Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Augustyniak

depilacja laserowa tak czy nie

Polecane posty

Gość Augustyniak

Widziałam ostatnio ofertę jakiegoś gabinetu, który proponuje depilację laserową za 300 zł i tak się zastanawiam, czy sie przypadkiem nie skusić. Macie jakieś doświadczenie? Opłaca się?

Gość gość
zależy jaki to laser. ja depilowałam najlepszym, lightsheerem i widzę efekty, po 4-6 zabiegach w zależności od obszaru

Gość gość
też się tym ostatnio interesowałam, ale mój twierdzi, ze to podobno niebezpieczne jest...

Gość handziorka
moim zdaniem to standardowe nabijanie ludzi w "butelkę". fajnie, że 300 złotych, ale zakładam, że to jest suma za jedną sesję. ile sesji będziesz potrzebować to nigdy nie wiadomo, ale na pewno na jednej się nie skończy... moja siostra się połasiła też na taką super "okazję" i wydała mnóstwo pieniędzy a i tak włoski trochę odrastają. ja też się nad tym zastanawiałam, ale po rozmowie z nią raczej odpuszczę :) zastanawiam się jednak nad tym nowym depilatorem IPL, bo on ponoć działa właśnie podobnie jak laser , ale wychodzi i taniej i bezpieczniej niż za zabiegi w jakichś szemranych miejscach. już powiedziałam mężowi, ze chciałabym go dostać na urodziny. mam nadzieję, że nie zapomni - jak to chłop! ;)

Gość gość
Tez poszlam I usiłowali mnie na ciągnąć na dalsze sesje, a okazało się ze oferta jest na 3 sesje nie 6. Efekty są, owszem, ale jaka kasa, i to przeciez co jakis czas trzeba chodzic nas dodatkowe sesje, zeby utrzymac efekt. Wiec kupilam Philips Lumea i robię sama. Warto.

Gość gość
włoski odrastają, ale tylko te siwe, rude i całkiem jasne, natomiast w ciągu ostatnich kilku miesięcy od zakończenia serii nie zauważyłam ani jednego czarnego włoska, co jest dla mnie w pełni zadowalającym efektem

Gość gość
Tak, odrasta tylko niewielka część, i poiwiedzmy za pol roku. Po to ye dodatkowe sesje. Efekt jest, ale taniej sobie robić w domu.

Gość LenaKa
Witam wszystkich zainteresowanych tematem usmiech.gif Jestem w trakcie zabiegów więc z pełną odpowiedzialnością mogę wyrazić swoją opinię. Długo wahałam się z podjęciem tego wyzwania, bo zawsze było coś, ale w końcu zdecydowałam się na pozbycie się zbędnego owłosienia i to była jedna z lepszych decyzji. Zanim wybrałam stosowny gabinet przeczytałam tysiące postów usmiech.gif dotyczących laserowej depilacji. Zachęcona pozytywnymi komentarzami wybrałam sieć Laser DeLux. I co tu dużo mówić: myślę, że opinie nie są bezpodstawne. W gabinecie przywitały mnie przemiłe panie kosmetolog, przeprowadziły ze mną wywiad medyczny, a potem przeszłyśmy do konkretów. Zabiegi wykonywane są laserem diodowym LightSheer przez wykwalifikowany personel, terminy dostosowuje się do moich możliwości czasowych (rano, południe, wieczór), a do tego wszystkiego można miło pogawędzić z obsługą usmiech.gif Przy wyborze salonu nie bez znaczenia były ceny takich usług. W tej chwili jest promocja i depilację możemy wykonać od 99 zł do 199 zł za daną partię ciała. Może i nie jest to mała kwota, ale gwarantuję, że dla tych efektów warto wydać każdą złotówkę (oczywiście jeżeli wcześniej wydawałyście kasę na depilację woskiem, depilatory i inne ustrojstwa do golenia). Zachęcam do skorzystania z oferty, a dla zainteresowanych podaję bezpośredni link do strony salonu: http://www.laserdelux.pl/ Ktoś chętny na dodatkową 20% zniżkę? Z mojego polecenia każda osoba zyska dodatkowy rabat na zabiegi. Chętnych podjąć wyzwanie zapraszam do kontaktu: sweetlemon23@o2.pl