Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pistacjaaa

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość Pistacjaaa

Chodzi o to, że podoba mi sie taki chłopak ze szkoły. Jest dwie klasy wyżej. Często przychodzi do mojej klasy (kilka przerw dziennie z reguły) i gada z takim moim kolega z którym siedze. Sami też przez to w sumie często gadamy. Jest bardzo fajny, bardzo go polubiłam. Naprawdę. Może nie jest jakiś mega ładny, a tym sie zwykle szczerze mówiąc kieruje wybierając chłopaków, ale ma z******ty charakter. Problem poga na tym, że On nie robi ''tego'' kroku. Przez jakiś czas wydawało mi się, że mu się podobam, takie rzeczy sie wyczuwa (poprawianie włosów, zagadywanie itd.) ale wydaje mi sie, że On myśli, że nie ma u mnie szans. Normalnie nie boje sie zagadywać do chłopaków, raz nawet podeszłam do obcego chłopaka na ulicy z tekstem, że go zobaczyłam z daleka, bardzo mi sie spodobał i czy mi da Swój nr. Tylko, że jesli do niego centralnie bym zarwała, a On by odmówił to cała szkoła by sie o tym dowiedziala a tego nie chce. Dawalam mu takie ''kobiece znaki'' usmiechalam sie, owijałam włosy o palec, zawsze chętnie pogadałam itd w sumie to sama nie wiem co myśleć. Czy boi sie do mnie zaglądać? Bo dałam kosza takiemu jego koledze, ale wątpię żeby tamten chłopak sie tym chwalił no bo to taka porażka jakby dla chłopaka. I moze boi sie do mnie zagadac bo myśli ze dam mu kosza? Podobno jestem bardzo ładna i w ogóle więc wiecie. Czy ma mnie w d***e? Ehhh potrzebuje porady jakiejś trzeciej osoby

Gość Pistacjaaa
??

Gość gość
ni chce mi sie czytac ale tak, masz racje , ma cie w doopie :D

Gość stara szkola fryzjerek
moze faktycznie sie boi ze dasz mu kosza;] poflirtuj z nim bardziej, zobaczysz jak zareaguje ;]

Gość gość
do nauki 🖐️

Gość Pistacjaaa
A w czym to przeszkadza w nauce niby?