Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po raz drugi w zyciu bylam na rozmowie po ktorej nie czuje sie jak smiec

Polecane posty

Gość gość

chcialabym pochwalic osobe rekrutujaca,chociaz wlasciwie to nie zaden rekruter a ktos z innym wyksztalceniem, kto potrafil poprowadzic rozmowe bez glupich pytan typu mocne i slabe strony, dlaczego zatrudnic akurat ciebie itp . ogolnie nawet jak mnie nie zatrudni to i tak dobrze mu zycze :)

Gość gość
magdalena?

Gość gość
a takze chcialabym skrytykowac tych wielkich specow od HR, ktorzy nie potrafia rozmawiac z ludzmi, a jedynie zadawac pytania znalezioone w necie :)

Gość gość
jaka to praca,jak bylas ubrana?

Gość gość
bylam przyzwoicie ubrana, spodnica, rajstopy, sweter, kurtka, bo zimno

Gość gość
też dzisiaj byłam na takiej rozmowie :) Fakt rozmowa trwala 1,5h ale nie było bezsensownych pytań i za to daje duuuużego plusa Pani i tej firmie. Jednak bardzo się stresowałam i nie wiem cyz to nie zaważy na ocenie :( Trzymam kciuki!

Gość gość
hej, ja za Ciebie też trzymam kciuki :) widzę,że nie jesteś moją konkurentką, bo u mnie był Pan nie Pani :) obyśmy obie dostały prace :) ja też byłam strasznie spięta, mimo,że atmosfera była miła. Ale to chyba normalne. Nie każdy jest wyluzowany :) 1,5h to bardzo długo, miałas jakies zadania do wykonania? u mnie trwało 30minut.

Gość gość
taaaak, najpierw rozmowa standardowa, rozmowa po ang. a na koniec zadania z excella (ok 30-40 min na excel) Byłam troche spieta ehh no ale mam nadzieje ze stres bedzie wziety pod uwage ;p Dziwne czasami jestem na maxa wyluzowana a czasami nie w zaleznosci do tego jacy sa rekruterzy/pracodawcy i dostosowuje swoj nastroj/ton/nastawienie do ich nastroju/stanu itp. Spociłam się jak świnia hehe

Gość gość
a ja to zawsze jestem spięta, czy rekruter jest miły czy nie, nie umiem się wyluzować :( ale powiedzieli mi,że jestem sympatyczna :) to dużo musiałaś zrobić, fajnie,że dali Ci zadanie, moglas się wykazać, umiejetnosci sa ważniejsze niż to,że ktoś potrafi się pięknie wypowiadać i być mega pewnym siebie, to znaczy nie wiem jaka to praca, ale jeśli obsluga komputera to pewnie nie musisz być mówcą :P ja też nie startuję na aktorkę, więc liczę,że dostanę i będę mogla pracować zgodnie z moją osobowoscia (niesmiala)

Gość gość
jakie to prace?

Gość gość
czy to jest ważne?