Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestałam praktykować tj porzuciłam Kościół

Polecane posty

Gość gość

Uwolniłam się...

Gość Krzyżowiec
Największy błąd Twojego życia. Niech Bóg ma Cię w opiece!

Gość gość
jachodzerazwroku

Gość gość
Ale przynajmniej nie porzucaj Boga...

Gość gość
gratuluje :) lepiej późno niż wcale

Kościół i religia jest jak góówno. Niby niepotrzebne ale jednak się tworzy.

Gość gość
kościół to teraz gender

Gość gość
syń fubu idż sie utop nic tu po tobie na cmentarzu nie ma dla ciebie miejsca

Gość Komunista małopolski
No i bardzo dobrze. Boga nie ma, Bóg to ściema. Kościół to organizacja przestępcza.

Gość gość
Hahaha ! jak tam bałwanie

Religie są dla tumanów którzy nie zadają pytań. Dla najniższego poziomu człowieczeństwa. Być religijnym mimo posiadania innych talentów to kalectwo wewnętrzne i nikt nie powie że jest inaczej bo wtedy zaczną sypać się pytania na które odpowiedzi żadna religia nie daje.

Gość gość
i bardzo dobrze zrobiłaś:) na chooj Ci te zabobony....:)

Gość gość
opamiętajcie się...

Gość gość
chyba miało być opamietajcie sie i dawajcie wiecej na tace:)

Gość gość
Zachęcam do odsłuchania bardzo wstrząsającego świadectwa Marcina Boczka nawróconego artysty rzeźbiarza.przyznał sie do zoofili i inych boczen tam było audio ty filmhttp://www.youtube.com/watch?v=dYaGYFNKeE4

a ja zazdroszczę ludziom wiary tego ze mają nadzieje, że coś po nas i że jest jakis głębszy sens tego durnego ludzkiego żywota ja stracilam wiarę nagle i mimo usilnych prob nawrocenia się czy samosie-oszukiwania w głebi ducha wiem , że nie dowierzam bo owszem dopuszczam istnienie jakiegos boga bo kto to wie duzo bym dala zeby jednak nie być odartą ze złudzeń bo to naprawdę bezpieczniejsze- miec poczucie, ze tam na górze jest wszechtato co to ma co do ciebie jakies plany a tak chooj bombki strzelil

Kogo obchodzą jakieś nawrócenia chorych psychicznie? Skoro oni sami twierdzą że nie chcieli, ani nie prosili o nawrócenie i że to tylko ich bóg wyłącznie odmienił to dlaczego ich bóg nie odmienił tak Adolfa Hitlera? Ci nawróceni strzelają sobie sami samobója taką śpiewką.

syn fubu ty im po prostu zazdroscisz:P:P:P

Nie, ja po prostu za bardzo kocham to co wy nazywacie bogiem za perfidność, chamstwo, za to że gardzi wami, że jest bez litości. "Objawię się tym którzy o mnie nie prosili" bo być może jutro udusi i zamorduje cię ktoś, a twój bóg piłowałby sobie ze stoickim spokojem paznokcie i cynicznie rzeknie - Jaka szkoda że go nie nawróciłem.

Nie, ja po prostu za bardzo kocham to co wy nazywacie bogiem za perfidność, chamstwo, za to że gardzi wami, że jest bez litości. x po pierwsze to co napisalam to byl zart po drugie jak cos ,czego nie ma, moze kims gardzic czy byc bez litosci? wiec albo sie nie wierzy albo sie wierzy w msciwego sk****alego stwórce czy twor czy co tam sobie kto chce wyobrazic ale jednak sie wierzy

Wierz w co chcesz bóg jahwe to szatan, a to obala całą wiarę :) "Dałem się znaleźć tym, którzy mnie nie szukali, Objawiłem się tym, Którzy o mnie nie pytali." Oczywiście to tylko wnioski z tej religii, logicznych jest że żadne takie g***o czy to szatańskie czy boskie nie egzystuje gdzieś w chmurach, jeśli już ma gdzieś egzystować to tylko na ziemi, a tępi ludzie nadali bogu niebo szatanowi otchłań i ciemność. Żal.

no wlasnie napisalam ze nie wierze ani w bozie ani w aniolki i szatany to jak wierzyc w jakies tam ateny, marsy, zeusy itp to ze pociaga cie zlo nie oznacza ze nie jestem mniej latwowierny od tych ktorzy modlą się do marysi jedno i drugie to ten sam mit naszych czasow

Gość gość
Jezu to TY?

swoją drogą wyznawcy szatanka to i tak cieniasy w porownaniu z zagorzalymi wyznawcami jahwego i syna jego brakuje im tej iskry bozej i zapalu, żeby postawić na swoim i żeby każdemu k***a wpoic - choćby ogniem i mieczem ze bog jest przeciez miloscią (zrozumiano !):D

Gość gość
wierzę w ike umie rozgrzać niebo i ostudzić piekło umie nawet oskrobać garnek z przypalonej kaszy