Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mozliwy zwiazek z Irlandczykiem

Polecane posty

Gość gość

Witam z Irlandii (Dublin). Jakis rok temu poznalam tutaj bardzo przystojnego i szarmanckiego Irlandczyka. Od poczatku prawie widze, ze mu sie podobam i zabiega o mnie, ale nigdy nie doszlo miedzy nami absolutnie do niczego. Zadnego przytulenia, pocalunku itd. I to glownie ze wzgledu na mnie, bo sama nie wiem czy w koncu dac mu sie poderwac i sprobowac z nim? Troche sie obawiam. Nigdy nie bylam z zadnym obcokrajowcem. Facet jest naprawde fajny, super przystojny, wysoki, kulturalny, starszy ode mnie o 3 lata. Moze sa tu jakies kobiety zwiazane z Irlandczykami, ktore moga podzielic sie opiniami na temat ich charakteru i kultury? Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja jak najbardziej polecam Irlandczyków! Wspaniali ludzie, życzliwi, weseli i otwarci o wiele lepsi niż Polacy. Spróbuj z tym Irlandczykiem bo naprawdę warto ;-)

Gość gość
Bierz tego Irlandczyka autorko! Tylko, zeby czasem ci nie przyszlo do glowy wiazac sie z Polaczkiem... To najgorsze dno. Jka w ogole mozna sie z czyms takim pokazac? Z takim lysym burakiem z kwadratowa twarza? Porazka. Polaczki nadaja sie jedynie dla Ukrainek, no ewentualnie jakas Tajka lub Filipinka chcaca wizy do Europy na takiego kwadratowca poleci, bo musi :)

Gość gość
a dlaczego sie zastanawiasz i pytasz ludzi na forum? przeciez irlandczyk, polak czy niewazne kto, to nie ma roznicy. kazdy czlowiek jest inny

Gość 0 Terenia 0
Jak najbardziej, Irlandczyk to idealny kandydat na męża, ja bym się nie zastanawiała nawet sekundy 😴

Gość gość
Już się zleciały Kafeteryjne stare pudła, na które nawet POlaczek nie chce splunąć :classic_cool:

Gość gość
Ja mam nauczyciela Irlandczyka cudowny .

Gość gość
Ojjjj tak Irlandczyk jak najbardziej, obejrzyj sobie jeszcze film "PS. Kocham Cię" cudowny, właśnie o związku z Irlandczykiem.... bardzo wzruszający. A sami Irlandczycy to naprawdę cudowni ludzie :)

Gość gość
O tak mają cudowną umiejętność wlewania w siebie alkoholu i to w ilościach bijących na głowę Polaków, poza tym spoko ludzie, dziwny akcent, trzeba czasu żeby się przyzwyczaić