Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zapobiec całkowitemu oddaleniu się od siebie POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy razem 3 lata. Kiedy zamieszkaliśmy razem było wszystko dobrze. Ostatnio jednak mamy dla siebie mniej czasu i czuje że się od siebie oddalamy a tego bardzo nie chcę. Nie mam tylko za bardzo pomysłu co zrobić. Wiele moich słów o tym co chciałabym zmienić odbiera jako atak. No i jak dla niego problemu nie ma oczywiście. A my nawet wolny dzień spędzamy każdy w swoim koncie.

Gość gość
a jeśli was rażą błędy w mojej wypowiedzi to przepraszam. Mam ogromnego doła z tego powodu i zero pomysłów

Gość gość
Bo tak to często wygląda, rutyna, praca, zmęczenie. Tylko, że wtedy jest wiele innych rzeczy, które cementują związek: ślub, dzieci, majątek- to też łączy. Oczywiście faceta i zmusisz i nie znam na to złotego środka.

Gość gość
dzieci jeszcze nie mamy ślub w lipcu tylko że ja już jestem zmęczona staraniem się. On problemu nie widzi twierdzi że przesadzam że wszystko jest dobrze. A nie jest. I zaczął brać dodatkowe prace mimo że ja i tak pracuje na drugiej zmianie:( Owszem sex jest prawie codziennie ale to już chyba nie to co było. Rozmawiamy ale coraz mniej

Gość gość
ale ani dzieci ani ślub ani majątek związku tak na prawdę nie cementują. A ty Autorko nic nie rób i zero sexu może się opamięta. A jak ma kogoś innego to droga wolna