego orgaźmie. ze było mu z nia dobrze. fu!

Gość gość
KOBIETO! uciekaj od tego sk***y/syna ale zanim to zrobisz oddaj mu patelnią!!

Gość gość
widać jakieś feministki się zebrały i po facecie jadą! A wiecie co się u nich dzieje w związku? Prawdopodobnie to była kłótnia, którą zaczęła autorka i pierwsza uderzyła partnera.

Gość gość
gość KOBIETO! uciekaj od tego sk***y/syna ale zanim to zrobisz oddaj mu patelnią!! x Jasne jak kobieta uderzy faceta jakimś metalowym narzędziem to jest ok a jak facet odda to zaraz damski bokser a jak by nie oddał to c***a :p Hipokryzja kobiet

Gość MAS KOT KA
p*****l..j mu w łeb, żeby zobaczył siódme niebo i powiedz, że za każdym razem będziesz to robiła jak tylko Cię uderzy !

Gość gość
Widocznie sobie zasłużyłaś. Dobrze, że są takie baby, które wiążą się z takim, dzięki temu byle kto nie kręci się wokół normalnych kobiet.

Gość gość
Nikt nie zapyta dlaczego ja uderzyl?

Gość gość
gość 18,43ma racje,a znam zycie

Gość gość
to niech ma odwage cywilna i niech przyzna,dlaczego uderzyl?

Gość MAS KOT KA
cokolwiek by zrobiła, mężczyzna nie powinien uderzyć kobiety kwiatkiem ! a nie sądzę by zrobiła cokolwiek złego, by dostać bęcki od faceta i to najbliższego ! ludzie opamietajcie się !

Gość gość
powiem wam tak nie jestem małolat,ale kobieta tak potrafi wyprowadzić z równowagi ze rece same lataja,wiec nie prowokujcie chlopow i się nie odzywajcie a tym bardziej jak facio po robocie wupil ze 3 piwka z kolegami macie dziewochy być tylko spoko bez darcia mordy i rekoczynow,wtedy nie będzie tak zw damskich bokserow,panial,glupie baby

Gość Joker z batmana
Odejdź od niego. Wiele rzeczy można wybaczyć, zdradę, nałogi, itp. ale nie bicie... . . hahahaha nie bede tego komentował . . Odnosnie tego ze tkos napisał ze rece same lataja, jesli cie kobieta wyprowadza z rownowagi nie oznacza ze masz ja bic, masz słabe nerwy widze, nawet jakby sie rzuciłana ciebie z rekamijako facet moze ja przytrzymac i tyle, ale bic? miekka faja tak postepuje, zdania nie zmienie

Gość gość
MAS KOT KA p*****l..j mu w łeb, żeby zobaczył siódme niebo i powiedz, że za każdym razem będziesz to robiła jak tylko Cię uderzy ! x A jak ona go uderzy to on jej odda tak by zobaczyła siódme niebo

Gość Joker z batmana
musze to napisac- wy wybaczacie zdrady, nałogi, itp a wszystko przewaznie oglądaja dzieci, nie zdajeciesobie nawet sprawy jak bardzo wpływacie na umysł potomka, ale to i tak walenie grochem o sciane...

Gość gość
Odnosnie tego ze tkos napisał ze rece same lataja, jesli cie kobieta wyprowadza z rownowagi nie oznacza ze masz ja bic, masz słabe nerwy widze, nawet jakby sie rzuciłana ciebie z rekamijako facet moze ja przytrzymac i tyle, ale bic? miekka faja tak postepuje, zdania nie zmienie x Atakujesz kogoś to licz się z tym, że może oddać!

Gość gość
do maskotki,to jak Twój kochany pojdzie z Twoja najjepsza kolezanka a ona oczywiście go poderwie to co jej zrobisz wyrwiesz jej kudly i o glebe prawda,a jak z obca dziewczyna to co zrobiszpodpieprzysz sprawę do jej meza albochlopaka,to norma u was niewinne dziwczatka

Gość MAS KOT KA
A jak ona go uderzy to on jej odda tak by zobaczyła siódme niebo xxx jak jej odda to jest kretynem i trzeba uciekać, gdzie pieprz rośnie przed takim kretynem

Gość MAS KOT KA
jeśli mój mąż pójdzie z moją najlepszą koleżanką, to nie będę chciała na nią spojrzeć i plunąć jej między oczy a on dostanie w pysk i bye bye

Gość gość
Nie chcę bronić mężczyzn bijących żony, ale naprawde niektóre kobiety potrafią być okropne i same prowokują

Gość gość
do 19,11,nie masz pojęcia jak taka piekna plec może zajść za skore,widze ze młode,niedoswiadczone,niech szczerze się wypowiedzą Panie która w leb ni dostala chociaż raz od chłopaka albo meza

Gość gość
MAS KOT KA "a on dostanie w pysk" jesteś debilką, powinien cię zostawić niezrównoważona psychicznie furiatko, skakać z łapami to sobie możesz do mamusi a nie faceta! 😠

Gość D25D
my tu gadu-gadu a autorka chyba sobie poszła. myśle ze mąz wrócił. ciekawe co robią. biją sie czy bzykaja.

Gość gość
Ale ja go zdradziłam z jego kolegą.